170

хахаха

преди 12 години

до разбирачите:"Under the DMCA of 2010, jailbreaking Apple iDevices is legal in the United States, although Apple has announced that the practice "can void the warranty."

169

Анонимен

преди 12 години

Samsung глътнаха вода в опитите си да крадат клиенти на Apple. Те така и така работят заедно с Apple - доставят им части за таблетите - на всеки е ясно.Няма нищо лошо и в това да правят собствени таблети. Но определено да крадат клиенти на Apple, като ги подлъгват със подобният външен вид (и не само) е вече жалко. Точно и за това има патентни права, точно и за това има съд. От години МС краде от Apple, ето защо сега вече има съд за подобни своеволия. Надявам се скоро МС да са подсъдими!

168

solaris

преди 12 години

Samsung си е Samsung,най-доброто ! Вие да сте чували за развален Samsung,защото аз не съм,а и са невероятни във всяка среда.

167

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Technomann:От написаното личи, че си далеч от техниката, нещо повече, изглежда си TechnoFool :-)Каквито и да са Samsung, главните им и най-успешни продукти подозрително приличат на iPhone и iPad, на това дължат част от успеха си и за това и съдиите взимат решения за спиране продажбите им докато не се реши така ли е или не...

166

Technomann

преди 12 години

Kakvoto i 6te sa kaje ES Samsung si e Samsung.Apple otvatre sa sbirotaci...Takova jivotno nema.U6ite mu ot zaqk,krakata ot magare,opa6kata ot ovca i kato cqlo edno golqmo ni6to.Fakt e,4e v mnogo strani Samsunga izprevarva po prodajbi Apple.Ikatoma6ina e po zdrav.Apple nikoga ne sa uspqvali s technologii.I laptopite im sa posredstveni.Samo na van6en vid go dokarvat.

165

ME

преди 12 години

Apple SUCKS

164

Пияният Майстор

преди 12 години

Виждам бая народ си е направил главата с новата стара ракия Епил. :D Наздраве!!!Тая ракия верно е много силна и дава криле и всякакъв вид свръхестествени способности, за които може да се сети човек. :D Наздраве!!!П.П. А и да не забравя! Тайната Пияният Майстор е: Най-добрият начин да бориш махмурлука, е изобщо да не изтрезняваш. :D Наздраве!!!Айде да сме живи и здрави!!! :D

163

JCPenney

преди 12 години

Не,защото е по-евтин

162

Анонимен

преди 12 години

I zashto e zabranen? :)) Zashtoto e po-dobyr :))

161

BSD

преди 12 години

Нещо ви се е запушила тоалетната тук?!

160

chushka

преди 12 години

Далеч не е само правоъгълната форма. Основите прилики са в интерфейса - който е пипал iPad и Galaxy Tab, ще усети веднага приликата. Какво да кажем за конектора, който е почти 1:1 с този на епъл (почти, защото не са взаимозаменяеми). Последната изцепка беше версията на Smart Cover за Galaxy. Да, Galaxy e добър, телефонът също е супер, но интерфейсът му е прекалено сходен с Ябълковия. 7" версията е ок, но новата е с доста гнусен корпус и оставя доста евтино усещане, нищо че пак струва 1000лв.

159

Mone

преди 12 години

pravopisa.... neshto...

158

Моне

преди 12 години

Некомфортно, неразбрани и неотценени ли се чувствате с Самсунгите, Арчосите и тем подобни, че все трябва да си ги мерите с Ейпъл и постоянно да си повтаряте, че не сте се набутали. Ползвайте си ги с здраве и ви пожелавам да дойде ден да не мислите колко стотинки ще изхарчите. Тогава и комплексите ви ще са по малко.

157

брЯх

преди 12 години

тва е голяма тъпотия! мислех, че европа е различна от щатитевсе пак европейската комисия отхвърли софтуерните патентитук долу горе говорим за същотовие как бихте искали да изглежда вашата кола? колите имат някаква стандартна форма - нали така?виждали ли сте кола с само с една врата? и кво? примерно форд да съди опел, че те имат коли с 4 врати:)***

156

до иф4у & kucrus

преди 12 години

ивче, имам амбиции и за биологичната ти майка, нали знаеш ?а ти crus, още ли избиваш комплекси тук? не разбва ли че "публиката" не те отразява ? сега само да не се разстроиш ;(

155

Анонимен

преди 12 години

Големи сте смешници тук. Само 1 ще ви кажа - Rolls Royce-a си струва парите и винаги ще има комплексарчета, които да му намерят 2000 "проблема". Фенщина, култ, кражба, 'само за ***, които немогат да карат кола' и т.н. и т.н.Просто сте ЖАЛКИ. Жалките ви фентъзи-коментари просто бледнеят пред реалността. Но така се случва когато живеете в комплексарщина и лъжа, през целият си живот! Освен да си го избивате по форумите, друго неможете, нали? :) МИШОЦИ !

154

dragunov7.62

преди 12 години

Няма смисъл да се спори по темата от Ябълката също крадат даже идеята за айпадът също е взет от друг вид устройство , специализирано за регистриране и водене на отчети в големи складови бази , така че всеки е невинен до доказване на обратното.

153

Анонимен

преди 12 години

Когато Самсунг или някои като тях измислят нещо ново и после целият свят тръгне да го копира - тогава ще признаем жълтите.Иначе от ябълката са си с много здрави нерви .Вие представяте ли си целия свят да ви краде идеите.Да са измислили досега един i автомат и на лов за...

152

до 154

преди 12 години

Да прав си. Даже са си го кръстили LCD-based Retina Display

151

Инкогнито

преди 12 години

До 150: Какъв AMOLED те гони пък теб??? Дисплеите и на Iphone 4, и на Ipad (1&2) са си чиста проба TFT LCD с IPS матрица...Аман от специалисти.