64

do 63

преди 12 години

Личи си, че си отменял/а майка си в семейните задължения(още от 11г.), но по-добре спести мъдрите си мисли за пред форума!

63

Анонимен

преди 12 години

тия не са в ред!на 2г. да го "запознаем с наименованията". На 2г. си е баш пишле, никакъв "***" не е!!!

62

Анонимен

преди 12 години

Веднъж навършило 11, мама и тати трябва да привикват детето си,когато правят секс то да се включва като трети участник, това е истината!!

61

Петкова

преди 12 години

До 54:Само човек, който няма деца, може да свърже невинността на децата с готованството или липсата на зрялост във възрастен човек. Децата трябва да могат да играят свободно едно с друго без да имат задни мисли в главата. Не е необходимо да им се натрапва секса, за да им се обясни как се раждат хора на бял свят. Пък и в едно нормално семейство малките деца обикновено виждат собствената си майка бременна и разбират, че от любовта на мама и тате се раждат деца.

60

мен

преди 12 години

На ниско ниво ни била сексуалната култура? Демек не се таковаме правилно ли, какво искате да кажете с това? Пък че забременяват... ми то не беше ли нормално забременяването и раждането на деца? Ако не - кастрирайте ги и няма да имате подобни проблеми - като ви е такъв голям проблем... Напреднала е медицината - кастрации предлага всякакви.

59

стар виц

преди 12 години

....а тия дето вече сме чукали,може ли да ходим да ритаме топка,попитал Иванчо в първия урок по сексология в училище.

58

Анонимен

преди 12 години

Божествено дихание или баница с лападПрекалено мн. БЪРЗАМЕ, да обясним МАТЕРИАЛНАТА част от живота на НЕВРЪСТНИТЕ си деца, по този начин те няма да могат да опознаят ДУХОВНАТА същност на влюбването, за тях любовта ще е непознато понятие, а точно тя е връзката с БОЖЕСТВЕНОТО НАЧАЛО тя изгражда душата на бъдещото същество.

57

Анонимен

преди 12 години

56 не пиши такива неща - не знаят за какво им говориш. Те са излезли от консуматорския калъп и друго не разбират. Ще те вземат за наивник.До останалите списватели - оставете децата на мира нещастници.

56

Анонимен

преди 12 години

Хора, не се заблуждавайте и не се плюйте един-друг тук. Децата са манипулирани ЯКО по всички възможни начини и вкарани в калъпа вече - консуматорско поколение с екстра секс. Възпитанието в къщи е на заден план. А и сексът продава добре, всичко, нали? После следват лигавите билбордове с бременна майка в нов апартамент.Това ще е ....

55

Анонимен

преди 12 години

Само за секс ли се говори сега, къде остана първата обич, несподелената любов, срама, щастието на влюбването и мъката от отсъствието или скъсването с любимия. Аман от секс, секс, секс.... децата вече наистина мислят само за това като за фитнес. И може ли някой да обясни точно какво значи "нежелана" и "желана" бременност. Защото желаната ми намирисва лошо на пръстенче и апартамент от мъжа с пари. /Все пак, когато една жена е с някой мъж, предполага се, че би трябвало да има нещо между тях/

54

Селянин

преди 12 години

"***, тестиси, влагалище (а не "дуда", "пипи", "***" и т.н.)" - а не може ли да си им го кажем на български: ***, мъде и влагалище, вместо да ползваме чуждици с което и ние да се правим комплексари!

53

до 47

преди 12 години

Да, хубаво нещо е невинността, но не и незнанието. И какво значи "съкратено детство"? Да оставим децата да бозаят докато станат на 15? Да ги дундуркат майките им до 35? И после - нямало мъже в тая държава... Е как да има? Вземи го глези и изведнъж живота му се стоварва отведнъж на главата, а горкото дете - никаква подготовка! Същото като с отпадането на задължителната казарма - като ревнаха тия майки не, та не - и я виж ти - изведнъж нацията затлъстяла, не спортува, няма инициативност...

52

карач

преди 12 години

Нека по -младите учителки изнасят открити уроци по секспросвета,обещавам винаги да присъствам но да има и нагледен материал.

51

Анонимен

преди 12 години

психолозите са ***!

50

Анонимен

преди 12 години

до 45Това, че сексуалната култура е на ниско ниво - е вярно. При Татоо темата секс беше табу! Моето поколение израстна в сексуално невежество! След това изведнъж започна разюздан живот! Морълът на българина се оказа много висок! Не е вярно, че сме на първо място по венерически болести! Напротив! За държава, която се намира на кръстопът- направо сме моралисти! В страните от Европейския съюз венерическите болести са много повече разпространени, не само СПИН. На българите и хигиената им е на ниво!

49

Анонимен

преди 12 години

Да но много трудно се говори за тези неща с децата! Поне с мен беше така!

48

Анонимен

преди 12 години

До 48Иванчо към баща си :"Тате, от къде се е взело слончето? Само не ми пробутвай номера с щъркела, че той не може да носи такава тежест!"

47

$

преди 12 години

"Мамо аз как съм се родила? Ами щъркела те донесе. Ами ти мамо? И мен щъркела ме донесъл. Амии-и баба? И нея щъркела... Малката: е какво излиза в това село от сто години няма е.ачи.

46

Анонимен

преди 12 години

Дъщеря ми скоро ще навърши 3 години. Вече ме попита за големината на гърдите, обяснили сме си и "Защо момченцата могат да пишкат прави?"... В никакъв случай обаче няма да използвам думата "***", а след това да разкажа, че бебето излиза от "вратичка"! Същото е като историята с щъркела и магазина!Никога не лъжа детето си и отговарям, когато ме попита, но смятам, че свалянето на възрастовата граница за сексуално просвещение съкращава детството. Невинността на незнанието понякога е много ценна!

45

Анонимен

преди 12 години

Смятам, че родителите са тези, които трябва да просветят детето по отношение на секса. Интелектуалните и психологически особености на децата варират много, особено в най-ранна възраст и индивидуалният подход е много важен. Нередно ми се струва всички да бъдат образовани едновременно. А според мен не става въпрос и за "образоване", а за изграждане на отношение и поведение. Убедена съм и че липсват "подготвени кадри", а "преквалификацията" няма да свърши работа!