24

Джебрил

преди 12 години

22, малка техническа грешка при преводадевицата е една, на 72 години

23

Анонимен

преди 12 години

Този от години все е на смъртно легло. Има нещо мътно в тази работа. Въобще не трябваше да го освобождават от затвора, той съзнателно е убил стотици невинни, повечето деца и жени. За по-ниска цена на бензина шотландски съд го освободи, уж по хуманитарни причини. Роднините на загиналите дали са били съгласни? Така се поощряват атентаторите. И там правосъдието е като в България - роб на политически и финансови интереси. Прави са либийците, нямат право да го търсят след като е освободен от затвора.

22

Митко

преди 12 години

Има калибър 7.62, има и калибър 7.65/БЕРЕТА М -70 cal. 7.65 /. Така че и двата калибъра са верни.

21

Резак

преди 12 години

Поклон пред този истински мъж! На небето го чакат вече 72те девици за да им сцепи трътките!

20

Мамантос

преди 12 години

Господ да го пази!ь

19

до 10

преди 12 години

еййй, дрънкалата невежи чукачи по клавиатурата, разликата е 3 стотни ама кой ли му пука както за всичко в България

18

:DDDD

преди 12 години

16, никога не съм карал бригада там и не смятам да карам. Не харесвам тази страна по много причини. А иначе мисля съм прав за икономиката им, но това ще се види с времето. Факт е, че петрола им намаля драстично, а има вече редица финансови центрове в Азия, който да ги конкурират и даже ги изместиха. Ако не им трябваше петрола никога нямаше да пуснат този престъпник, който така и не му доказаха обвиненията, а го осъдиха на "добра дума".

17

хахахаха..

преди 12 години

В Англия ЗАЛЕЗА на идващата от изток ПРОСТОТИЯ ---се вижда, най-добре!ТАМ СВЪРШВАТ ИЛЮЗИИТЕ!!!!!!!!!!!!

16

ха,ха,ха,аа...14...

преди 12 години

....ама в "залязващата икономика на Англия.".ходите на студентски бригади и си плащате за престоя ---а ,не в ПРОЦЪФТЯВЯЩЯ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ!!!!ЩО ТАКА ,БЕ....ХА,ХА,ХАААА............???!

15

Ами ,така е 12....

преди 12 години

Това й е кофти на "демокрацията"---че, дава шанс и на негодниците....!Е,... НЕ КАТО ТУК -У НАС СЪДА ..ДА ГИ СТИМУЛИРА И НАСЪРЧАВА ,ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ ...КАТО ГОЛЕМИТЕ БАРОВЦИ И ПРЕДПРИЯТИЯ !СРАВНИ НАШИТЕ-- В.ЗЛАТЕВ И КОВАЧКИ ...С ТИЯ НА ЗАПАД ....И ЩЕ ВИДИШ РАЗЛИКАТА В "ДЕМОКРАЦИИТЕ"..!ТОЧНО ЗА ТОВА ---ОНИЯ СЕ НАРИЧАТ "БЕЛИ ХОРА"...А ,НИ Е ..."ХОРА ОТ ПОСТ-СОЦ-***"!!!!!!!!!!

14

xaxaaxa

преди 12 години

Не го освободиха поради милост, защото е смъртно болен. Причината сигурно е била някакви концесионни договори за петрол на закъсващата Англия. Те привършват своя и знаеха, че са залязваща икономика. Тази сделка щеше да им даде тласък. Без съмнение ще се опитат да посегнат на петрола и сега, след като активно участваха във въздушните удари. Дано ги оставят на сухо.

13

Совет

преди 12 години

Растрелять немедлено !

12

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата грешка беше, че го освободиха тоя ид...т! Бил болен, бил на смъртно легло... а тоя прояви ли милост към стотиците хора в самолета? Не, нали. Тогава от къде на къде Западът трябва да изпитва съжаление към тоя терорист и убиец? *** в мъки и да освободи светът от присъствието си! Стотици живота му тежът на съвестта, ако разбира се има такава, което е спорно. Защото не мога да си представя човек да живее спокойно след такова престъпление. Ама тоя явно може.

11

ИМА ,ПИЧ..10

преди 12 години

...ОСОБЕННО ЗА ТОЗИ -КОЙТО ДЪРЖИ ПУШКАТА.....ХА,ХА,ХААААА...

10

някой

преди 12 години

Има ли значение 3 десети разлика от милиметъра. Пак ще е мъртав!!

9

НЕВЕЖА СИ ТИ...8..

преди 12 години

...КАЛ.7,62...

8

кастро

преди 12 години

Бийте му една 7.65 оловна инжекция за облекчаване на болката!!!

7

галактика

преди 12 години

До колкото си спомням - той беше обвинен, но в действителност вината му и до днес не е доказана категорично.

6

akud

преди 12 години

тоя се е учил от родните апаши. види ли зор става болен

5

за №3...

преди 12 години

...като ти гръмнат родителите или детето в някой самолет.....ДРУГИ ПЕСНИЧКИ ЩЕ ПЕЕШ...,ама сега нали чакаш на Партията и парите от Държавата, /преди изборите /ще дрънкаш глупости -до припадък!ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ---НЕ МОЖЕ ДА ИМА МИЛОСТ И ДАВНОСТ!!!!!!!!!ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ,НА МЯСТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!