75

Петров

преди 10 години

Отново пишат за ДП "Ръководство на Въздушното Движение" как се назначават близки до властта с огромни заплати, а РП-та изнемогват от недостатъчно заплащане и стрес.

74

Пътник !

преди 12 години

Добре че ще строят кула, но не ли редно първо да пуснат директна линия аерогара - автогара и жп гара. А не да ни ограбват бакшишите.

73

Анонимен

преди 12 години

А защо нищо не се пише как боко се опитва да продаде летището-най печелившото предприятие в България..как се мъчи да го направи губещо(бая зор вижда ***).....и това май не е верно ааа..?????

72

до 67

преди 12 години

Оставиха седем милиарда от които до края на мандата на тиквата няма да е останало нищо, оставиха и чужди инвеститори които до края на мандата на тиквата ще са се изнесли завинаги от БГ ***....и тогава ще ядеш кули и магистрали *** загубен...

71

edna balgarka

преди 12 години

ei niama ygoda na tozi prost narod .kakvoto i da se napravi vse e lo6o.niama zna4enie koi e na vlast ,vajnoto e da se pravi ne6o .da potkrepiame kogato e za hybavo i da ne spim kogato e lo6o .samo taka 6e yspeem kato nacia.stiga ste se delili na partii.onia gore lapat a nie se plyem iz forymite.i dokoga ?

70

геор

преди 12 години

защо крете името на сливенския крадец на колата

69

Адам Смит

преди 12 години

Не виждам какъв е проблема ГБС построи РВДто и е напълно нормално да построи и тази кула. Най-малко се премахва познатото: "Ама ония преди нааассссс...."

68

VIKING

преди 12 години

Pumiari takivi!!! Bat Boiko ne vi iznasia pak sega....Koito i da vi upravliava vas tam,nema ugodia!!!! To,pak koili nese izredi ve4e!!Prost narod,slaba darzava!!!

67

гласувах за Борисов

преди 12 години

Бойкоооо....държавата не е само сгради и магистрали!!!! В нея живеят ХОРА! искам Атака да спечели изборите, не виждам по-подходящи от тях....за съжаление!!!

66

Анонимен

преди 12 години

65, защо нямаше такива "далавери" последните 20 години? Предшествениците на Бойко само крадяха и нищо не оставя след себе си, освен разруха!Трябват ни още такива "далавераджии", които ще ни построят метро, магистрали, пречиствателни станции, летищни кули и т.н.

65

Много Печен

преди 12 години

Бравос! Още една добра новина за България!Можем да гледаме и позитивно на нещата, не само да плюем...и нали всеки разнира от всичко ...

64

Анонимен

преди 12 години

Поредната далавера на боко.........но нали 2012 ще реже с златната ножица.......нема такава алчност.....боко спри се....за какво са ти всичките тия пари....?????

63

Матросов

преди 12 години

И до небето да построи кула , Борисов е аут ! :)

62

Анонимен

преди 12 години

Искам да кажа не партиен секретар от София, а баш шеф на всички партийци и партийни секретари в София. В момента свръхкапиталист и милиардер.

61

Васко Кацата

преди 12 години

Абе то вкъщи ракия нема они кули ще ми строят...

60

Анонимен

преди 12 години

"Главболгарстрой" е комунистическа фирма, президента и почти едноличен собственик е бивш партиен секретар на град София, столицата на комунистическа България. Цената на кулата е поне двойно завишена.

59

Анонимен

преди 12 години

Как така тепърва ще се проектира, но вече знаят, че цената ще е над 14,8 милиона?

58

Българин

преди 12 години

eeee само плюе този български народ брееее няма угодия..Затова и няма никога да сме на ниво с тоя *** манталитет .....

57

Щастливец

преди 12 години

Ех, каква добра новина в края на седмицата. Ще зарадвам и жената довечера.

56

Анонимен

преди 12 години

"от архитектурна гледна точка двете сгради взаимно ще се допълват" - значи и кулата ще се разпада по време и след строежа и ще бъде изпълнена с долнопробни материали. Страхотно. Ама то няма как. Ако направят кулата, както трябва, много ще се види тъпотията при строежа на терминал 2...........