54

до 46

преди 12 години

Мутант си ти!Какъв червен Кадафи,мутирала плесен?Ако беше какво търсеше Тони Блеър там,защо го прегръщаше Саркози,протолазмо??Мутирал си ти,но си плод на мутирали маймуни!Мозъчето ти стига да повтаряш папагалски това,което е проехтяло в кухата главица и толкова!Мутант от чалгаджийското поколение както и оня,дето привества западния модел в Либия!Мутирали папагали!!!

53

666

преди 12 години

О,прости български ***!Още снощи ББС предава,че Кадафи си е върнал завзетия град и че има само стрелба в отделни квартали на Триполи!Какви бягства,какви простотии още ще измисляте за да манипулирате другите!Убеден съм,че българските *** не само са *** манипулатори,но са и неграмотни!!!Западни разузнавания им съобщили!!!!Точно на тях!!!Стига манипулации,журналисти-*** на този,дето плаща!!!

52

до 46

преди 12 години

Какъв равен старт приказваш. В първата нощ на демокрацията си легнахме всички еднакво богати ( ако по ти харесва еднакво бедни) На сутринта едни станаха хиляди пъти по богати Значи цяла нощ не са спали а са крали Крали са от националното богатство на България градено от две поколения Това което нашите богаташи натрупаха за 20 гд в белите страни се трупа за 2 даже 3 поколения И никой на никого не търси сметка защото Гарван на гарван око не вади От тук на сетне либийците ще ядът куреца.

51

kk

преди 12 години

Наистина и аз им ЧЕСТИТЯ идването в нашия свят!Нека и те да се порадват на "ДЕМОКРАЦИЯ"!

50

Ал Ташак

преди 12 години

Сейф Ал Ахмак гол Баджак го хванали бунтовниците

49

Иван Стоянов

преди 12 години

Честито на Либийците - вече си имат освободители - ние сърбаме попарата на нашите вече повече от 130 години .Добре беше и ние да обявим война на Гадафи ама къде толкова прозорливост !

48

Някъв от България

преди 12 години

Либия и Сирия единствените държави в Средиземно море, които не са под контрола на НАТО и Ротшилдови.

47

gogo

преди 12 години

Ха честита им 'демокрация".Сега ще разберат къде *** гладните!

46

Калин

преди 12 години

БЕЗКРЪВЕН .. ДРУГ ПЪТ!!

45

krass

преди 12 години

do No 7Империята на злото е Русия,мой човек.Азиатските тирании са империи на злото.Запада е - равен старт за всеки,червени другарю ! Ако си кадърен и работен отиваш нагоре.Ако си мързелив и некадърен, но алчен - ставаш мрънкащ злобар или червен.Ясно ?

44

До 24

преди 12 години

Всъчщност Кадафи доколкото знам озурпира властта с безкръвен преврат. За останалото си прав.

43

krass

преди 12 години

Много се радвам,че още един червен мутант е свален от власт и скоро ще го бесят.Още повече,че той има грехове срещу България.Като всички червени и той е просто гнусен крадец.Това чака всичко червено.Това е чума и тя трябва да се лекува. Всички червени са чумави. В България е същото. Радвам се като ги гледам да *** от страх. Да живеят западните демокрации,които помагат и на нас българите,че то червените са трудни за лечение.

42

Анонимен

преди 12 години

Браво на тоя народ! Заслужана да има хубава държава, съвременна, просперираща и хората да са богати и свободни.Това ще се случи рано или късно и в другите ислямски държави, подтискани и експлоетирани от своите правителства и държавни "глави".

41

Калин

преди 12 години

плащали то се види по състоянието на болниците в либето :) верно са му плащали та кадафито с милиарди в сметки..от къде плаща на наемници:) клана кадафи принцовете на джипситата в либия щото по тяхни стандарти тези са такива беднички аууу другари да организираме кампания гоце боко мое ни призоват да даряваме ей мариана попова ще изпълни благотворителна песен с която ще ни призоват да ДАРИМЕ :)ТЕЗИ КОМПАНИИ *** РАБОТЕХА НА КАДАФИ ПЕТРОЛА И ГАЗА, ЧИЯТА ЦЕНА ВЪРВИ НАДОЛУ!КАКЪВ ИМ Е ИНТЕРЕСА КОПАР

40

Анонимен

преди 12 години

Международният наказателен през юни издаде заповеди за задържане на Кадафи, втория му син Сейф и началника на либийското разузнаване Абдула ас Сенуси по обвинения в престъпления срещу човечеството.

39

До Калинчо

преди 12 години

Калинчо, много си кух, мойто момче! Въпросните фирми от САЩ, Англия и Франция плащаха дебели концесионни такси на Кадафи и това със сигурност не ги е кефило, ако разбираш за какво ти се говори. Милиардите на полковника не са дошли от НЛО, а са платени именно от тези фирми. Когато го няма полковника и като си "победител" и "освободител", тези милиарди нали се сещаш при кого ще отидат ... или и това не може да пробие в кратуната дето я имаш за глава.

38

Калин

преди 12 години

от увредени глави мнение не ща .. :)какво става с диверсификацията на доставките .. на горива .. боко .. и гоце мълчат .. уж колектори правиха .. хахах

37

Калин

преди 12 години

докато внасяме само съветски горива.. цените няма да намалеят ..!!!

36

1

преди 12 години

До 32 - Калинчо Малинчо, що не си пиеш сокчето и да помолиш мама да ти направи крем - карамел, ами се упражняваш на компютъра? Ще си повредиш очичките моето момче...

35

Калин

преди 12 години

ЕКСОН ТОТАЛ, БРИТИШ ПЕТРОЛИУМ .. все американски френски, британски фирми работят петрола и газа на кадафито.. които им го даде .. и ред други де, включително и съветски .. компании ..кадафито бе техен приятел.. бе техен приятел.. за какво им е да бият кадафито.. приу това леко, при положение, че му въртят газа и петрола хаха, съветски деривати схмехнати .. да се опграмотите .. и да се научите да смисляте екземпляри съветски.