99

възмутена

преди 11 години

това чучуло как се е помислило че някои ще някои ще го задиря и погледне ,всичко това е измислица с главно меню

98

Анонимен

преди 12 години

ДСК няма проблеми с Банон защото тя няма доказателства,сега има анкета на полицията,но няма доказателство за опит за изнасилване.Банонняма медицинско и свидетели,няма как да се започни дело срещу него.Но,той ще я осъди за лъжи и клевети.Тази грозна гвинейка ще влезе в затвора за хиляди измами и директно в Гвинея.САЩ трябва да са луди да държат една измамница и трафисантка.

97

Анонимен

преди 12 години

Г-н Строс Кан ще бъде освободен на 23.08.2011 като невиновен. А с тая лъжкиня може би ще направят споразумение за да се откачи от нея. С другата баята кифла Банон може би ще има някакви проблеми, но в крайна сметка ще излезе победител и от там. Най лошото е, че не може да се кандидатира за президент, ако се съкратят делата може и да може. Ако участва в президентската надпревара ще бъде избран

96

песимист

преди 12 години

Това ще му е за последно на ДСК, тази ще му се явява оттук нататък насън, ако изобщо помисли за sex

95

страшно !

преди 12 години

Казвайте рецепти против страх...как ще спя тази нощ ????

94

леле, ле-ле ...

преди 12 години

Как са го взели този урунгел на работа и то явно в престижен хотел ??Освен ако не е "внедрена" ТОЧНО за да свърши тази *** работа..Тя като чисти стаите, само като я видиш ще искаш ново почистване....

93

Анонимен

преди 12 години

ДСК излиза гол от банята,тя го изнасилва.Малко преди това един млад камериер прбира масата от закуската и тя го гони.Как ще почиства стая в която има още клиент и администрацията не я вика да почисти.Какъв е този лукс хотел,в офиса на чистачките има снимка на VIP гостите,тя знае кой е той и кой може да спи в апартамент за 3000 долара на вечер.Всичко е сценарий.

92

Запознат

преди 12 години

И въпреки тези служби,САЩ са буквално фражкани с емигранти-главно ***,латиноси и всякаква ***!Ама бял човек като отиде там съде само в *** му не бъркат-то не са проверки,разговори,обсъждания,разпити,то не е чудо...

91

whocares

преди 12 години

Ето ви и друг възможен сценарий - ДСК е искал да се оттегли. Може би е предусеща буря в МВФ, а не върви без повод да даде оставка, че ще събуди подозрения. Та сам може би си е инсценирал този сценарий и уж по принуда си дава оставката. А иначе ме радват коментарите за американското гето и генно загрозената американаска нация. Добре е че не сме се поддали на американското промиване на мозъци.

90

До 17

преди 12 години

Ами защо, защо - за разнообразие. Не можеш да ядеш само пържоли и черен хайвер, отвреме навреме и малко боб. Металург тук май е прав.

89

Запознат

преди 12 години

Тая *** на снимката трябва да си намразил тотално оная си работа за да и го слагаш било в устата,било някъде другаде:-)))!*** шебека!И с туй пъпчаливо и сипаничево лице-пълен отврат!Доминик Строс-Кан е невинен-направили са му постановка и са го вкарали във "филм"!Друг е въпроса как туй шимпанзе се е довлякло от Гвинея в САЩ?Всъщност е излишно да питам-всеки който е ходил или живял в САЩ знае за прословутият американски *** и простотия!То не са служби то не е чудо-DEA,CBP,FBI,CIA...

88

ггхх

преди 12 години

Точно такива гадове, като този на които им се налага да показват мазно лице пред света, са способни на подобна гавра. Това не е изолиран случай. В случая няма значение дали е грозна или не жената, тя му е попаднала в момента, решил да показва превъзходство и животинския си нагон. Отвратителен!

87

Контра - Атака

преди 12 години

Аз не вярвам, даже и такъв като Строс Кан да посегне на такава пъпчива ***

86

Анонимен

преди 12 години

Адвокатите на ДСК имат много доказателства че е невинен.За нея имат доказателства за лъжите и.ДСК ще я съди и тогава 7 години затвор и 80000 хиляди да му плати.Тя лъжи данъчното,лъжи социалните за атартамент,лъжи имигрантските служби за да получи карта зелена за работа,има за шест месеца 100000 хиляди долара.Много доказателства срещу нея,пред журито от 23 души на 16 05 2011 ,тя разказва три варианта различни как е изнасилена,обвинена в лъжи тя започва да се тръшка и да вие.

85

До 86

преди 12 години

Прав си 86, тая *** с цвят на изсъхнало *** се чуди как да върже некоя кинта. Не ми се вярва тоя милионер с такава власт да посегне на този глиган, като се има предвид, че може да си позволи всички елитни *** и то съвсем дискретно!

84

Иво

преди 12 години

Че е грозна,спор няма. Но имам познати, все чудесно изглеждащи мъже,които като се напият,а пък ако и се нашмъркат, чукат всичко което е на два крака, без значение как изглежда- а вярвайте ми, понякога жените са изглеждали и по-зле от тази на снимката. Така че, като нищо и тук може да се е получило. Go figure...

83

Анонимен

преди 12 години

Гвинейката била вярваща ,има снимки как пуши и пие имат и още доказателства за лъжите и.Точно казано директно в Гвинея.Адвокатът и го избива на расъзъм срещу нея и тя бедната,а богатия се гаври с нея.Какви мошенници и лъжци са камериерката и Тмпсън.

82

HM

преди 12 години

За подобни обвинения, ако се докаже невинността на ДСК, и понеже поставя икономиката под напртежение трябва много солено наказание. Камериерка ама в някой затвор. Ако разбира се ДСК е невинен, което трябва да се докаже!!!

81

Анонимен

преди 12 години

ДСК е жептвата ,тя го изнасилва.Вторият и разговор със затворника ,нейният мъж ,тя му казва свърши се с камериерството,няма да работа вече,знаеш ли кой е ДСК.Няма орален секс насила,тя е поискала пари,изнасилен е той,тя му поискала чек от 45000 хиляди долара,той отказва и след два часа казва че е изнасилена.

80

Анонимен

преди 12 години

Кой нормален мъж ще иска *** от това животно....онзи може да си купува всеки ден 18 годишни девственици