53

Анонимен

преди 12 години

Стига сте го дъвкали този изкукуригаб старец ! Да си подпали главата че е по лесно,и по малко пушек ще се вдигне.

52

до 43-номер

преди 12 години

Ей,човече,не си прав.Аз тая тяхната демокрация я чакам 20 години.Дано се осмелят да ни нападнат!С кеф ще мина на тяхна страна и ще тепам червени мазни комунисти!!!Пък после с радост ще работя за 10000 долара годишно!!!!

51

Анонимен

преди 12 години

"Абе нали уж Ал Кайда бяха срещу Щатите, как така се съюзиха сега с тях"Много посто. Не са се съюзили с тях. Ал кайда няма нщо общо с бунта в Либия, просто изкуфялия Кадафи се прави че се бие срещу ал кайда, а не срещу либийският народ.

50

Анонимен

преди 12 години

"Всички наблюдавахме необявената война на НАТО срещу Либия."Каква необявена война, ти от коя планета падаш? Необявен война значи започване на военни действия без никакво предупреждение. В случая, военната намеса дойде след резолюция на ООН.

49

До 43

преди 12 години

Умнико, ти правиш ли разлика между "война" и "военна операция"От втората световна война до 1989-та, САЩ са участвали само в една война - СТУДЕНАТА ВОЙНА. Комунистите също участват в тази война, и комунистите са избили 150 милиона души, повечето от тях в мирно време. Това въобще не може да се сравнява с войните водени от САЩ.

48

До 14

преди 12 години

"Та *** е медицинска диагноза.Та как ще коментирате пълното мълчание за истинската война на наркокартелите срещу мексиканският народ"Първо - *** не е медицинска диагноза. Второ - ти луд ли си? Kакво мълчание за нарковойната в Мексико? Това се споменава непрекъснато всеки ден и то по напълно мейнстрийм медии като discovery chanel. Ти да не би да живееш в пещера?

47

Патилан

преди 12 години

Как ЕС съдейства на либийския народ:С бомби, с оръжие... и безплатно оръжие за платените наемници талибани , и муджахидини от Ал Кайда. Плащат им с с прясно напечатани долари за да извършват жестоки зверства и убийства, за да могат после техните медии да ги препишат на Кадафи. Кадафи бил такъв, ядял хора,чукал охраната си, убивал мирни граждани.....и т.н. Tова е една голяма и *** игра на платените медии, които служат на господарите на новия световен ред!!! Абе нали уж Ал Кайда бяха срещу Щатите, как така се съюзиха сега с тях, да не би случайно да са тяхно творение? Ал-кайда като цяло мрежата си е творение на ЦРУ! Хора на ЦРУ създадоха Ал-кайда и ги обучаваха. В момента когато всички западни помиярилъжат в хор.......в същия този момент натовската авиация избива мирни жители и заявява на Моамар Кадафи, че ще продължава да ги избива, докато той не се съгласи да им подари либийският петрол! За която и слаба държава по света да стане на въпрос, ЕС, САЩ и НАТО носят смърт!Как САЩ и ЕС съдейства на либийския народ:Дреме им на САЩ и ЕС за така наречения либийски народ. Единствето, което ги интересува е да сложат ръка върху петрола. Същото стана и в Ирак. Последните няколко години само това гледаме - как иракският народ "благоденства", кога при кървав самоубийствен атентат с 50 жертви, кога със 150 жертви!!! И това се случва общо взето през седмица-две. Подобно благоденствиеочаква и либийския народ!Наред с бомбите, много важни са и фалшификациите в пропагандата , изпитано средство във войните. Най-често, победителите не ги съдят за жестокостите, зверствата и убийствата, камо ли за лъжите и фалшификациите!?

46

Хитлер

преди 12 години

в сащ няма свобода.подлсушват те и ако пишеш в интернет срещу обама те цензурират

45

2в1

преди 12 години

По ТВ канали дават няколко кадъра с ***, които стрелят във въздуха така(наречените бунтовници). Tова е една голяма и *** игра на платените медии, които служат на господарите на новия световен ред!!! Окупаторите терористите от Нато-ООН по добре познат сценарий си наеха клакьори, кръстиха ги "бунтовници", раздадоха им пищови, автомати и базуки и ги инструктираха как да се държат пред камерите докато "професионалистите" си свършат работата!

44

Много Възмутен

преди 12 години

САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК В ИСТОРИЯТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И ДОКАТО НЕ ФАЛИРАТ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ СВЕТА. С ФАШИСКИ МЕТОДИ НАЛАГАТ ГОСПОДСТВОТО СИ. СКОРО ЩЕ ВИДИМ КРАЯ НА ЕДНА ОТДАВНА ФАЛИРАЛА ИМПЕРИЯ. ЗАПАЛИХА ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ 4-ТЕ КРАЯ С ТЕХНИТЕ ТАЛИБАНСКИ ГЛУПОСТИ. Да твърдиш че от бомбите на НАТО не е загинал и един цивилен е просто върхът на лицемерието.Всички наблюдавахме необявената война на НАТО срещу Либия. И бяхме свидетели на многократни бомбандировки при които имаше стотици загинали цивилни.А касапницата на която сме свидетели сега е от страна на протежетата на запада и и на тях самите..И естествено ще ги препишат на Кадафи. сега Кадафи бил такъв,ядял хора,чукал охраната си-ега ти новините. А и онзи от НАТО-Расмунсен какви глупости говори. Докато по-рано представителите на НАТО се оправдаваха и извиняваха за ограничени цивилни жертви, сега Расмусен декларира, че няма никакви жертви! Това лицемерие, лъжа и нахалство е недопустимо! Ами признайте сие че това са овъглени тела от вашите бомбардировки, защото бомбардирахте изключително граждански обекти, а не военни.

43

Кунето

преди 12 години

Нефтената демокрация отново победи! Ликувайте, а после се чудете защо на бензиностанцията е скъпо. Очаквайте след Либия да се "демократизират" Сирия, Иран и Венецуела. Демокрацията си е демокрация, но нефта е с пари! Сега натовци ще продават на либийците тяхната собственост!

42

Анонимен

преди 12 години

Мафиотската Ционистка Пасмина=USA=НАТО-глобалният терорист!!! Факти:1. САЩ участвали в най-много войни от всички останали през последното столетие. Справка общо 91 войни. А военните значимите военни операции от 1910 до 2005 са 153 на брой, като не се броят операциите от втората световна война, които са много. Общият брой военни операции (масивни или не) от втората световна война до "11 септември" е 198. Няма година без войската им да не е участвала във военни операции, т.е. няма нито една година от последните 111, в която да е имало мир + САЩ;2. САЩ са отворили най-много войни за последното столетие. Естествено като размер не могат да се сравняват с първата и втората световни, при които те са участвали, но да кажем не са били главни причинители;3. За обратна справка - лошите комунистически агресори от СССР са участвали в... около 30 мащабни (значими) военни операции и то с голям спор по въпроса. Разликата е в ПЪТИ!Терорът който САЩ упражнява по света в последния век е несравнимо по-голям от този на "агресорите комунисти".ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА? САМО С КЛАНЕ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ? ЩОМ Е ТОЛКОВА ХУБАВА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ Я ИСКА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА С НОЖ В ГЪРЛОТО?

41

Patilan

преди 12 години

Либия при Кадафи:В Либия се дава по 7000$ на новородено, 64000$ на младоженци, 730$ за безработен, безплатно електричество и вода, най-евтиното гориво в света (около 0.12$ за литър), образование и здравеопазване без пари, учение и специализация в чужбина без пари, покупка на нова кола-50% се поема от държавата, гориво, безлихвени кредити за покупка на жилище, наем на държавно жилище без пари, никакви данъци, нулева престъпност и др. Какво точно е окрал от народа си? Направил грешка че не сложил парите в западни банки а ги раздавал на либийците!?За 1998 г. 38,2% от националния бюджет е разпределен за образование. Това е един от най-високите проценти отделян за образование в света. До вчера Либия беше Швейцария'та на Африка - утре ще бъде България'та на Африка!

40

Patilan

преди 12 години

Не вярвайте на медиите, не вярвайте на Агресора и Глобален Терорист-САЩ, за равноправието, демокрацията, толерантността - това са част от лъжите които ви пробутват чрез CNN и други медии, това е тяхното оръжие за промиване на мозъци, начин да манипулират, да изопачават думите в тяхна полза, и да заробват хората по-света!!! Целият боен състав на НАТО е тръгнал в боен марш срещу благоденствието на Либия. Какви ти бунтовници. Всички разбираме,че това са наемни мародери и наемници, САЩ печатат долари и им раздават, обещано им е безотговорно да грабят и рушат колкото могат. Всички знаем какво очаква Либия. Нима ние днес не сърбаме Американската попара надробена ни от нашите продажни *** с вратовръзки!

39

Гошо

преди 12 години

Много ви моля хора преди да пишете каквото и да е било проверете си IQ ако е под 110 НЕ ПИШЕТЕ

38

Нина

преди 12 години

След Либия ще дойде ред на Сирия най-вероятно, а после на Иран или северна Корея, въпросът е, че когато войната стигне до тези две държави е напълно възможно да протекът процеси с непредвидим развой. Във всеки случай въвличането в конфликт на някоя окт трите страни- Русия, Китай или Индия ще доведе до много неприятни последствия за цялото ччовечество, а също и до много жертви.

37

Нина

преди 12 години

Продължава тенденцията безнаказано да изчезват суверенни държави от политичесдката карта-за жалост или не това няма да как продължи дълго.

36

Martin

преди 12 години

Горкият,не може да си запази държавата от тия *** САЩ .Дето мислят само за пари,световен контрол и войни.За да могат да продават оръжия на всички.Как няма да имат най-силната икономика като свалиха полувината правителства по света,ама в Сирия няма да им върже.Само Русия и Япония могат да сринат тази държава за един ден,просто трябва да хакнат сърварите на пентагона и цру!

35

ves666

преди 12 години

vajeto te chaka mazen tart pomiar.

34

Последни новини

преди 12 години

Атаката на последните бастиони на смъртника Гадафи/гада/ предстои тези дни.....Дори руснаците вече оказват с военна техника помощ на смелите и храбри бунтовници,и те искат част от пая явно..........Военното командване на либийския Преходен национален съвет (ПНС) съставя ударна група от 150 танка Т-55, съветско производство, за настъпление към Сирт, родния град на Муамар Кадафи, съобщи по-рано днес вестник "Таймс", цитиран от ИТАР-ТАСС.Според ИТАР-ТАСС днес, на 42-ата годишнина от преврата, извел Муамар Кадафи до властта, командването на бунтовниците се готви за атаки към три града, където се предполага, че се укрива либийският лидер. Освен Сирт, на морския бряг, това са още Себха, на 700 южно от Триполи в пустинята, и Бани Уалид, на 70 км югоизточно от либийската столица. АФП посочва, че в деня на годишнината не се наблюдава никакво придвижване на военни части из Либия.Ройтерс цитира Абдул Меджид Млегта, координатор на военните операции на бунтовниците в Триполи, според когото "достоверен източник" съобщил, че Кадафи, заедно със сина си Сейф ал Ислам и шефа на разузнаването си Абдула ас Сануси, е избягал в пустинния град Бани Уалид ( на около 150 км югоизточно от Триполи) три дни сред падането на либийската столица под контрола на въстаниците.