31

аз

преди 12 години

толкова му е багажа в кратуната

30

до 30

преди 12 години

Малко си прекалил,но в общи линии си прав.То и преди беше проформа този парламентарен контрол,министрите не даваха конкретни отговори и говореха глупости.Сега обаче премиера се е взел за извънземен,плюе по парламента и неще да ходи щото не му било интересно.Едно е Доган да не ходи на работа,той отговаря пред своите избиратели,друго е премиера на България да не признава и да се отнася с пренебрежение към парламента на републиката.

29

пулбек до 30

преди 12 години

Абе откачалник? Я се разкарайте от земите на българите всички скапани нашественницзи от цял свят и българия ще си стане отново нормално място за живеене! Откакто дойдохте тука латини, евреи, ***, османци, араби, иракчани, кюрди, *** и какви ли не от цял свят, България стана ад. Разкарайте се отново и ще си стане отново нормална държава! Аз да съм един дженерал на армията така щях да ви подредя с вашите Юзеирови, маанета, массонсдки ложи и други врагове, че нямаше и да си помислите за тука!

28

гад

преди 12 години

Каква е реалността: България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджан отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност и урина. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, ***, ***, найлонови торбички, улични кучета, ***, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост.... Българи е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, успяха да изперат парите си и с безумните си строежи унищожиха безценната ни пророда! В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура! Така че ако сте по-млади бягайте! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене!

27

Анонимен

преди 12 години

Много по-ефективно би било не да се чудим как да променим парламентарния контрол, защото наистина питат и отговарят едни и същи хора, а да СТИМУЛИРАМЕ депутатите да си вършат работата не просто за формалността. Т.е. да направим една мааалка промяна в Конституцията и да обвържем депутатите със ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН мандат. И право на избирателите да ОТЗОВАВАТ представителя, когото са избрали, когато не са доволни от работата му - включително и от контрола му върху правителството. Така и депутатите работят

26

Пламен

преди 12 години

До СУПЕРГЕРБИ защо трябва да гласуваме за тия некадърни недоразумения.Да не би да имаш някой роднина гербераст който трябва да запази службичката и заплатката.

25

mind twist

преди 12 години

Да спасим България на изборите - да скрием личните карти на баба и дядо.

24

24

преди 12 години

много истерично бе, давай по-кротко :)))))))

23

bg

преди 12 години

а да помислим за кво се храхят и кво вьршат цяла гкдина та им се плашат излишни пари на данькоплатеца,,,ПРЕДЛАГАМ,,,дасе вьведе почасово заплащане на парламентаристите като 1 пьт на 3 м, се дава отче от праВИТЕЛСТВОТО И ПИТАНИЯТА САМО АКО КАСАЯТ ДАНАКОПЛАТЕЦА

22

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕЕЕЕЕ----ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ГЕРБ СА МАФИЯ И ПРЕСТЪПНИЦИ.....НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ТОТАЛНО И МАСОВО ЗА БОЙКО И ГЕРБ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СТАВА СТРАШНО ЗА БЪЛГАРИЯ.МНОГО СТРАШНО.ГЛАСУВАЙТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ГЕРБ----ТОВА Е СПАСЕНИЕТО.

21

Анонимен

преди 12 години

мда, като в оня виц, като не върви бизнеса в един публичен дом , не се сменят креватите...в петък или в друг ден, и питащите и отговарящите едни и същи

20

кресльо

преди 12 години

Бърза писта към избирателната листа.Много въпроси ,голям дохот носи.Правосъдна система-пази се от хрема.Модерна политика ,от нея старост блика.

19

$

преди 12 години

Като искаш да покриеш нещо, създаваш комисия. Когато имитираш дейност, задаваш въпроси в парламентарен контрол.

18

Анонимен

преди 12 години

Този парламентарен контрол си е "мижи да те лажем"!Едните питат другите винаги отговарят и какво от това, какво се случва в резултат на тази безмислена раздумка в петък!

17

Тест

преди 12 години

1250

16

www

преди 12 години

за каква бърза писта се говори - в България всичко се движи със скоростта на *** хайде да речем маааалко по-бързо със скоростта на костенурка от 20г.насам не можахме да развием по висока скорост ;.;.;.

15

Анонимен

преди 12 години

Мая ше се ошашави!

14

dan

преди 12 години

каквото питането такова отговарянето не съм чуваул и чел че институт по някаква си политика да участва директно в предизборна кампания за президент

13

Николай БОЯДЖИЕВ

преди 12 години

Ами така е.През комунизма се работесхе барзо,качествено и еекспедетивно. Нямаше такива лапачи като сега.Серсеми ***.Всичко се връща.

12

Анонимен

преди 12 години

Защо само в петък ще отговарят? Фиксира се срока за отговор и когато дойде тогава!