125

Анонимен

преди 12 години

138 - Па тя много Убава цената:))) Същият грабеж като БТК:))

124

Анонимен

преди 12 години

varna, ти си пълен откачалникДО АДМИНА -- Публикувайки коментар в Dnes.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателствоТОВА ГОВОРИ ЛИ ТИ НЕЩО?

123

Анонимен

преди 12 години

Много смесвате нещата.Не съм фен нито на ГЕРБ,нито на ББ но не съм съгласен да се плюе по сделката за Булгартабак.Ако са руснаци плюят едни,ако са американци плюят други.Защо бе?Парите са си пари.Щом ще продаваме и цената ни устройва какво значение има кой дава паритеЯвил се е само един купувач.Никой не спира участието на другиХайде всички дето протестирате вземете и докарайте още мераклии.Да ама няма.лесно е да се плюе.Иначе аз съм против продажбата,щото каквото се продаде и спира.Няма работа

122

Анонимен

преди 12 години

Вчера излезе от печат произведението на Боко и колектив от ГЕРБ със заглавие "Кражбата и силовото застраховане като начи на живот":)

121

Хитлер до 131

преди 12 години

какви глупости говориш бе

120

Анонимен

преди 12 години

Днес българите бягат масово в Западна Европа , бягат в Гърция , в Кипър ..... ! И *** и най-вече Копелдаците им , бягат , вреждат се - все на Запад ! .... Не бягатв С. Корея , Куба ,Виетнам , и в Китай не Бягат , .... И в любимата им Русия не бягат , не искат там да живеят и работят ! ! ! Искат на Запад , .... Това е най-показателно , Защо България трябва да е в ЕС , .. Не в ОНД и с Русия !Затова , Никога повече БКП ета , БСП ета , АБВета и ДС-Гоцета ! Гласувайте за ГЕРБ и БЪЛГАРИЯ !

119

Сметосъбирач

преди 12 години

Абе, varna, какво точно мнение искаш да изразиш по темата "ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!" с всички тия антисемитски цитати от преди времето на Хитлер?

118

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Съгласен съм, че ГЕРБ ще паднат от власт... - само незнам кога... - може би когато САЩ фалират...

117

Анонимен

преди 12 години

126 - Заекване има при вербално общуване Странджа, а не при писмена реч:)))) Все пак си гербер и не може да се очаква много от теб в интелектуално отношение:)))))

116

Анонимен

преди 12 години

Национализирахме 1/3 от електророзпределителната мрежа но в полза на Чехия, сега 1/3 ще национализираме в полза на русите. Това е уж приватизация. Банка ще прави цигари. Ние сме обрулена държава.

115

Анонимен

преди 12 години

Колко ли ще изкарат още на власт фашизоидните елемнти от ГЕРБ:))) По улиците вече чувам само пъстри слова в прослава на техните майки:))

114

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

"Че те сега ли се усетиха ккаво прави ГЕРБ! Крадат като за последно!"...********************************************************************Що заекваш бе ***, май не си много сигурен в това?...

113

Йехова

преди 12 години

varna мноооооооооооооого си ***

112

АДОЛФ ХИТЛЕР

преди 12 години

Не бива да осатвете тук щото иначе трябва да се подчините на боко

111

Анонимен

преди 12 години

Защо се крият данните и не се изнасят след приватизацията какви са приходите на държавата от продадените производствени мощности. Много просто - защото ясно ще проличи че приватизацията е вредна в огромната и част и не постига целите си.

110

Анонимен

преди 12 години

Що ще го уволняват човека.Ми той си е написал в документа точно както е станало.Сега ще спрат да го пишат,но пак така ще става.Само заблудените симпатизанти на ГЕРБ и участващите в делаверата ще отричат,че е така.Няма как ГЕРБ работят честно,открито и прозрачно.

109

Анонимен

преди 12 години

Борисов си мисли, че може да бъде като Пол Пот, но ще гледа като бай Тошо през 1989 и Костов през 2001:) Гарантирано от трезвомислещите хора!

108

Анонимен

преди 12 години

След като вчера и проститутките протестираха се сещам,че Боко говореше за една оставка в джоба си,която щял да изкара при протести.То вече май не остана социална група която да не е протестирала а оставката е няма.Това е нормално защото Поразяващата уста е СТРАХЛИВЕЦ.

107

Много просто

преди 12 години

Досега е приватизирано почти всичко в държавата - върнете се назад и вижте като привотизираха БТК например какви хвалби бяха, как ще стане евтин разговора, европейски телеком и т.н. Досега от приватизацията държавата почти и само губи. Време е да се спре приватизацията. Искате пенсии, здравна помощ а държавата е боса, няма приходи. Като продадат Булгартабак на чужда държавна банка, както тока на държавния ЧЕЗ от дивидентите ще се плащат пенсиите на чешките и руски пенсионери. Много просто.

106

Анонимен

преди 12 години

Че те сега ли се усетиха ккаво прави ГЕРБ! Крадат като за последно!