12

грешка човешка

преди 12 години

Например, оказва се, че много от тях си мислят, че не са стерилни, защото вече имат деца, а това не винаги е такаМдааа, и за това си има причина - нарича се изневяра.

11

НАучЯн

преди 12 години

ohohoh няма достатъчно данни само от изследваничта на контролните органи..ако погледнеш какво излиза от независимите източници.....може да ти стане ясно как машината която прави войни за петрол, си защитава позициите и статуквото хах, много си наивен, а това което си го учил кой го е писал...отдавна науката е платена и е нечие притежание, ама вие инжинерите само гледате как да се изтъквате колко сте учени:)))

10

някой

преди 12 години

До: учЯнЗа ксеноестрогените има логика и донякъде може да имаш право. Работата е там, че още няма достатъчно достоверни изследвания, които да потвърдят вредата от тях. Има само догадки, че МОЖЕ да са вредни.Все пак, на пластмасовите бутилки си пише, че са за еднократна употреба, а не както е свикнал българина да си налива в тях домашно вино и ракия или минерална вода от Горна Баня. Пластмасата се разгражда бавно все пак.

9

някой

преди 12 години

До: учЯнНапротив, учили сме доста работи, мислиш ли че случайно са ми дали дипломата?По мое време не можеше да се купи диплома, независимо колко пари имаш.Сега не знам как е.Тогава нямаше мобилни телефони, но това не ми пречи, защото просто ЗНАМ че в такава малка джаджа не може да се побере такава мощ, че да ти изпържи мозъка, да не говорим за по-надолу.По същия начин електрошоково устройство не може да те убие с малка батерия.Не ми се влиза в излишни спорове.

8

учЯн

преди 12 години

Скъпи инжинерю, какво са ви учили за радиацията от телефоните...май нищо :))И как обяснявате баннването на микоровълновите в СССР?? ( аз мразя комунизма)микровълновите го причиняват и още как..но не е в тях най големи проблем, проблема е в успокените глави на хората. защото знаея ли какво- ако отидея сега и си направия изследване на спермата качеството и ще е 2 поне пъти по ниско от това на дчдо ви..но според критериите на СЗО е напълно нормална, само дето непрекъснато свалят критериите..защо?

7

учЯн

преди 12 години

хаха има огромен проблем и той е световен!!! за 50 години плодовитостта на мъжете е намаляла с над 50%, но по БТВ няма да го чуете това.... смешните учени казват че било заради надебеляването и стреса което е супер лъжа:)0 но не е лесно да говориш срещу господарите си :) питам се, а след 50 години ????? К С Е Н О Е С Т Р О Г Е Н И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

някой

преди 12 години

До: номер 4По принцип си прав. Не съм съгласен обаче само с мобилните телефони и микровълновите фурни. Почти няма човек който да не ги използва и по тая логика би трябвало всички да са стерилни, което просто не е вярно.Освен това случайно съм завършил с магистърска степен електроника и автоматика, та поназнайвам малко. Най-застрашени са тези които работят на смени в предавателните центрове. Мощността на мобилните телефони е нищожна, смешна направо. Само всяват паника сред хората.

5

някой

преди 12 години

Съгласен съм с номер 3. Общоприетата заблуда е че щом ти става оная работа и нямаш засечки, значи всичко ти е наред.Очевидно българските "мачовци" бъркат понятията импотентност и стерилитет.Едното не се покрива с другото, въпреки че ако човек е импотентен няма как да осъществи полов акт или е трудно. Обратното обаче не е вярно - може да е в перфектна сексуална форма, да изглежда надарен и пак да е стерилен.Това не го прави по-малко мъж, просто значи че има проблем който трябва да се лекува.

4

учЯн

преди 12 години

който се интересува наистина от проблема и иска да помогне на себе си и на другите около него нека разбере какво означава понятието КСЕНОЕСТРОГЕНИ! Като се добавят мобилните телефони и непрекъснатото хранене с храна от микровълновата.... нещата се изясняват...

3

Хм

преди 12 години

точно заради такъв срам, породен от селския манталитет на нашенските "мачовци" нещата почти винаги се влошават - вместо да се бори, да се лекува, да си вземе детенце от дом, той се пропива и пребива жена си ... това е...щото как моля ти се щял "да гледа ***" - ако си вземе детенце от дом, цяло село щяло да му се смее... ПС: разбира се, не става дума само за

2

мнение

преди 12 години

Според мен въобще не говорят.....умират от срам........защо........

1

:)

преди 12 години

Браво за снимката