36

99999999999999999

преди 12 години

Същата история като в България,заменихме тато и младенов с бодигардо на тато-боко и племенника на младенов-младенов.Предават си властта по наследство като царете.Опозицията са министри на кадафито,само че те продават нефта и газта за жълти стотинки на запада и получават власт.Либийците ще потънат,ама нали искат демокрация,ще имат поне право да кажат че запада им краде нефта и ***,не че някои ще ги чуе

35

ринго

преди 12 години

загинали от бунтовниците около 4-5000 от кадафистите 2000 а общо за половин година загиналите са 20 000 мирни жители на Либия .Защо бе господа натовци не се самоарестувате и право в Хага доживот.Убиха от въздуха повече хора уж защитавайки ги.Западните уродливи правителства са за нов нюрнбергски процес .

34

до 30 и т.п.

преди 12 години

да,браво, добре че се сети как ни лъжат американците ,BBC, CNN и другите проклети империалисти. те и на луната не можаха да кацнат, ами ни пробутваха холивудски постановки, те и атентатите сами си направиха на 11/9 , въобще - никаква вяра нито на очите ,нито на ушите, нито на медиите. това е спасението за нас, затова браво другарю 30!!! поклон от мен!!!

33

ss

преди 12 години

Обесете това триперливо куче Кадафи барабар с палетата му.

32

Анонимен

преди 12 години

КЪРВАВА ДРАМА.ЩО НАРОД СЕ ИЗПОКЛА ЗАРАДИ НЯКАКЪВ СИ ЛИДЕР ДЕТО НЕ ИСКА ДА ДАДЕ ВЛАСТТА.САМО 1000 ДУШИ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР ЗАГИНАЛИ ПРИ БИТКАТА ЗА тРИПОЛИ.ТАЯ ДЪРЖАВА ПОТЪНА В КРЪВ.ОБАЧЕ КАКВО ИМЕ ТРИПОЛИ КАТО ТРИПЕР :D

31

Е И

преди 12 години

Навремето се водиха войни за пазари,сега хората си трепят големите водачи,най добрите до скоро.Не съм за Кадафи,но как до вчера беше най добрия, а днес е най лошия.Какъв план ,какво чудо,колко народ загази заради тази голяма демокрация,без работа,без социални придобивки,на лъжи и обещания вече толкова години.Те имат нефт ще се оправят,ама ние да му мислим,има да мием дупетата на богатите.

30

МОЛЯ

преди 12 години

МОЛЯ ДА ЗАПОМНИТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР.СЕЙФ АЛ ИСЛАМ НЕ Е В РЪЦЕТЕ НА БУНТОВНИЦИТЕ,ПРЕДИ МАЛКО ДАДЕ ИНТЕРВЮ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,ВТОРО МОХАМЕД НЕ Е В РЪЦЕТЕ НА БУНТОВНИЦИТЕ-ПРЕДИ МАЛКО АЛ ДЖАЗИРА КАЗА ЧЕ БИЛ СЕ ИЗМЪКНАЛ ОТ АРЕСТА.БЛА БЛА.НЕ Е БИЛ ХВАЩАН ПРОСТО.ТРЕТО СЛЕД КАТО ПЪРВИТЕ ДВАМА НЕ САЯ ХВАЩАНИ ЛОГИЧНО Е И ТРЕТИЯТ ДА Е НА СВОБОДА.И ПОСЛЕДНО.ТРИПОЛИ Е ПОД КОНТРОЛА НА ЛИБИЙСКАТА АРМИЯ,ИМА БИТКИ В ТАДЖУРА НО ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗМИСЛИЦА И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ КАКТО ОТ САМОТО НАЧАЛО.ТОВА Е ОТ МЕН.

29

Сега

преди 12 години

Господата либийци от къде ще вземат толкова много кладенци да раздадат на бунтовниците,както ние раздадохме заводите,предприятията,промишленоста и родната ни земя,на наши и чужди граждани.Те пък имат много пясък и по две колички на всеки.Нямат гори като нас и от къде ще си направят колчета да си заградят парчетата земя.Голям майтап предстои,дано да има по малко жертви.

28

^3DAttack

преди 12 години

Колко сина има тоя :) май доста деца е правил :)

27

бЕдНяК

преди 12 години

Извод до тук : и магаре да вържеш, с подкрепата на НАТО и то бунт може да вдигне.

26

Анонимен

преди 12 години

Войната в Либия изобщо не е свършила. Просто сега започва хаоса. И ако си мислите че победителя е ясен, стойте и гледайте. Каддафи е още жив и както сам каза не може да бъде убит, защото живее в сърцата на милиони либийци. Поклон пред саможертвата на героите, бранещи делото и народа си до последен дъх!

25

МРАВУНЯК

преди 12 години

А бе Кадафи колко сина има , на всяка трета минута залавят по един . Що не ги напръскат с карате (ползва се за колорадския бръмбар по картофите).

24

АЗ КАЗАХ

преди 12 години

ААА ТОЯ КОМЕНТАР БЕШЕ МНОГО ДОБЪР.ЛИБИИЦИТЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ЛИБИЯ ЗА ДА ПОМОГНАТ НА РОДИНАТА СИ.

23

до 10

преди 12 години

Какви крадени милиарди, луксозни яхти, какво шампанско и какви *** до зори. Тя хора не са бг.чалгаджии, мойто момче.

22

Анонимен

преди 12 години

по добре ще е от ГОЦЕ

21

На кукув ден

преди 12 години

Ще бъдат демократични,затова се борят в Либия.Само ,че как ще стане това.В момента те искат да станат богати като лидера си,но това няма да стане.Като чета с какви пари живеят месечно,ние живеем с тези пари 10 години и то ако имаме работа.Това ли го смятат за лош живот.Сега да отидат да мият чинии в демократичните държави и тогава ще видят.Дявола като нямал работа си и т.н.Не съм за Кадафи,няма да стане по хубаво.Богатите ще решат какво ще стане и какви хапки ще има за бедните.Успех "господа".

20

до 16

преди 12 години

Сега Либия се нуждае от всеки свой гражданин.Върни се в родината си за да и помогнеш.

19

Вългария

преди 12 години

Кадафи да дойде в България и да се кандидатира за президент!

18

Ташунко

преди 12 години

И сега кво че го праим тоя ***?

17

Какво следва

преди 12 години

Сега трябва да има реституция,да могат шейховете да си вземат кладениците,който може да награби нещо от ДЕМОНкрадцията,тези социални неща дето ние не сме ги сънували,ще ги четат в учебниците,ако ги има,както при нас.5% богати,останалите да го духат,сега ще видят те какво е работа,дори да ходят на запад и тамда си искарат парите.Не ние да им ходим там да работим.Сега ще видят какво е западна демонкрадция.Какво значение кой е на власт,като нямаш работа и хляб.Така казва някой така става,това е.