11

Читател

преди 12 години

Работата е ясна : II-а съдебна система в действие - тя не е за съдене, а за оправдаване на властимащите и недосегаемите! Нейната цел е чрез протакане, забавяне, експертизи, отлагане, нови експертизи и т.н. всичко от арсенала на печените в занаята съдии (в случая съдийка) да минат 2-3 години, а през това време В.Златев от рода на Свинарите-Правец ще си монтира КИА, всичко ще бъде ОК, делото ще се прекрати и ...битият си е бит, а е....ят си е е.... Защото юристите в НС и кабинета Борисов действат като Пета колона те не играят за ГЕРБ, а с/у кабинета. Справка: Ц.Цачева, А.Анастасов при оборването на новия НК, неприемането на Закон за изборност на магистратите; имаха възможност да съборят сегашният състав на ВСС не го направиха! Повече факти? А Вальо заведе посл.Уорлик в Нефтохима и сетне той се заля в трели на възхищение и хвалби като славей в градина!

10

ЗАТВОРЕТЕ "ЛУКО

преди 12 години

....КАТО НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И ТАКСИТЕ ПО ВНОСА И ИЗНОСА!!!!!!!!!!!НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЪЩО ЩЕ ПРЕСТАНЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ , ЩОМ ЕДНИ СА С ПРИВИЛЕГИИ ....ДРУГИ --НЕ!!!РУСКИТЕ ПИЯНИ *** , ДА НЕ СА "ГОСПОДАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ" ....ТА ДА НЕ ПЛАШАТ НА МИТИНЦИТЕ...????!!ТУКА НЕ Е РУСИЯ .....ТОВА Е ТЕРИТОРИЯТА НА ЕС!!БРЮКСЕЛ И ЕВРОПА ....КАКВО ДРЕМАТ...????!!!!...КАКВО СЕ ВЪРТЯТ КАТО ОБРАНИ ЕВРЕИ,.... КОГАТО НЯКОЙ ТРУПА ПАРИ ОТ ТЪРГОВИЯ НА ЧЕРНО В ЕС.....???????!!!!ИМА ЛИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪД, ИЛИ НЕ

9

фъф БГ ,

преди 12 години

се доказа ,....КОЙ Е МОНОПОЛИСТА-----"ЛУКОЙЛ"---!

8

...."експертите

преди 12 години

....на каква тарифа работят?

7

Анонимен

преди 12 години

След като смотаната ни държава се гаври с нас от 20 години, време беше да си намери майстора!

6

Анонимен

преди 12 години

Да се затвори ЛУКОИЛ ако трябва!Какво само ми се лигавят тия! Закона е за всички!

5

Анонимен

преди 12 години

Вижте цялото лицемерие на управниците на Лукойл в един документ.Всичко което е написано вътре в реалността е точно наопаки.neftochim.bg/assetsponents/lukoil/pdf/bg/lukoil_corp_culture.pdfЩе си платите някой ден лицемерието господа!!!

4

gotin

преди 12 години

цирк

3

Анонимен

преди 12 години

Браво на Лукойл! Много искам да се стигне до съда в Страсбуг! Милиционерите ще духат супата скоро съвсем!

2

Анонимен

преди 12 години

Ще се нАпия и ше ви тегля една майна на всички!

1

олио

преди 12 години

българските митничари на калотина са най-корумпирани и пускат наркотици да преминават.днес.бг моля ви да кажете веднага това на сръбските митничари.