1000

?!

преди 12 години

"Никога не е късно да станеш за резил" - много правилно го е казал народа.

999

555

преди 12 години

Най-добрите кандидати!

998

до 1009

преди 12 години

..ако има балотаж ще е между Сидеров и Плевенлиев, разни други смехотворни кандидатчета ще отпаднат безславно...

997

Анонимен

преди 12 години

УСПЕХ !!!! УСПЕХ !!!! УСПЕХ !!!! УСПЕХ !!!! УСПЕХ !!!! УСПЕХ !!!!

996

Анонимен

преди 12 години

Днес, в деня на Съединението, Националния Военноисторически музей беше затворен! Само да спомена, че в него няма нито един военен и че директорката му е назначена от правителството на ГЕРБ. Повече няма какво да коментирам. Умните ще се сетят сами, ГЕРБерите няма да зацепят за какво иде реч, Конграчулейшънс!

995

заминаващ

преди 12 години

Просто , не можете да си представите , какво разочарование чака всички. Тези които сега викат "стига комунизъм" (Справка Биографията не Автобиографията)Тези които сега викат " стига агенти" ( Справка горното).Дори и тези сега ще "градим" Същите градиха и преди 20 години нали (Справка самият г-н Плевналиев.)Накрая дори и Б.Б. ( Спавката до една година). Но все се надявам че все пак това няма да стане

994

сталин

преди 12 години

дами и господа другари и другарки братя и сестри да ви е честит новия президент на републиката росен плевнелиев

993

Анонимен

преди 12 години

Брам: Плевнелиев не трябва да е лост в ръцете на Борисов:Росен Плевнелиев и Маргарита Попова трябва да играят срещу правителството на Борисов, а не в един отбор с него. Това казва пред радио "Дойче веле" германският политолог Хайнц Брам по повод регистрирането на кандидат - президентската двойка на ГЕРБ.

992

Анонимен

преди 12 години

Най- хубавото е че вече има истинска алтернатива на станишев и доган- ГЕРБ, с двете ръце за тях

991

leonsio

преди 12 години

Кое е доброто решение, че се регистрираха ли? То и Аврам бакалина може, !

990

Анонимен

преди 12 години

Много добро решение на ГЕРБ. Успех!

989

Дани

преди 12 години

До 998Мога да ти кажа, че има Видовден. Споко, но трябва първо метлата да мине през съдебната система. А там стоически до сега стоеше агента Гоце. Ще говорим и коментираме пак, сигурен съм.

988

leonsio

преди 12 години

Един колега ми пусна кавър на песента My way" в изпълнение на Роби Уилямс. Изпълнена по собствен начин, никакво водене по оригинала, изпята по неговиа си път. Дали обаче "моят път" ще бъде мой или ще върви по магистралния път, начертан от навигатора, който ще определя посоката, скороста и начина на движение! Дали певеца Росен ще пее на плейбек и от кавър няма да излезе гавър!?

987

Българин

преди 12 години

ГЕРБ - групировка за енергично разграбване на България

986

до

преди 12 години

До 1013,както пише Странджата 1006 всички *** сме в ГЕРБ.Сигурен съм,че и ти си такъв.

985

Мърдок

преди 12 години

Пишещите във форумите да са особенно внимателни в критиките към управляващите.ГДБОП изпълнява функциите на политическа полиция има вече мгого осъдени закритичното отношение към ГЕРБ.Не след дълго време ЩЕ ИМ ГО ВЪРНЕМ ТЪПКАНО.

984

българин

преди 12 години

ТОВА СА ТЕЕЕЕЕЕЕ!!!Нашият президент Росен Плевнелиев и вице г-жа М Попова!!!!Всички сме за тях!!!

983

DGD

преди 12 години

Росен Плевнелиев, бе Росен Плевнелиев, докато не прие да стане "политик".Докогато това е истина,това ще е истината. Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент.Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент.Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кмет.Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нова кукла на конци, но защо трябва да платим всички за това ?

982

teo

преди 12 години

Бойко, голяма е грешката ти за избор на "троянския кон" Попова! Тя отдавна трябваше да внесе проектозакон в НС за държавните престъпления по висшите етажи на властта! Тя ще направи така, че след 5 години ще ти подложи поредната "троянска динена ***" , за да не можеш да се кандидатираш за президент! Попова, до сега помагаше на корумпираните съдии и прокурори и нищо чудно е да организира твоя погром в най-скоро бъдеще!!! БОЙКО, ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И КОРИГИРАЙ СИ РЕШЕНИЕТО ДОКАТО НЕ Е КЪСНО - МАХНИ

981

IrD

преди 12 години

Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Животът е като представление в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта.В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите.За да те изберат, не е важно кой си, а кой брои гласовете.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката. Докогато това е истина,това ще е истината!