205

някой

преди 12 години

До: номер 205 (Мирослав)Мирославе, на колко си годинки моето момченце?Да не дава Господ да ти се случва такова ужасно нещо като управлението по времето на Тодор Живков!!!Само това мога да кажа! Пази Боже!

204

някой

преди 12 години

Малко им остана да управляват! И тяхното време ще свърши!Ха!!! Че това да не им е първия случай? Ами "политподготговката" в някои училища - открита пропаганда за ГЕРБ в училище? Това какво е???

203

Килъра

преди 12 години

В момента държавата и народа е в критично положение и това, че строят магистрали няма да ни подобри положението, бъдете сигурни! Щели инвеститори да доидат, че била построена автомагистрала Люлин... този чува ли се какви ги говори???

202

207, 208 и подобните

преди 12 години

кой ви съчинява текстовете ? звучат някак по цветановски недомислени

201

mda

преди 12 години

"партията" си ръководи държавата ...просто мутрите си купиха държава - това го видяха и сините даже... най-после

200

Анонимен

преди 12 години

Хората от Герб си вършат работата и затова народа ги харесва и подкрепя!

199

анонимен

преди 12 години

За всеки успешен ход на ГЕРБ и правителството започват безпочвени нападки към тях

198

Анонимен

преди 12 години

Си гледат в собствената паничка, защото не са цвете за мирисане. ГЕРБ са успешни, защото работят и това се вижда с просто око.

197

Мирослав

преди 12 години

Ами, ако сравним последните 20 години и Живковото време, мисля, че всички биха избрали второто! Така, че не виждами нищо нередно!

196

Анонимен

преди 12 години

Каквито и опити за набеждаване да се правят срещу ГЕРБ- те са безпредметни. Масово хората ги обичат!

195

Анонимен

преди 12 години

Трагедията на тия организми е, че от 2 години се заблуждават, че всички са толкова прости колкото и те...и че ни е страх от тях:-)

194

Анонимен

преди 12 години

Тези пак ли почнаха да вършат простотии народа вече не вярва на цирковеи манипулации като искате да сте на власт грижете са за хората а не ги прогонвайте от държавата

193

Искрен

преди 12 години

ГЕРБ може да са плюти, но факт е, че по-харесвани от народа няма! Престанете да правите асоциации! Нови закони няма да се измислят, въпрос на принципи е те да бъдат прилагани!

192

Анонимен

преди 12 години

СКОРО ЩЕ НАУЧИ ЦЯЛАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ КАКВИ МИЛИЦИОНЕРЩИНИ СЕ СЛУЧВАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ХОРА ........ ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ПРИ ТОВА ТЕЗИ ХОРА ХАРЧАТ ПАРИ ЗАТОВА И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИЯ ДЖОБ.ГАРАНТИРАМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ..............

191

Геро

преди 12 години

Много се активизираха нещо от дсб и сдс.Видно е, че отчаяно се опитват да привлекат внимание като злословят по адрес на ГЕРБ, но на изборите пак никой няма да гласува за тях!

190

ТТ

преди 12 години

ГЕРБ лоши ама по убави няма - като демокрацията ... тва е положението. Докато не се вдигне народа така ще е.

189

Анонимен

преди 12 години

абе *** сигурно си некое 12 годишно пъпчиво моме дето е хлътнало по всичко с тегло над 150 к и врат като на *** майка та само ГЕРБ са ти в главата . Не виждаш ли че България никога не е била по зле и всичко е мизерия а твойте пълнят партината си каса с кофи безогледно .Ако не платиш 20 % на кординатора нема работа за тебе и за това требва да ти се подпише че си платил така е и във Видин

188

ваня

преди 12 години

Каквито и да наричате, че са Герб мисля, че на този етап нищо не може да промени факта, че са най-силната политическа партия,а и като се върна назад във времето това е най-доброто,което може да се случи предвит дългия застой на страната ни от последните 20 години.

187

Те

преди 12 години

Те в герб нали са само мутри?

186

лъвица

преди 12 години

Христо Христов се вре навсякъде и взема пари защото е под закрилата на Цветанов.... Вижте шефа на РДГ В.Търново - маркира гори и не му пука за нищо, а няма право...назначен от Христов....