15

Анонимен

преди 12 години

В средата на 2012 година ще имаме една от най-модерните и най-красивите летищни кули в Европа. SHOT NESTE PITALI U MAKEDONIA TAM VSICHKO E NAI-KRASIVO

14

NIE OT BSP

преди 12 години

BREIII TIA PO GOLEMA OT CHINIATA NA BUZLUDZA A I RABOTA 6TE VAR6I

13

Даниел

преди 12 години

До всички отворковци, кой искате да го строи? Трябва да го строи компания със възможности и технологичен капацитет. Кой друг освен те? Това е. В нашата държава няма строителни компании, има само малки фирмички строящи кооперации.

12

Анонимен

преди 12 години

Летище София е една от най-големите ни връзки с чужбина! Годишно над 3,5 милиона пътници минават и е супер важно да функционира безотказно!

11

Анонимен

преди 12 години

Пътник стига с това плюене! Летището ни е едно от малкоте места, което си е на европейско ниво! Единственото което липсва е малко по богат избор от магазини и заведения, но за основната функция е ок!Повечето летища в европа са много по гандни, претрупани и мръсни!

10

Анонимен

преди 12 години

Не сградите на летището са му проблема. А ***, които обработват багажа с шутове. Веднъж като ги видях направо ми се искаше да ги пребия тъпите ***.

9

Простосмъртен

преди 12 години

Стигнах до Главболгарстрой и спрях.Тия са на абонамент. То бива, бива само с безумни суми и хиляда подизпълнителя и още 7 хиляди анекса към първоначалния договор, ама и на нас простосмъртните почва да ни писва.

8

Анонимен

преди 12 години

Дали са с най-големи възможности - определено да. Но и с най-много връзки с политици на всякакви нива

7

Ние от БСП

преди 12 години

Ние кули не ядем!!! Само ги крадем.....

6

Азъ

преди 12 години

Дано и от нея не почнат да падат разни неща,че терминалите са ...пословични!

5

пътник

преди 12 години

За кулата не зная , но летището ни е най-мизерното в Европа!!!

4

СССРейчо

преди 12 години

Пак Главбулгарстрой ще строи и ще кради !!! Ченгето мафиот др. Симеон Пешов получава подаръци от действащото ченге-пазвантин др. Бойко Борисов !!! Нищо, че няма опит за такива кули...... МАФИЯ !!!КЪДЕ са евро-парите тук ????? Нали се фукат....

3

nik

преди 12 години

От както Главбулгарстрой намалиха на Бойко цената за спортната зала в София май само те взеха да печелят тези голямите поръчи, и за околовръстното и за кулата и за доста други ремонти. Сега е наред следващата поръчка. Защо ли само на Главстрой ги дават, сигурно са с най големи възможности май хи хи хи.

2

лошоТията

преди 12 години

Мойта *** е по-дълга!!!

1

олелеле

преди 12 години

Веднага си го преместих от левию у деснию крачол.