34

ico

преди 12 години

Zaglavieto e pravilno.Podskazva na suda kakva da e prisudata:strogo mumrene pred drygarski sud

33

анонимен

преди 12 години

Не затвор,а карцер трябва за некадърните лекари.Убийци с убийци такива.

32

бил наркозависим

преди 12 години

Как така наркозависим лекар ще продължава да е лекар...Тези лекари вече не са лекари, а убийци, превърнаха здравоопазването в бизнес. А осъден лекар в България няма и няма и да има.

31

АНОНИМЕН

преди 12 години

Познавам майка бивш ректор на Аграрен университет- Йорданка Кузманова -също неграмотна като сина си,а и е дадено звание член кореспондент и почетен ректор на университета.Срам и позор за университета.Лелята няма никакво отношение за доктора гинеколог,а по-скоро майка му.

30

lilly alex

преди 12 години

da se osadi i nakaze spored zakonat nezavisimo koi na kogo e wurei i koi na kogo e brat

29

анонимна

преди 12 години

а ти за къде преценяваш че си? Ти ли си единственото изключение?

28

пациентка

преди 12 години

анонимен- питам с какво се занимаваш?

27

pacientka

преди 12 години

а ти какво работиш, че осъди 1/3 от българите? В коя професия си корифей? Трябва да си много известен независимо какво правиш.

26

Прав ли съм?

преди 12 години

Не че леля му Антонина е цвете. Бивша магистралка.

25

465

преди 12 години

Колкото ще осъдят прокурорското синче от гонката на бул. "България"-убил двама души или прокурорското синче, хванато с наркотици в Студентски град, толкова ще осъдят и лекаря-наркоман,племенник на П.Стоянов!

24

Анонимен

преди 12 години

докторчето веднага при Жоро Шведския в панделата да мете и тогава дрогата ще му излезе през отверствието а и ще му е благодарен цял живот

23

ivan

преди 12 години

До къде ще стигнем ако трябва да те лекува този наркоман то е ясно до гробището не по далеч .Такива *** мястото им е в затвора

22

Анонимен

преди 12 години

След толкова некомпетентни и алчни лекари честно ме е страх да отида на лекар, та да не излезна по-болна... ако изобщо иляза разбира се :( За журналистите относно заглавието... Да не би това че е племенник на еди кой си е по-важно от факта, че наркозависим лекар на българската държава е направил фатална грешка и се стигнало до смърт??? За съжаление живеем в държава където всичко, абсолютно всичко е под всякаква критика.

21

Анонимен

преди 12 години

You give me sads

20

Любопитен

преди 12 години

Този същия племеник-гинеколог, май преди време беше спипан с някакви дози наркотици...Дали не би трябвало директно да му бъдат отнети лекарските права и в панделката!

19

Oleee

преди 12 години

Чуден лекар - с мед да го намажеш! Наркозависим, но лекар ! И то какъв! Чудна държава, чудни хора, чудна медицина! Изобщо всичко е толкова чудно, че с кеф да ги пратиш в затвора. Ама няма кой...

18

Анонимен

преди 12 години

Абе, неграмотни лекари, неграмотни журналисти...

17

Клекнал съм и акам

преди 12 години

Лекар или съдия в България няма! Слагам 10 000 лева че няма да ги осъдят ;)

16

Ги

преди 12 години

Оправете си заглавието поне! Докога лекарите ще убиват, съдиите ще пускат престъпници, а журналистите ще са неграмотни

15

мани,мани,

преди 12 години

...а наказанията са: Глоба в размер на .....3 месечни заплати ,това е най-тежкото наказание ,което е предвидено в старите закони , от нови нямало нужда.....?