106

Анонимен

преди 12 години

За хора с проблеми с простатата има катетри с торбички, които се залепват под дрехите. Ако Депардио има толкова голям проблем с простатата трябва да го лекува или да ходи с катетър, а не да пикае на публично място като Румен Петков.

105

Samodiva

преди 12 години

Физиология ... не може винаги да се контролира ... можело е да бъде и по страшно :))))))

104

Анонимен

преди 12 години

Също и Румен Петков.

103

Анонимен

преди 12 години

Брейвик също е голям фен на Путин, ако не знаете.

102

Анонимен

преди 12 години

Депардийо е голям фен на Путин, ако не знаете.

101

случва се

преди 12 години

Сигурно е бил пиян... Ама на мен какво ми се случи! Летях от Лутън (до Лондон) към София и ме хвана страшно разстройство. Не можеш да мръднеш... В този момент подадоха сигнал за бомба, сирените вият и "баретите" изкарват всички. Щяха да разбият вратата на тоалетната. Викам аз проблем проблем ... ама никой не слуша. За малко да вляза в новините....и да оставя светло кафява диря ;-) Айде със здраве на всички!

100

air-France

преди 12 години

"Да ви пикая на самолета"каза Депардийо и думите преминаха в действие)))

99

а ве,

преди 12 години

Пълни глупости, простата отдавна по света се лекува веднага, а свинята депърду се е изпикал в-у обикновенните хора, къв-то е и свинският му мироглед.Кво друго от един бандюга от затънтения гр. Шатору, известен с безизвестноста си и тъпите беришонци(френските шопи) гадни, завистливи и мразещи всичко...

98

някой

преди 12 години

PR се нарича това

97

оП

преди 12 години

Най-големия! Уникален е ! :Д Някой ако е пропуснал да гледа Tais(млъкни) много е изпуснал,много смях има в тоя филм :Д

96

Анонимен

преди 12 години

Тоя шкембар освен да пикае и *** друго може ли?

95

Анонимен

преди 12 години

Аз съм сигурен, че не се е изправил насред пътеката да пикае, повече вярвам на версията с шишето.

94

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Жерар Депардийо- поне е известен. Малко комична ситуация. Лично аз му прощавам.Ами Румбата Петков,просто един Бузлуджански на никому неизвестен бек.

93

8-ия ден до 93

преди 12 години

Не се гневи толкова, аз прочетох не един източник, между тях Либерасион и Фигаро - сещаш се, че те не пишат едно и също, нали ?Но не го и хвалят, само дето не е наша работа да се бъркаме в чужди жълтини....А за българи - ако *** са такива , то френската преса пише само за тях....за наш срам.

92

До 8 - мия ден !!!

преди 12 години

Френската преса ще напише какви ли не лъжи, само и само да измие от лицето на Франция тази крещяща простотия !!! Тя може да сътвори и следното " J` ai defeque malheuereusement dans une bouteille ", което в превод е- " Изсрах се за съжаление в една бутилка ". Ти ще повярваш ли на тези френски журналистически измишльотини ? Ами, ако това не беше простакът Де- парди- о, ами Стефан Данаилов- например, какво щеше да пише френската преса в продължение на месеци за него и България, сещаш ли се !

91

Голям Пикльо

преди 12 години

Какво знаете вие, малки недорасли пикльовци за простатита... Като изчукате толкова жени, колкото той, тогава може да давате акъл.

90

Питайте Дедовия

преди 12 години

Когато простата алармира няма много време за увъртане.... разбирам го човека... молете се да не ви идва на главата господа.....

89

Анонимен

преди 12 години

като видях заглавието реших, че Депардийо е пръднал и неочаквано за самият него се е насрал... като един тип, който си......простира гащите и си мърмори под носа : - на никой вече да нямаш доверие в днешно време... ама на никой ! даже и на себе си! а уж само исках да пръдна....

88

Кукуригу

преди 12 години

До 29Торбичка за повръщане не може, защото после няма да има в какво да повръща.А Румен Петков е по-възпитан от този.

87

8-ия ден

преди 12 години

Моля, днес.бг, кой ви дава информация ?Ето в оригинал на френски случката :/съкратен вариант/Mis en ligne le 19/08/2011Depardieu: "j'ai fait pipi dans une bouteille qui a débordé"Pris d'un besoin pressant peu avant le décollage, l'acteur avait uriné dans une bouteille.И преведено :Публикувано 19/08/2011Депардийо:изпишках се в бутилка, но тя преляОбзет от непреодолима нужда малко преди да се отлепи самолета, актьорът е уринирал в бутилкаТака е във френскага преса.