116

Анонимен

преди 13 години

целта е да се оъблъснат сините избиратели.тези видни далавераджии играят за ГЕРБ. От ясно по-ясно.И всички са мултимилионери от гепене.

115

до Буков инж

преди 13 години

Само за Костов няма да гласувам. Другите все-пак имат шанс

114

!

преди 13 години

Няма да гласувам за коалиция с хора на Костов вътре. Другите бих преглътнал, макар че само някои харесвам

113

хиииииии

преди 13 години

Румен Христов започва с лъжи около образованието си,мислите ли го за удачен президент

112

!

преди 13 години

"СДС и ОДС (БДС "Радикали" на Евгений Бакърджиев, Демократическа партия на Александър Праматарски, Движение "Гергьовден", водено от Любен Дилов-син, и ССД на Софиянски)" само това като прочетох, и ми стана ясно за коя коалиция няма да гласувам.

111

анонимен

преди 13 години

Спокойно Доган е с Христов

110

Иван Бухов/инж./

преди 13 години

Много е вероятно Христов и Софиянски да са си казали: "Първият президент, а вторият кмет"! При такива уговорки и двамата ще загубят, ще загуби цялата десница! Аз ще съм първият човек, който няма да гласува за тези двама, така уговорили се! Ще гласувам само за Прошков и ще оставя други да ми наложат бъдещият президент! Много жалко! Какво желахме и чакахме, какво направиха тези хора?! Боже, вразуми ги!

109

Ико

преди 13 години

Прочетете моля коментар 71 - това е жалката горчива истина...

108

Анонимен

преди 13 години

Тази *** Евгений Бакърджиев пак се появи от небитието.Този мошеник направи милиони от далавери само в Приморско.Да е проклето това ***.

107

ves666

преди 13 години

kostov v dyshegybkata *** zaedno s ostanalata paplach evrei.

106

цецо

преди 13 години

Е, ти пък къде е Костов! Ими няма го!!! *** пълен!!! Не извади досиетата на бял свят и искаше "голяма игра". Те ти сега голямата игра! Комунист пълен! Не става за нищо, само краде!!!

105

KRUM

преди 13 години

А къде е Костов?................. как къде .....,при Бойко! Но ,Бойко го неще,че Костов в пъти повечко краде!

104

До 87

преди 13 години

Аз също съм била верен привърженик на синята идея, но тотално се разочаровах, тъй като Костовото правителство не създаде лустрационен закон и не отвори досиетата, напротив започна да работи съвместно с БСП, ДПС, ДС и довлече мадридстския крадец в България. Сега вече това е видно и за децата след като ДСБ и СДС заедно с ДПС подкрепиха вота за недоверие към правителството поискан от БСП.

103

Анонимен

преди 13 години

СДС и ОДС (БДС "Радикали" на Евгений Бакърджиев, Демократическа партия на Александър Праматарски, Движение "Гергьовден", водено от Любен Дилов-син, и ССД на Софиянски) дали си вярват, че някой ще гласува за тях? Чудя се, толкова ли са обеднели покрай кризата /от милиардери са станали милионери/, че пак се ръгат за власт и кражби? .

102

alo-alo!

преди 13 години

Абе, тези 2 файтона калабалък, кой ги *** за нещо, че ме осведомяват и кво правили!?

101

Крис

преди 13 години

До 96.Защо лъжеш?.Костов не е завършил"ВУЗ"в Русия.Бил е на 3месечен курс,а след като го приемат в Иконом.институт се връща в България.Не разбирам защо СДС се прегърнаха с ОДС-нали бяха против "модела Софиянски",против "Софийски имоти"-Бакърджиев/Л.Дилов,а корумпираният Праматарски съсипа ДП.

100

Анонимен

преди 13 години

"Като проблеми те виждат....... ",виждат те,хаха,виждат,че никой няма да гласува за тях,освен собствените им роднини,затова е това обединение.За да влязат в парламента,въпреки,че избирателите не ги искат.

99

Анонимен

преди 13 години

трябват им гласовете на сините зомбита,които отново да хвърят на *** в услуга на бсп-дпс

98

М.К.Р.

преди 13 години

Пак ли старите крадци?? БАСТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

97

факти

преди 13 години

Докато честните и заблудени седесари скачахме безмислено по разни сини митинги,другарката Костова през 1994(!!)год. въртеше далавери с Плама,а мутрата Борисов беше гаваз на простака бай Тошо...Сега ни се предлага да избираме тези субекти като алтернативи на еди какво си...Споменава се дори някакъв Праматарски,който си го спомням само с това,че навремето ебеше баба Цоцолана(Мозер)...И всичките тези индивиди щели да "оправят" България??!! *** водевила....