36

обективен

преди 12 години

БРАВО!БРАВО!Кога преди се правило такова почистване?!Нека сега и да я опазим чиста РИЛА!

35

артемида

преди 12 години

Мда, номер 35. Много, ама много си прав. Възпитанието на масите отстъства,просто защото няма кой да ги възпита. Манталитета е под всяка критика. Повтарям-на масите, защото все пак има една малка част, която е нормална.

34

!?!?!

преди 12 години

до KU4EМанталитета, колега и възпитанието! Погледни на една автобусна спирка, в който и да е град. Няколко души закусват, или отварят кутия цигари - само 1 или 2 от тях, ще изхвърлят хартийката в кошчето, а останалите - направо на тротоара. Правят го пред очите на останалите хора, без да им пука. А всеки знае, че могат и да го глобят общински инспектори.. Какво чакаш от такъв навръх планината, насред гората или на плажа?Страшна, грозна и жалка картинка, но е факт

33

ножа по Бтв

преди 12 години

Ял, пил и фърлил !

32

артемида

преди 12 години

ДО 21: Приятелю, лъжеш се. Това, което предлагаш граничи с фантастиката, а България никога няма да стане по-привлекателна от Швейцария. ВЕрвай ми-живея именно в Швейцария и разликата между двете страни е убийствено голяма.С ужас установявам, че цялостното състояние на България/човешки взаимоотношения,соц.среда,икономика,природа../ става все по-лошо с всяка година. Това не е укор, а факт, суха констатация. Аз си признавам,че нямам намерение да се боря с вятърни мелници-вие ако можете, правете го.

31

артемида

преди 12 години

Честито на почистилите-само почистване не стига. Трябват и крути мерки за предотвратяване на поредното замърсяване, което със сигурност ще е много бързо.Догодина пак ще чистите на мизерниците. *** правят ***.

30

Анонимен

преди 12 години

до 1 ами стани ***! стига сте мрънкали ами се научете да си прибирате ***. да не би извънземни да са го стоварили там ?

29

да бе

преди 12 години

Категорично не трябва доброволци да почистват мръсотията, правена от некултурни простаци, пияници и просто пройдохи, които нагло, НАРОЧНО замърсяват. ТЕ НАИСТИНА са ***. Долнопробна, разрушителна, късогледа, горда с просташките си изцепки, хилеща се, вършейки безобразията си. За такива - глоби - жестоки, както в Гърция, Швейцария, САЩ и други бели страни. Да не може година да си купи бирата - единственото му "интелектуално" удоволствие. А ни сме опуснали простащината, та пък и да и чистим!

28

до 24

преди 12 години

за пътеките си прав, обаче за водата дето ставала да пие ... не си познал. а по въпроса за тълпата - помня че когато голямата хижа още беше на етап бетон (голи стени и покрив) не обичах да ходя по езерата заради тълпата август месец. Хижата профункционира много преди лифта.Сега разликата е повече хора се качват с лифта, но и по-голяма част от тях си заминава пак с него. Така че горе не спят едни хиляда души които иначе щяха да спят там на палатки. А те не само спят но сер_т, ако се сещаш...

27

KU4E

преди 12 години

Венелине, трябва да се учат да пазат, а не да им чистим! И ти и бтв, а и другите телевизии имате тази възможност да образовате и от вас да се учат по младите, а и не толкова младите как и къде ,какво да правят и как де се държат! Миналата година на плажа на Силистар, след Синеморец, видях камари с празни бутилки от мин. Н2О. И като имаш предвид, че до там се стига само с кола! Какво има пречи на плажуващите да си вземат празната бутила и да си я хвърлят в селото в кофа! Ама на българска рабо

26

до 24

преди 12 години

*** си ти,изпражнение ***.

25

до 25

преди 12 години

тачат се казва,***

24

Анонимен

преди 12 години

Точно пък селяните тачът природата повече!

23

До 23

преди 12 години

Преди лифта водата от езерата ставаше за пиене, пътеките не бяха по 2-3 метра широки и половин дълбоки, нямаше по 5000 човека всеки ден горе... Тая ***, колкото и да се старае да пази чисто (а тя не пази), няма как да не мърси и да не руши. А е имало само няколко фаса, щото ако и едни да цапат, други будали след тях чистят.

22

Анонимен

преди 12 години

скоро ходих на 7-те рилски езера.страхотна чистота.видях само няколко фаса

21

Анонимен

преди 12 години

Патриоти!Почистено е .Можете да започнете отново да цапате,така както си знаете!

20

do 12 - СуперИдеи

преди 12 години

Казвам ви хора, ако изчистим България и подобром обслужването (най-лошото в Европа) нашата родина ще е по-привлекателна и от Швейцария. ;-))))))))))))))))) Привлекателна за "на запад също хвърлят *** наляво и надясно".

19

Бат Васко

преди 12 години

Селяндурски манталитет. Отиваш сред природата, ядеш, пиеш и си оставяш ***. И като идеш следващия път си казваш "Е-е-е-е б*си мизерията"!

18

до 12

преди 12 години

Баровец хвърляш и някой ходи да събира след теб а?????? А после питаш защо парите ти отиват за социални помощи на *** - защото някой ходи да събира след теб!

17

7777777

преди 12 години

Всички много приказват, но съм сигурен че не си учат децата да изхвърлят гнусните опаковки в кофа за *** и ако няма такава да ги носят докато намерят такава. а това е и техен манталитет. Даже най-елементарното е когато си хвърляте фасовете от колите, балконите и т. н. Затова има *** в България , за да ви чистят и затова им плащаме и социални помощи! Изхвърляйте си *** на определените за това места!