88

Патилан

преди 12 години

USA - глобалният терорист!!! Безспорен факт е че Съединените Американски Щати диктуват развитието на събитията в т.нар. "горещи точки" по целия свят. Какво става в страните в които се намесва САЩ. Страните са напълно съсипани до състояние на хуманитарна катастрофа. Повече от очевидно е, че ако има световен агресор и империя на злото то това може да бъде единствено САЩ. Ако САЩ беше човек определението за него щеше да е само едно - патологичен престъпник. САЩ и Запада продължават и до днес своята агресивна и аморална политика не само спрямо Русия, а спрямо целия свят. Ръководството на САЩ проектира собствените си зли намерения върху противника си и така поддържа заблудата си, че се намира откъм добрата страна. Ползването на лъжи и широкомащабна пропаганда са обичаен инструментариум. Свободната преса се проявява не като обществен коректив, а като инструмент за разпространяване на лъжи и промиване на мозъци. Агресията и конфронтацията са легитимни цели независимо от щетите които нанасят. Ако отделен индивид притежаваше такова поведение то той определено би бил окачествен като престъпник, а поведението му като зло. Ако някой американски или британски държавник вярва в мита, че защитава доброто и се бори срещу злото, то това само би придало патологичен характер на личността му. Отчитайки всички тези неща следва да заключим, че определението Империя на злото подхожда много на САЩ, даже бихме могли да разширим понятието до цивилизация на злото.

87

Учуден

преди 12 години

Какво става, да не би в психодиспансера на 4-и км или в психиатрията в Курило да са свършили храната и да са пуснали лудите в градски отпуск до повикване; може би и лекарите са излезли в отпуск и няма кой да ги лекува?! То не бяха нацист, историк, обективен; остава само да се се намесят Г.Димитров, Сталин, Ленин, Гьоринг и Ив.Костов! Казвате си мнението - хубаво, търпим ви, но не обиждайте тези участници в коментарите ,които не споделят вашето мнение! Разбирам, че в психолечебниците се обиждате, псувате на майка и се биете, но тук се дръжте като нормални хора. Отдалече мирише на психясали хора! Като сте толково революционно настроени, идете при ген.Авгелов, вземете по един автомат и предполагам, че може да заделят един хеликоптер за вашата група от буйно луди. Ако дотогава не свърши горивото, може да ви хвърлят над Триполи. За всеки случай си вържете по един бордюр на единия крак, че както сте зле с мозъка , да не летите като балони над града!

86

Ангел

преди 12 години

Кадафито е велик манипулатор и хитрец.Знае как да превърне хората си във фанатици а това става най-лесно като ги държи неграмотни и в палатки насред пустинята.Но той самия никога няма да направи това което неговите поддръжници да загуби живота си в името на някаква кауза.Най-вероятно вече е вдигнал гълъбите със 2-3 куфара с пари и години ще минат докато го намерят

85

ТЪРСЕТЕ СОЦИАЛИСТА..

преди 12 години

.....В ПОМИЙНИТЕ ШАХТИ НА ЛИБИЯ !!!!ТАМ ОБИКНОВЕННО , СЕ КРИЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ПЛЪХОВЕ "НА РЕВОЛЮЦИЯТА"!ИЗЛИЗАТ----КОГАТО ИМ ПОДНЕСАТ "ВЛАСТТА НА ТЕПСИЯ" ...ЗА ЗАСЛУГИ!!!!

84

Ангел до 80

преди 12 години

Не само русия а всеки човек и всяка страна ако имат необходимата власт ще правят каквото си поискат без значение дали се харесва на обществото или не.А тези които плюят Америка и нато просто им завиждат че нямат тази власт.Интересите са над всичко,и това го запомнете добре бедни душици

83

ДО 81

преди 12 години

Не, такива като него и Садам не се самоубиват, те са фанатици само на думи.

82

нациста

преди 12 години

кадафито скоро ще бъде залове =н и предаден в хага

81

bg

преди 12 години

в най-лошия случай,ще си пръсне мозъка в някой бункер...

80

нациста

преди 12 години

ако русия бе силна колкото запада тя щеше да прави това което прави нато.

79

Анонимен

преди 12 години

Винаги ще има хора, които се прехласват на диктатори като Кадафи, защото някои са си родени роби. И стига с тези теории на конспирацията и световния полицай. Защо Америка е такъв, а не Китай, Русия? Защото в момента е по силна от другите империи. В момента, България е в "западния" лагер, за щастие. Който иска да емигрира в Иран, Венецуела, Куба и пр.

78

обективен

преди 12 години

Бг. 7. 3 милиона жители, от тях 2 милиона турци и ***, демек 5 милиона души, половината са руски ***, кво излиза, че сте около 2 милиона дъртаци, простички хорица, свикнали да им с... руснаците по главите, а те да викат арно ни е "братушки". Ето това също е ФАКТ!

77

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ВОЙНАТА в Либия не е завършила, тя сега започва.Предстои дългогодишна, разрушителна и кървава вътрешна война, която няма да може да се нарече Гражданска защото на едната страна ще бъдат външните сили от НАТО и техните местни марионетки, а срещу тях - местни партизански части и самоорганизиращи се локални бойни групи, ползващи се с широката подкрепа на населението. А също и военните формирования на различните племена и кланове.И в Либия ще се повтори историята с империалистическите, неоколониални войни от ХХ век във Виетнам, Ирак и Афганистан. След дългогодишни кръвополития и разрушения - завършват с поражение за агресорите и безславно измъкване.

76

обективен

преди 12 години

ПСИХОПАТА 68 марш в карлуково, там е за нелечимите русофилитици, бил съм из цяла Европа, такива гнусни телета руски, като тука и в срЪбия НЕМА никъде, ето това е ФАКТ!

75

нациста до 73

преди 12 години

ами за западна германия какво ще кажеш.като видях източните германци стандарта на живот в западна германия и направо се вледниха.кажи севернокорейска компания силна

74

до 69 нациста

преди 12 години

И какво спечелиха руснаците от беден Афганистан - хиляди убити руски войници, а тука драги печалбата ще е тлъста!

73

н

преди 12 години

Ако не бяха американските помощи Южна корея щеше да е по зле и от Севера-.Момченце наРцист.

72

нациста

преди 12 години

случайно русофилите да не са изтрелещели.един казва че всичко било измислица и снимано в катар тоест няма бунт.е тогава нато как ще вземе петрол бе шизофреници.*** изтрещелите сте

71

istorik

преди 12 години

Ами изобщо не може да се прави паралел между гладуващата С. Корея и южниата и съседка, въпреки, че са един и същ етнос. Подобно беше и положението с Германия, бедната и изостанала ГДР и Федералната република от другата страна, която през 90- те години плати милиарди дойче марки, за да може по- бързо да се уеднакви стандарта помежду им. Въпреки това години наред се чувстваше осезателната разлика, дори и във възпитанието на хората. Сега слава богу не е толкова фрапиращо.

70

до 69

преди 12 години

Много правилно сте си избрал/а/ наименованието на ника!

69

нациста до 67

преди 12 години

а когато руснаците се намесиха в афганистан суеверено ли беше бе ами в чечня