111

Глупаците

преди 13 години

Глупаците, дето пишат ГЕРБ завинаги са някакви съвременни простаци, с мишка в ръка. Точно такива *** ГЕРБ ги пре**бава, първо защото в държавата пак няма да влезнат никакви пари, значи няма да има за здраве, образование и прочие и второ защото ДПС сега ще подкрепи тази смешна мижитурка Плевнелиев, така че ще сме отново циркаджиите на Европа. Но само преди месец ГЕРБ хариза на Цеко Минев горите над Банско, след което през офшорка те се препродадоха и държавата не получи и един пробит долар.

110

ves666

преди 13 години

toia na snimkata e gadno dolno kyche ,shto neshto izkradi ,tia pari za lechenie da gi dadesh marsho .

109

милена

преди 13 години

Подозирам, че се е разтревожил само защото не участва в далаверата. Боже, каква наглост!

108

Анонимен

преди 13 години

Бляк този е отвратителен ГЕРБ завинаги бе хора!

107

До # 107

преди 13 години

Едно предприятие завод, комбинат, компания и т.н. се прави с цел производство и сетнешна продажба на произведената продукция. Нали още дядо Маркс е казал: пари-стока-пари; това е кръговратът на икономиката. Иначе се получава все едно от една овца да вземеш руното и млякото й и ти да държиш овцата, а друг да продава нейната продукция. Хайде да престанем с тези икономически прийоми! Нали същият вариант се опита да пробута В.Златев при скандала с Лукойл! Нали и за Овчаров е отбелязано по-горе : Бившият икономически министър с ирония процеди, че трябва да сме доволни от продажбата на холдинга, която е станала синоним на прехода и е довела до редица оставки и скандали.

106

Много ниска цена

преди 13 години

Р.Овч. е от стара коза яре, знае как стават тези работи и на него може да се вярва. Още в зората на Прехода се захвана с енергетиката и на практика той беше кадровикът на АЕЦ-Козлодуй и без него важни решения не се вземаха и по времето на Костов, сетне на царя, и накрая на Серьожата. Мисля, че цената ,на която се продава Булгартабак, е много силно занижена. Като база за продажбата при грубо пресмятане се взема 5-годишната печалба на предприятието плюс платеното за този период ДДС, което означава цена над 600 млн евро. Така че покупната стойност около 100 млн евро е много занижена. Та дори ако се вземе стойността на лявата продажба продаваните контрабандно цигари заради последното повишение стойността на същите, тя се оценява на около 600 млн лв! Уважавам двамата министри Трайков и Дянков заради тяхното самочувствие, но то трябва да е подплатено с необходимата обосновка и изследване на активите на предприятието дълготрайни и стокови, а не с перспективите за развитие на отрасъла и продажба на тютюна на ***. Нали така се прекарахме с БТК: Коко министърчето продаде БТК за смешно ниска сума, след което тя беше препродадена 6 пъти по-скъпо!

105

Шемет

преди 13 години

Що ли около ГЕРБ има повече руско отколкото около БСП?

104

алоооо

преди 13 години

Тоя трябва да бъде съден за национално предателство с договора, който подписа с руснаците за газа. Заедно със всички политици от прехода - съд и на стадиона за транжиране и наторяване на настилката.

103

krum

преди 13 години

Drugar4e ov4ar4e ti si stegai bagaza za Pandispalas 4e te 4akat vazliubenite *** kakvo gadge ste napravat ste prili4a6 na laizamineti.

102

Пешо

преди 13 години

вече е Борисовтабак

101

Анонимен

преди 13 години

Охххх....., всичко разграбиха, всичко. Няма цветове, няма партии, всичко е едно голямо грабене. Народа е оставен да оглупява да се разболява и обеднява за да могат те да си разиграват коня както си искат. За 22 г. опустоши и съсипаха всичко. Много интересно как всички във властта са с по няколко имота, със няколко заплати и въобще всичко, дори кризата ги направи по-богати. Всичките им лъжи са съшити с бели конци.

100

чиче

преди 13 години

да го прекръстят на Булгарбатак

99

hagen

преди 13 години

Едно уточнение.Не се продават сградите съоръженията земята на Булгартабак а само бизнеса.Така че тия които пишат за продажна цена по-ниска от себестойноста на холдинга да помислят.

98

Даола

преди 13 години

Последни разграбвания на държавната собственост: БУЛГАРТАБАК.Просто е невероятно как България разпродаде -раздаде на измамници и мошеници собственост, създавана от народа й десетилетия.Дали подобно нещо би могло да се случи в САЩ или Англия?Така ли трябваше да се "раздържавява" - това е страхотно незаконно, но в България няма закони.Днес по всички Тв програми се дрънкат разни глупости, след два дни всичко ще се забрави.Има ли статистика общо колко пари са влезли в бюджета от тези "продажби" ?

97

Анонимен

преди 13 години

Мазните комунисти пак предполагат за другите това, на което самите те са способни.

96

без Фандък за никой

преди 13 години

Само сградата и мястото на Булгартабак в центъра на София струва около 50-60 милиона!А какъв МОЛ ще се направи в сградата или на мястото на сградата на Булгартабак със съдействието на главния архитект и брат му, които правят новия мол на Хладилника с руснаци!

95

1

преди 13 години

дългия Инкасатор да си трае.

94

Митьо

преди 13 години

Другари, Р.Овч - най-светъл пример за нагъл морален !

93

БКП

преди 13 години

Овчаров е един от олигарсите загробили бсп

92

непушач

преди 13 години

крадеца вика дръжте крадеца