380

Мъдреца

преди 12 години

Някакъв чиновник в Китай, откраднал 15 милиона и му дали "Смъртна присъда". Ако Костов трябваше да го съди Китайското правителство, сигурно щяха да му издадат 10 трилиона "Смъртни присъди" ! Който има глава мисли, а който не..... носи си я за красота!!!

379

Хрущяла

преди 12 години

Този Мургавей Костов ли е, най-големият Български КРАДЕЦ на снимката? България потъва като Титаник, защото капитана на "Титаник" беше Иван Костов, който потопи мечтите на цели три поколения! Срива се Америка -Срива се и България. След като (Поп Кръстю- Мургавей Костов) продаде България преди години на "Ционисткия Бандит" Джордж Сорос и "Юдейската му клика", сами си правете изводите...!? Една поговорка казва: Няма по-лош слепец от онзи, който не желае да прогледне. Но това си е въпрос на личен избор! Хората трябва да искат да видят истината! Добре е хората да знаят че Слугата на Дявола в България, е именно Мургавей Костов!!! Мрачна душа, мрачни прогнози прави! Докторът на икономическите науки Иван Костов участвал в изготвянето на програма Ран-Ът, която провежда на практика чрез приватизацията, като от материални активи на България в началото на 1990г. около 133 млрд. щатски долара, които са изтъргувани в хазната влизат САМО 1.7 млрд. долара! Костов спазари Златни пясъци за себе си чрез своя ресторантьор Славчо Христов, който е финансирал РМД-то, което купува за 80.8 млн. долара чрез БРИБанк, която контролира. Спасителният кръг за Костов- Олимп придобива: Стопанска банка, военните предприятия Арсенал, Бета, Пима и Трема, Бороспорт, СИБанк, Пампорово АД. Костов осигурява приватизацията на фармацевтичните заводи в Дупница, Разград и Троян за зетя на Георги Атанасов- Петър Терзиев и за роднина на Петър Дюлгеров членове на ЦК на БКП и Политбюро на ЦК на БКП срещу комисионна от 5 млн. долара.По-късно тези заводи са продадени на външен инвеститор. Хората не знаят (или не помнят все едно) че първите си стъпки като министър-председател вие г-н Костов, направихте заедно с Красимир Стойчев в качеството му на негов съветник: президент на втората по мощ икономическа групировка в зората на прехода, първи собственик на Мобилтел и кредитен милионер, чието дело услужливо бе спряно от излъчения с Ваша протекция главен прокурор. Хората Не знаят, че Вие дадохте разрешение за продажбата на Мобилтел на Майкъл Чорни и пак Вие му дадохте лиценза, благодарение на който компанията бе продадена за 800 милиона долара. Не знаят степента и мащаба на Вашите отговорности относно срамни сделки като тези с БГА Балкан, Плама, Кремиковци и цял куп още такива. Не знаят причината за чудодейния просперитет на Славчо Христов и братя Джанкови, както и причините за пълната недосегаемост на контрабандисти от ранга на Самоковеца. Не знаят още много други неща а би трябвало да ги знаят, за да могат да поемат в пълна мяра отговорността за своя избор днес и за своето бъдеще утре. Г-н Костов, кой приватизира Нефтохим-Бургас и направи Лукойл монополист в България? Мургавей Костов е най-големият Български КРАДЕЦ на прехода,който трябва да е в затвора, а не да дава акъл! Костов може да бъде признат за реформатор само при условие че на криминалните престъпления им се вика реформи!!!

378

Патилан

преди 12 години

Хитри са САЩ.Живеят си евтино защото си печатят долари. На другите обаче не дават да си печатят и ги нападат за да им вземат петрола или каквото имат. А иначе имат дълг вече 16 трилиона долара, но ако някой им го поиска става криза. Ако САЩ си върнат дълговете и света им наложи борд и финансова дисциплина ще са по-зле и от нас. Уж най-голямата икономика, уж най-великата "нация", а живеят на гърба на останалия свят,явно това не може да продължава вечно. Защото 60 години САЩ съществуват на кредит. В това отношение те са по-голямо зло даже и от комунизма, защото комунистите поне осигуряваха прехраната на собствения си народ с неговия труд, а тези на гърба на целия свят правеха милиарди. Ще дойде ден когато ще трябва да си платят гяволъка. Страшното е ,че са откачени и в безсилието си да не направят световна война. Има САЩ-има проблем! Няма САЩ-няма проблем! Няма да има кризи, инвазии в чужди държави, няма да има кой да се прави на световна мутра! Представете си колко спокоен би бил света без САЩ.

377

Патилан

преди 12 години

Добре е хората да знаят че Слугата на Дявола в България, е именно Иван Костов. Хората не знаят (или не помнят все едно) че първите си стъпки като министър-председател той направи заедно с Красимир Стойчев в качеството му на негов съветник: президент на втората по мощ икономическа групировка в зората на прехода, първи собственик на Мобилтел и кредитен милионер, чието дело услужливо бе спряно от излъчения с Ваша протекция главен прокурор. Не знаят, че Вие дадохте разрешение за продажбата на Мобилтел на Майкъл Чорни и пак Вие му дадохте лиценза, благодарение на който компанията бе продадена за 800 милиона долара. Не знаят, че всички, които днес наричате предатели, *** и корумпирани, са всъщност Ваш персонален избор включително Надежда Михайлова, която номинирахте за лидер веднага след своята оставка, но тя Ви отказа на което се дължи и огромната Ви неприязън към нея. Не знаят степента и мащаба на Вашите отговорности относно срамни сделки като тези с БГА Балкан, Плама, Кремиковци и цял куп още такива. Не знаят причината за чудодейния просперитет на Славчо Христов и братя Джанкови, както и причините за пълната недосегаемост на контрабандисти от ранга на Самоковеца. Не знаят още много други неща а би трябвало да ги знаят, за да могат да поемат в пълна мяра отговорността за своя избор днес и за своето бъдеще утре.

376

Добрева

преди 12 години

Не се бойте, хора! Нали прочетохте: "На Дянков му е спокойно". Успокойте се и вие! Корабът потъва бавно, но сигурно!

375

Патилан

преди 12 години

Да Дянков, като "Бандитска марионетка" засега ти е спокойно, но като изригне "Народното недоволсво", ти ще си "финансовото агне за жертвоприношение". За теб няма да има място в "Костовската бандитската лимозина", защото историята никога не е обичала "Поп Кръстювците".Да попитам: Няма ли в някой пътуващ Цирк свободно вакантно място, та да го вземат тоз "*** Дянков" на работа, поне тогава да му се посмеем с кеф не само ние ами и целия свят?! В България ще се повтори времето на "Иван Костовите Пирамиди", Когато същия измамник заедно с Джордж Сорос и СИЕ обраха Българите. Ще има повторение на филма, само че днес ще е в световен мащаб. В България виждам "огромни опашки пред Банките и едни "обезценени пари". Също ще изчезне и.....Фалшивата система основана на измами и банкови манипулации на NYSE, New York Stock Exchange. ВСИЧКО ТАМ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ........САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК В ИСТОРИЯТА. Обама и Измисления Европейски Съюз сега са се притеснили, а когато ограбваха Българите заедно с "Бандитската Мафиостка Американска Групировка", не бяха притеснени. Сега "много тежко положението", как да си признаят че Америка е фалирала още преди 3 години, когато е ставало "Голямото източване на финанси". Казано с по-прости думи, съвсем професионално са манипулирали "Стадото" , като са го водили умело към "Пропаста", и сега го изоставят на "Вълците". Фалшива американска система основана на измами и банкови манипулации. Акциите-тоест "ценните книжа", съвсем скоро ще стават само за "тоалетна хартия" както и Измисления Долар!!!

374

Анонимен

преди 12 години

Г-н Костов, горните редове са единствената причина да напиша това открито писмо. Правя го, защото смятам, че има една граница, отвъд която арогaнтността и лицемерието просто не могат да бъдат търпяни защото търпимостта ни прави съучастници, създава тяхната жизнена среда, превръща паметта и историята в тяхна територия. Нямате моралното право да претендирате нито за каузата, нито за политическия дух на СДС защото това е каузата, която потъпкахте, и политическия дух, който поругахте.Цялата история на СДС е минала пред очите ми покрай трудно извоюваните победи видях и какви ли не предателства, подмяна на ценности, продажба на съвести, търговия с доверието на хората. Всички те бледнеят пред стореното от Вас и като последствия, и като морална нечистоплътност. Не знам друг подобен случай в политическата ни история един лидер да обяви създадената от самия него партия, издигнала го на най-високия пост в държавата и положила цялата възможна политическа мощ в ръцете му за мъртва; след това без притеснения да я напусне и да създаде нова, опитвайки се по всякакъв възможен начин да приватизира избирателите й, да обсеби всичките й политически активи и да й остави в наследство собствените си пасиви. И да я хули ежедневно, систематично и безскрупулно като че ли не е част от неговото собствено минало.Вие обявихте СДС за творение на Държавна сигурност. Странно: тогава какво търсехте Вие там в течение на толкова години? Кой Ви издигна като депутат, политически лидер, министър на финансиите и премиер; от чие име управлявахте четири години България от името на ДС ли? Нарекохте Софиянски ***, защото бил напуснал СДС и направил своя партия. Два месеца по-късно направихте същото. Вие какъв сте тогава, г-н Костов?Мога да предположа обичайната Ви индулгенция, свързана с едно име това на Надежда Михайлова. Трябва ли обаче да Ви напомня, че не сте първият, изразявал съмнения във водената от нея политика макар и с коренно различни основания? Точно заради такива съмнения и открито поставяне на въпроса за пасивността на СДС, аз бях подложен на нещо като другарски съд на заседанието на Националния съвет на 13 май 2003 г. като в ролята на обвинител се вживя не г-жа Михайлова, а точно Вие и Вашите най-близки съмишленици. Тогава ме нарекохте търговец с политическото тяло на СДС. Твърдяхте, че винаги ще стоите зад нея, че който напада лидера, напада и самата партия. Няколко месеца по-късно вече я демонизирахте, стоварихте върху гърба й всички възможни грехове. Бяхте ли тогава търговец с политическото тяло на СДС, г-н Костов?Пиша тези редове и по още една причина заради хората, които Ви вярват. Между тях има много мои приятели и разбира се, има такива, които ми бяха приятели, а сега ме ненавиждат. Разбирам техния ентусиазъм, тяхната вяра и тяхната надежда и аз самият съм ги изпитвал, и аз съм ги парсонифицирал във Ваше лице. Разбира се, техният избор е свободен и тази свобода е свещена за всеки демократично мислещ човек но те имат и правото да знаят за кого става дума, преди да отнесете тяхното доверие в небитието. А има много неща, които те не помнят и не знаят.Не знаят, че когато обявявате 14-ти декември за реалния празник на демокрацията, а 10-ти ноември за празник на Луканов, пропускате факта, че тогава Вас Ви нямаше там сред хората, обкръжили парламента. По това време, а и доста след това, още пишехте статии в органа на ЦК на БКП Работническо дело, в които се здрависвахте с перестройката.Не знаят, че изобщо не бяхте член на СДС чак до началото на 1995 г., когато Ви избраха за лидер, поради което по време на самия избор се наложи някой да поеме вместо Вас политическата отговорност за Вашата кандидатура и тази глупост сторихме аз и Стефан Софиянски.Не знаят, че страхливо изчезнахте в нощта на 11 януари 1997 г. и дълго време никой не можеше да Ви намери никъде.Не знаят, че бяхте против уличните шествия и протести и дълго трябваше да Ви увещаваме, преди да излезете на улицата.Не знаят, че в най-критичния за България момент се колебаехте дали президента да върне проектокабинета на БСП или да бъде допуснато второ комунистическо правителство след това на Жан Виденов.Не знаят /или не помнят все едно/ че първите си стъпки като министър-председател направихте заедно с Красимир Стойчев в качеството му на Ваш съветник: президент на втората по мощ икономическа групировка в зората на прехода, първи собственик на Мобилтел и кредитен милионер, чието дело услужливо бе спряно от излъчения с Ваша протекция главен прокурор.Не знаят, че Вие дадохте разрешение за продажбата на Мобилтел на Майкъл Чорни и пак Вие му дадохте лиценза, благодарение на който компанията бе продадена за 800 милиона долара.Не знаят, че всички, които днес наричате предатели, *** и корумпирани, са всъщност Ваш персонален избор включително Надежда Михайлова, която номинирахте за лидер веднага след своята оставка, но тя Ви отказа на което се дължи и огромната Ви неприязън към нея.Не знаят степента и мащаба на Вашите отговорности относно срамни сделки като тези с БГА Балкан, Плама, Кремиковци и цял куп още такива.Не знаят причината за чудодейния просперитет на Славчо Христов и братя Джанкови, както и причините за пълната недосегаемост на контрабандисти от ранга на Самоковеца.Не знаят още много други неща а би трябвало да ги знаят, за да могат да поемат в пълна мяра отговорността за своя избор днес и за своето бъдеще утре.

373

Анонимен

преди 12 години

Костов, снимката е добра но трябваше да вземеш и две тухли че чукай...чукай.... чукай....................................Колко народ подведе.

372

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ никога не се е борил с никакви последици от кризата...ББ оправя "ТОТОто" на мутрите,като Златев,котараците,свинари и тем подобни мутренски ТВАРИ...После мутресата му препира милионите,а ББ се бие в гърдите,че прави НЕЩО за България,а шараните скимтят като разгонени и онодени ***...

371

Пламена

преди 12 години

Правителството не трябва да се отказва да се бори с всички последици от кризата!

370

Анонимен

преди 12 години

A TURSKATA IKONOMIKA E V RASTEJ DORI I PO NAY LO6ATA GLOBALNA KRIZA.

369

BIG AL ::)))))

преди 12 години

WallStreet потъна::)))))..САМО ЦЕНАТА на бензина в България, НЕ потъва::))Руската мафия и правешкият ВОЛ-приятелят на рапона не разрешава ::))) :DБрент е вече под 100$..КОЛКО е ценният уралски ???Мафия .., червена ..:))) :D

368

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Борисов: САЩ да вземат пример от България..:))))).......................Намират една мутра-от "фамилиите"-Бонано,милионер, със "светло" минало, ;после- една група фуражки, членове на Ком .партията ; после-замразява заплатите и пенсиите на -100-500 долара ;после-жена му купува банка за 300 млн.;после-строи съветски АЕЦ-и и газопроводи ; после-НИКОЙ не коментира президента, сената или по телевизиите- САМО аз ;после-подкрепя ***- другите фамилии дазаграбят цели градове; после и т.н...и Америка ще цъфне и се ..оправи ...:)))

367

Анонимен

преди 12 години

Oswen towa rabota nqma tuk. 6te umrem ot glad be hora

366

Анонимен

преди 12 години

zna4i si lud

365

370

преди 12 години

АЗ!!!

364

371

преди 12 години

Абе кой работи здраво в БГ? Ти луд ли си?

363

370

преди 12 години

Ако работиш здраво, каквото правиш и тук, но за 10 пъти по- малко пари, нещата ще ти се получат.

362

до 370

преди 12 години

И как си го представяш това? Да не са ни послали в Европа?

361

41!!!!!

преди 12 години

На мен ми хареса 41 и смятам да постъпя така!!! Нека се изнесем, пък тогава да видим кой ще работи за 500лв и ще живее на европейски цени!!!