145

Judge

преди 12 години

na kolko hora izgoriaha parichkite v bankata na tozi tip. A toi iska da stava prezident na Bulgara. Eto do kade vodi prestapnata beznakazanost u nas.

144

оле

преди 12 години

Всякакви *** кандидати - пандизчии,мутри ,бивши банкери лъгали народа,певци и др.,които в своята среда не са прогресирали, се пробват в политиката,че е по-лесно да се краде.

143

М.К.Р.

преди 12 години

Е тетакова страшилищ нема!И парите да ми върне пак няма да гласувам за него!!

142

избирател

преди 12 години

Тоя защо не си вземе Сер-гейчо за вице,та да я карат по семейному!Ще е голям майтап!

141

Колю Мамата

преди 12 години

Митьо Пищова президент Недялко лазаров вице айде майка

140

nemo

преди 12 години

аз пък викам да издирим най-стария човек в България и него да направим президент.:). Или дая си намерим потомък на НАШИТЕ ЦАРЕ и да станем царство както преди 5 века.

139

Гагов

преди 12 години

Лили Иванова президент, Гюрга Пенджурова вице!

138

цв. Петър

преди 12 години

О, Боже, смили се или затрий навеки този нещастен български род!

137

Анонимен

преди 12 години

Тоя да ми върне парите. Вместо да е в затвора, той президент ще ми става. Станишката е тарикат-отиде при крадените пари и сега лоцка от тях и от моите пари.

136

ТОВА Е...

преди 12 години

"ЕКС-БАНКЕРА"......БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ФАЛИРАЛАТА "ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА"!НАПРАВЕТЕ ГО "ПРЕЗИДЕНТ".....ЗА ДА ФАЛИРА И ДЪРЖАВАТА ,БЪЛГАРИЯ!!!!!!ТОВА ,ЩЕ Е "ПОСЛЕДНИЯ ИДЕЕН ПИСЪК" НА ......ПОЗИТАНО-20!

135

Анонимен

преди 12 години

Като го гледкам с тая пуричка таман ще ни оправи и той като царя секеджем на президентството им и на конституционната монархия и като го нема симеон сега Боко ще треа да е цар руснаците имат Цар пушка и цар Камбана ние ше имаме Цар Тиква

134

Анонимен

преди 12 години

Хахаха този след малко ще легне на смъртно легло, президент ще става.

133

Анонимен

преди 12 години

Защо си мисля, че тази личност беше един неуспял кандидат кмет на София?

132

Певеца

преди 12 години

Да гласуваме за Камелия Тодорова за да бъде цирка пълен.

131

!?!?!

преди 12 години

нали този беше "баджанак" на серГей ;)"ексбанкер" - как само звучиДеде, сЕди си на г*за, т.е. на портфейла и си гле`й кефа! А ако си решил да "цунеш" некой лев за изборите - това е друг въпрос! Ние ще ти ги платим, както и на всички останали кандидати!....звуков сигнал: пиу-пиу-пиу-пиу-пиу-пиу-пиу-пиу-пиу-пиу........ и още много пъти пиу-пиу

130

Иван

преди 12 години

Това ортака на Станишев ли е ? Докато Станишев му гледа децата дядо Венци ще играе за президент.Смешници .

129

Камелия, Камелия...

преди 12 години

Тази жена в последните две години мете входа на кооперацията в която живея. В това няма нищо лошо. Би било лошо ако тя беше мутра, например. Ако престане да си обръща джуките, ще изглежда по добре от клатещия се премиер, например.Мисля, че един балотаж между тях двамата тя забрави за метлата. Впрочем, аз бих предпочел Йоло Денев (вече сме имали един като него, но той се казваше Желю) пред мутраците.

128

Ристо Мотористо

преди 12 години

....айде па сега Камелия Тодорова, нещо федерацията между България и Сърбия, едните ще пеят другите ще пият...

127

Василев

преди 12 години

100 кандидат-президентски двойки да изкарате, пак ще загубите на изборите цървени агентурни сладурчета!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

126

bg

преди 12 години

На много хора изгоряха паричките в банката на този тип. Ако обещае да им върне парите, той има шансове. Защото балъците в тази държава никога не свършват. Ако свършваха - трябваше такива тарикати да са в затвора, а хората да си получат парите. *** много вярва на лъжливи обещания и докато е така, ще има мноооого да страда, а тарикати незаслужено да живеят супер богато. Тъжно, боли, но е истина.