45

Ivan.Angelov22

преди 12 години

Така е La Ciocara. Ние винаги сме били свързани с руснаците. Това естествено не бива да означава, че трябва да им дадем всичко наше. Според мен трябва да се стремим да правим бизнес и със западния свят и с Русия. Така бихме били повече облагодетелствани, защото ако и двата свята решат да инвестират в нашата държава един ден, тогава бихме успели да вдигнем значително икономиката си и от там стандарта на живот.

44

H.Poirot

преди 12 години

За по-добра сделка от това, на фона на световната криза и закъсацията на холдинга - не може и дума да става. Държавата трябва да търси икономическата изгода в продажбата на булгартабак и мисля, че я е намерила и то доста успешно! Предпочитам руснаците пред Бритиш Американ!

43

La Ciocara

преди 12 години

Единственият смислен коментар, който прочетох, е този на Ivan.Angelov22. И мили ми другари, преди да се хвърлите в поредното словоблудствие, огледайте се наоколо ние сме били и винаги ще останем част от Русия, аресва ли ви или не. Живеем в социалистически панелки, а всеки втори национален паметник на руски герои. Против това как така никой не протестира, но когато се открие прилична възможност пред една западаща държавна институция, всички вкупом се впускат да ругаят.

42

Ivan.Angelov22

преди 12 години

Сделката е добра, защото руснаците ни дават 100 милиона, които може да инвестираме в друга насока. Имаме много предприятия пред фалит, за които държавата не прави нищо. По-добре да ги пусне на търг и да спечели пари от тях, отколкото да последват съдбата на повечето предприятия в криза, които фалираха и държавата не получи нищо за тях.

41

майнатаим

преди 12 години

тази сделка е по добра от предната и по лоша от следващата

40

СССР

преди 12 години

то и правителството отдавна е приватизирано, може би най-голямата приватизация

39

Така е...

преди 12 години

...щом руснаците са конкурентни на пазара ...нека правят бизнес!Нали американата строи модерна фабрика ...тъкмо ще видим, кой ще е по-силнияи може да плаща....ха,ха,ха,аааа

38

ЩО, БЕ....??!

преди 12 години

...НАЛИ РУСНАЦИТЕ СЕ АНГАЖИРАТ ДА ИЗКУПУВАТ ТЮТЮНА НА ДОГАНОВИТЕ ВЪШКАРИ.....НЕКА ИМ ГО ПЛАЩАТ СКЪПО И ПРЕСКЪПО....!!!!НЕМА ЛОШО!!!!АЗ ,НАПРИМЕР НЕ ПУША....ХА,ХА,ХАААА..НЕКА ПУШАЧИТЕ ДА ПЛАЩАТ НА РУСНАЦИТЕ.....АЗ СЪМ ,"ЗА"...ХА,ХА,ХАААА....

37

Непушач отскоро

преди 12 години

Абе с руската мечка ,който е седнал мед да яде все гладен е останал. Честито ви Нефтохим/Лукоил номер 2 ......добре ,че ги отказах пущините

36

polar bear

преди 12 години

Днес имаше статия в ***, където доста подробно беше описана сделката в цифри. Наистина това е една много изгодна за държавата приватизационна сделка. А Р. Овч. вчера наговори едни глупости...

35

Анонимен

преди 12 години

Четя и си мисля дали Дянков Трайков и Караниколов знаят какво е това тютюн като растение .....виждалилиса го ....челили са някаде за него !Булгартабак в момента основно произвежда цигари, а ако те поне малко са чели трябва да знаят ,че те не се правят от един тип тютюн. Така че не е ли по- добре да престанат с това изкупуване на тютюн. То и сега искат да изкупуват ,но няма произведени количества , а ако не знаят има и други фирми за изкупуване на тютюн

34

мера според мера

преди 12 години

По добра ама за кого???? До уточни ако обичаш.

33

хахаха

преди 12 години

Да далаверизираш едно държавно предприятие носещо милиони в хазната е или яка далавера или престъпление...браво Боко-високи акцизи яка далавера-джоба пълен-напред Гейбери....!!!

32

toq

преди 12 години

Този ще е един от първите изправени до стената като направим революцията. Естествено не за да бъде разстрелян- това е прекалено леко наказание за националните предатели! Ще ги пратим доживот в някоя мина да копат! Но ще им пуснем и малко кръвчица за цвят на знамето на революцията естествено!

31

Анонимен

преди 12 години

Да продадеш нещо на цена, три пъти по-малка само от активите му може да се каже добра сделка само ако не е твое и стабилен процент е влязъл в джоба ти!

30

VA6KOTREPA4

преди 12 години

VA6KATA KATO CE NALO4I C KRAV IZLIZA NA 4ELOTO NA VA6LIVIQ.150 ctranizi XVALVI.MNOGOOOOO VA6LIVI CTE BE,to KRAV NE VI E OCTANALO,zatova i TAZI PRODAJBA 6TE VI CAJIVI ,DOKATO CE DOKOPATE DO DRYGA.DO IZBORITE MALKO OCTAVA!

29

kk до 21

преди 12 години

Вие не разбрахте ли,че БЪЛГАРИ са купили "Булгартабак"!Какви "руси" сънувате?И имена си имат!Или си запълвате времето само с драсканици в ДНЕС.БГ

28

kk

преди 12 години

Не зная вече как да ги наричам тези човеци от Гербеското Правителство!То бива наглост и простотия,но тяхното на нищо не бива!

27

приземявам въздухари

преди 12 години

*** и гуменетки герберски, нищо не ви е по-добро от предишните, само ***, които изсрахте и простотиит, които сътворихте за 2 години са многократно повече от на тези преди вас.

26

Анонимен

преди 12 години

Da zema da se maham ot taz darjava, 4e vidish li ytre moje i mene da me privatizirat nqkade.