93

Анонимен

преди 12 години

Илшат Шарафутдинов е именно един от инициаторите заедно със Сергей Андронов, Димитър Добрев и още няколко руски другари активисти, за изгонването на Петр Медведик - пратен от руснаците в Москва да разследва кражбите в Лукойл Нефтохим и на терминала в Росенец. Всички нарушения, които докладва за кражбите на пристанището в Росенец, бяха потулени, като самият Медведик беше прогонен обратно в Русия, а неговият екип разформирован и порицан. На тяхно място са удобните марионетки-риби, а те не говорят.

92

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Танов, приличаш ми на стара, грозна , омазана кукла на конци ::))Единственото , което можеш и се очаква от теб да кажеш е :КОЛКО МИЛИОНА лева наложи глоба , за това , че една самозабравила се руска фирма- Не СПАЗВА до СЕГА Закона - вече година и половина...КОЛКО МИЛИОНА е глобата ??ЗАЩОТО Танов, ТАМ , заради неспазването на Закона , СЕГА си ангажирал 200 митничари , т.е. държавни служители , които МОГАТ и ТРЯБВА да си вършат работата-ДРУГАДЕ ....КОЛКО месечно ни струва ТОВА на бюджета-защото кгб-агентите не спазват Закона в България ?? А и ти , танов , не си ендженера на фирмата законаръшител , за да ни информираш за процентите ...Как е, въртят ли ви на малкия си пръст-волските глАви от Правец ?? Още ли сме 'задунайская " ?? :D :D :D

91

Анонимен

преди 12 години

Не бе,не 27млн$,трябват им 27 млрд $ и докато нг амуджите не ги съберат нов фил НЯМА ДА ИМА!

90

Лукчо

преди 12 години

МИЛИТЕ ТЕ !27 милиона им трябвали за уредите , а те горките с милиард и отгоре пречалба на година кредити затърсили....30% били изпълнили закона... без думи останах направо ! Всички останали в бранша изпълиха 100% закона а братушките си искат "човешкия фактор" да остане в играта , не че като бутнат на някой чиновник пари за семки им се променят отчетите...:)

89

Касов апарат

преди 12 години

Монтирахте ме на таксита, на всякакви пазари /дори и женски/, ала бала ница и си правя всякаква паница. По-скоро е проблема на кого са апаратите, които се внасят, коя фирма ги монтира и всичко колко струва на данъкоплатеца.Че те тези апарати в нефтохима, кога ги одобриха, оцениха, обучиха хора да работят с тях и так дале изисквания които би трябвало да са над 36 че да действат, а па за другите монтирани да не говорим по скоро детското преброяване за ала бала ница турска паница хей ги ди ванчо

88

Безпартиен

преди 12 години

Г-н Илшат Ш...и т.н. обявява слагането на измерителните уреди сякаш изнася доклад пред конгрес на КПСС, но пропуска да каже, че го прави с няколко десетилетия закъснение.

87

Анонимен

преди 12 години

Голямото Театро продължава,а шараните верват ли верват..

86

ДО 77

преди 12 години

От всичко това написано от теб на пияно , ще обърнеш мнението на хората. *** , ако нямаш жена плати си.

85

Анонимен

преди 12 години

м даааааа, поредното увеличение на горивата след поредното намаление на петрола!!!!!!!!!!! Национална сигурност - кво е тва, яде ли се пие ли се ,,в СИК такъв термин не съществува.Днеска всички са на сватба(Младенов в държавната резиденция) утре ще ни кажат кви *** сме били 20 години и как не разбираме какви родолюбци ни управляват

84

Анонимен

преди 12 години

МУТРЕНСКИТЕ ***...СА ПОСТАВИЛИ ЧАСТ ОТ УРЕДИТЕ...ЗА ЗАБЛУДА НА МАТ'РЯЛА...МАЧКАЙЙЙЙЙ БОЙКОООО,МАЧКАЙ СИ ТОПКИТЕЕЕЕЕ!

83

лук ОЙЛ а и мутрите

преди 12 години

Борисов е казвал: Вальо Златев ще е премиер на България в моя кабинет. Петролният бос направи Цветелина Бориславова милионерка,отстъпвайки й поста си в СиБанк.

82

ха

преди 12 години

Опаааа,във форума влезе едно безмозъчно и разпенено, тъпо герберче!

81

послушните медии

преди 12 години

Да си чул да се пише за ИПОН, за смъртта на Бай Миле и Георги Стоев.За милионите на Цветелина Бориславова.За политическия чадър над Валентин Златев и варненските ***-аджии.Няма и да чуеш.Защото зад Бойко и ГЕРБ стоят милиардите на ДС, откраднати от същия този български народ.

80

Анонимен

преди 12 години

Да,няма такава държава,в която дс бандитския ъндърграунд да руши непрекъснато държавата и да има медии и слепци,които им пригласят. Валентин Златев - Васил Божков - Красимр Гергов - Георги Гергов - Петър Манджуков - Николай Банев - ***-аджиите - Тодор Батков - Христо Ковачки - Средногорската минна мафия - КЦМ-арите - Иво Прокопиев - Николай Гигов - Коко Динев - Титаните - Цветелина Бориславова

79

МУТРАТА

преди 12 години

Следващите строежи на примитива : Висящите градини на Семирамида ; СПА- за волските глАви ; още една магистрала до Правец- другата волска глАва ; Нов АЕЦ- на морето ; Банкя- новата столица ; плавателния канал - до Панчарево - по плана на Тошо ; Завод за футболни обувки ; учебен център за образоване на гербаджии ;Зала за Кастинг за нови фидоски и цецки ; Нов подслушвателен център на Балканите ; ...............

78

Анонимен

преди 12 години

никой от управляващата мутренска ХУНТА дума не обелва за онези 20-ина страници, липсващи от доклада на комисията, проверяваща качеството на вложените материали в АМ "Тракия".

77

@@@

преди 12 години

ГЕРБ е най-отвратителната шайка управлявала някога по тези географски ширини! Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !

76

Анонимен

преди 12 години

Боко ще продължи да потъва,)1.Защото не може да избяга от миналото си ..2.Защото има ограничен Ентелект и неподходящо образование меко казано ..3.Защото е грандоман и самовлюбен *** , които не иска да слуша по- умни от него ..4.Защото не направи коалиция със сините , като УЖ- десен..)5,Защото е руски агент или са му слаби ангелите пред руснаците .6.Защото им кляка с АЕЦ-а, -началото на края му ..)7.Защото е по- посредствен популист , дори от Тошо..)..Мачлета и простащина )))Държане -интервюта и прочие ..)8.Защото НЯМА идеи и не идейно убеден в това , което иска и прави днес едно , утре- друго..)9.Защото все повече ще цъфти посредствеността му театърът е до време ..)10.Защото НЕ изпълни обещания за Доган и мафията , за олигарсите и съдебната власт , за корупция и връзкарство..)11Защото в края на краищата е поредния дубликат , комуно продукт , червен,които излуга много граждани ..))12. Вижте му дС-другарите , олигарсите , приятелчетата, езика , номерата , ))))))13. Защото руски КГБ и ДС - агенти , му дърпат конците, а от ТОВА вече ни писна ..Стига толкова..Трябва да има край на мераците на Империята на ЗЛОТО у нас ..)

75

До 73

преди 12 години

Най - после съмишленик , браво за позицията на този човек .*** , това е човек който знае че борисов и сие ще завърши в затвора и той ги подкрепя.

74

Анонимен

преди 12 години

Ако Бойко е десен, то учителят му Тодор Живков е изтънчен градски интелектуалец ...*)))