266

Анонимен

преди 12 години

"Смешници! В България няма монополи и картели! В България има пазар".Колко упорито ни внушаваха, че цените трябва да следват котировките на петрола, когато трябваше да растат.Ако цените на петрола падат, това разбира се не се отразява на крайните цени. Нали се засягат интересите на монополите и върхушката.

265

иииииииииииии

преди 12 години

И това гербаджийско правителство начело с тикавата провежда геноцид срещу бг народа.ама хак му е.няма разлика между герб и бкп.за лукчо всичко беше нагласено мужду боко и златев. само на *** и *** не им стана ясно.пука му за лицинза на златев. това е истината.

264

Nasko

преди 12 години

Противозаконията в България, няма да спрат, докато от системата на Прокуратурата и Съда, не се извадят всички зависими !Кадруването на Първанов и в двете Институции беше ДВА мандата, а тази ИГРА с ЛИЦЕНЗА е Предизборен ход, за да запазят Бойко Борисов/полезен е/!Дали в някоя друга Европейска ДЪРЖАВА, Лукойл, не би се съобразил със ЗАКОНА!Б България и Съдиите отдавна не го правят, а защо ли???МОТИВАЦИЯТА ИМ Е >>>>имоти, пари, ....

263

Анонимен

преди 12 години

Тети булка Спасов ден !!!!Русия ни извива ръцете както си иска..Но най лошото е че предателите на БЪЛГАРИЯ се наричат съдии

262

и

преди 12 години

сега кво ? Лукойл ще осъди ли държавата за пропуснато ползи и нанесени вреди ?кво стана с биенето по гърдите как се спазват законите и как били еднакви за всички ? *** така е като не познават законите, ми карат на белотче само

261

хех

преди 12 години

панаири, панаири

260

Анонимен

преди 12 години

Съд - не трябва ли съдът да преценява дали дадено действие е съобразно закона или не, а не дали щяло да донесе вреди на тоя или оня. Егати глупостта. Че съдиите и експерти в икономическата област - щяло да доведе вреди, още малко и ще ги сметнат колко точно ще бъдат и ще си поискат 10% комисионна то тази сума от Лукойл за добре защитени корпоративни интереси!

259

Анонимен

преди 12 години

Money, money, money......

258

Анонимен

преди 12 години

И ся разбрахте ли "къде е млякото"?!Скъп ни е бензина и нафтата, защото в цената освен ДДС, акциз и мито са включени и неплатените сметки на БДЖ и т.н.Демек не само плащаме тока и водата на ***, но и горивата за губещи и източвани предприятия

257

Анонимен

преди 12 години

А кога антимонополната комисия ще се произнесе,че *** не са монополисти?Какво чакат още?

256

Жорж

преди 12 години

Заглавието на този материал можеше да бъде и друго : Гошо милиционерчето обслужи Вальо. Защото шеф на ВАС е бившият възпитаник на Висшата милиционерска школа Симеоново Георги Колев , който с допълнителни 5-6 изпити стана от милиционер юрист! Само че милиционерът си остава винаги такъв и сега, виждайки че босът на БГ е в затруднена позиция, притиснат от митниците, изкозирува , чукна здраво токовете на ботушите и нареди ; Да му се помогне на шефа! Е, помогнаха му, съдиите му със съдии !!

255

Килъра

преди 12 години

Еми то беше ясно бе всичко беше един цирк за да се вдгат рейтинги и понеже повече от половината населеие са прости като гъдулки се вързаха веднага! :)))))))

254

Мери

преди 12 години

Та какво друго можеше да се очаква от ВАС: административните съдилища са най-корумпираните . От друга страна, колкото са по-висши съдиите, толкова са по-корумпирани. Тримата танкисти, приватизирали ОПС-имоти в Приморско, бяха шефове на отделения именно във ВАС Генков, Урумов, Икономов, като двама от тях са бивши членове на ВСС. Това не им попречи, хвърляйки напред дъщерите и 80-годишната тогава майка (Икономов), да се облажат с имоти. Според тях не съвсем морално, ама законно! И тримата останаха на служба да раздават правосъдие, като беше пренебрегнато едно основно правило, че който заобиколи веднаж закона, може да го заобиколи 2-и, 3-ти ... N-ти път! Сега от ВАС защитиха Вал.Златев, загърбвайки интересите на държавата и факта, че е пропуснат срока за монтаж на КИА. Ама Лукойл щял да понесе щети : за това се загрижиха висшите съдии! А БГ не губи ли годишно по наколкостотин милиони лева от липсата на тази отчетност?! Само че съдебната власт се държи не като държавна институция, а като Частно ООД Груев, Велчев, Мингова и сие!Въобще, да си БГ съдия стана най-обидното нещо , та дори и доверието в тях падна под 10%; ама друго си е да се впиеш в тялото на държавата и да си цицаш, да си цицаш, докато ... депутатите в някое (не в това) НС се съпикасат и въведат изборност на магистратите. Тогава кърлежите на партиди ще паднат от снагата на държавата!

253

аз

преди 12 години

Абе няма ли кой да ги изрита тия комунистчета от ВАС??? Гоце, *** си със Серго и целия ВАС в СССР и да не ви видим повече. Затова правосъдието в САЩ е добро, защото имат право да се позовават на предишни решения. В случая след това решение на ВАС всички малки складове без измервателни уреди могат да отворя отново. Съд който плюе на закона заради на някой корпоративните интереси не е съд. В нито едно решение не се казва, че е противозаконно, а че компанията щяла да загуби. ДРЪН ДРЪН!!!!

252

www

преди 12 години

"Съдът оставил Лукоил да работи".... какво чудно има в това. И едните *** и другите ***. Разликата е в, че едните са потомци на страпа Ленин, а другите на сатрапа Димитров... ама то, май няма никаква разлика ! ! !

251

до 251

преди 12 години

Нефтохим си плаща акцизите, ама май друго е спрял да плаща - членски внос в ГЕРБ.

250

Дребно сравнение

преди 12 години

Лукойл ще си работи с милиони неплатени акцизи, а магазинчето от 12 квадрата на стрина Гергина ще се затвори незабавно заради "незаконна" тента през лятото. Е това е правова държава.

249

Теодор

преди 12 години

Айде ся малко вазелин и да погледаме сериала Чоко и Боко ха ха ха. Кой на кого или ще се редуват :-)

248

Анонимен

преди 12 години

Истинският Шеф на съда е агент-ГОЦЕ...който е пръв другар със Златев.Това беше подаръка от Гоце към Златев.Той и за това Гоце се скри и дума не обели за проблема с ЛукОйл.

247

98

преди 12 години

БОКО ПРАВИ ЦИРК