75

Анонимен

преди 12 години

За да разсеем малко мъглата на руската пропаганда, ще цитираме Известия:...в Ираке после американской оккупации. Тогда все ожидали полной передачи иракских нефтяных мощностей под контроль США. Однако по итогам недавних аукционов значительная доля иракских месторождений досталась и российскому Лукойлу, и китайским компаниям.

74

ОТ "СОЦИАЛИСТ&q

преди 12 години

...МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВАТ ВСЯКАКВИ МРЪСОТИЙ И ПРОСТОТИЙ....ТО СИ Е В КРЪВТА ИМ И .....В ХАРАКТЕРА-----НЕ САМО В ПОЛИТИКАТА!ПОГЛЕДНЕТЕ НАШИТЕ ----И НЕ ПИТАЙ ЗА ЧУЖДИТЕ И ДРУГИТЕ!!!!!

73

вв

преди 12 години

ОТ АРАБИТЕ СЕ ОчАКВА ВСИчКО!

72

Анонимен

преди 12 години

Вие нямате дори земя къде да ви погребат на запад, всичко ви е под наем-------------- Интересно, на тебе руснаците д не си ти обещали накъде на Изток 2 кв.м.?

71

До 59

преди 12 години

Потвърждавам повиквателната за доброволците да се бият за Кадафи. На Позитано 20 ще ги записват нашите медсестри и д-р Здравко Георгиев.

70

Driller7

преди 12 години

То не водата Кадафито трябва да отровят!!!

69

До № 39

преди 12 години

Неизвестно тяло се появява и южно от планината Витоша, след изгрева на Луната.

68

до 63

преди 12 години

Другарю, по спокойно, от устата ти излиза червена пяна, ще вземеш да се гътнеш от злоба и яд, че българите не искат да станат роби на руснаците като теб.

67

Анонимен

преди 12 години

Това с отровената вода е толкова изтъркан номер, че звучи много смешно и тъжно за тези които го разпространяват. Спомняте ли си революцията в Румъния и "отровената вода" от Секуритате, а спомняте ли си "отровената вода" от Садам Хюсеин и неговите "химически оръжия"?? Това е пълна порнография, която се употребява периодично за заблуда на света.

66

Анонимен

преди 12 години

ЕЙЙЙ Първанката голям тарикат-чак когато бе превзета резиденцията той признава съвета на бунтовниците-досега чакаше накъде ще духне вятъра

65

Калин Вълчев

преди 12 години

Абе вие глави на раменете нямате! Баба ви е отровила водата! Четете глупости и им вярвате ...

64

Анонимен

преди 12 години

Змията хапе най-люто,когато си отива от белия свят.Нищо чудно диктатора да поиска да завлече колкото се може повече човешки същества заедно със себе си,в Ада!Дано не успее!

63

Споко

преди 12 години

Спокойно Либия, тук деца се тровят през ден, и въпреки това имаме най-здравото здравеопазване в света.

62

Анонимен

преди 12 години

На платените дезинформатори и провокатори които работят за чужди страни : Господа нещастници, Българите ще четат не само рускоезични информационни агенции но и всякакви други. Умирате от злоба и яд че Българите няма как да ги накарате да мразят Руснаците и затова размоножавате цигание като им създавате подходящи условия за това, за сметка на Българите. Вие нямате дори земя къде да ви погребат на запад, всичко ви е под наем. Роби, слуги на Сатаната.

61

Калин

преди 12 години

аа кадафито зарази цял бенгази със спин .. една отрова нема пусне :)

60

Анонимен

преди 12 години

Боже Господи. Какъв ли *** трябва да е човек за да повярва в това..

59

Калин

преди 12 години

аа то от от няколко години .. тъй.. преди наказван щото казваш нещо за позитанци.. сега за герберасти.... и преди съм казвал.. днеса е разкрачен депесар само, че на някои хора им писна и.. хм .. има начин знаем ви :)

58

Хайде другари

преди 12 години

Кадафи набира доброволци за борба срещу бунтовниците, заплащане отлично, записването става денонощно на Позитано 20.

57

прасчо

преди 12 години

до 54 Верно е....Името Дилян Пеевски и Ирен Тотото говорят ли ти нещо

56

Анонимен

преди 12 години

Аха, бил скрил химически оръжия. А преди 2-3 г. като се прегръщахте с камиларя, това нямаше значение. Важни бяха многомилиардните сделки.