9

ИндоХиноФобия

преди 12 години

Тия и индийците са световна заплаха. Аз лично яко се треса от хинофобия (страх китайци) и индофобия (страх от индийци). Ако решат не 3-ти, ами 1-ви ще станат за 4 години. Нокиа от 3 години не правят най-хитовите смартфони и от 42% пазарен паднаха на 25%, но пак са първи, които идва от големите продажби във въпросните 2 държави на бюджетни телефони. А кой прави най-еФтино..... Достатъчно е само да вземат Индия и Китай.

8

Мен

преди 12 години

И какво? Ще се произвежда поредният продукт, в който няма нищо китайско като технология и развойна дейност. Освен сглобяването.

7

Анонимен

преди 12 години

A kитайките са готини....

6

Анонимен

преди 12 години

Ако китайците искат да са на върха и да задминат всички конкуренти,да продават един смартфон за 10 долара,а който си купи 2,да получава 3-ти смартфон като подарък,тогава със сигурност ще задминат всички,за да се изкачиш на върха,трябва да жертваш много.;)

5

пулбек

преди 12 години

Я? А нашите медалисти по олимпиади по електроника търсят работа със зелени карти? Няма ли поне един български мафиот да направи едно наше производство и да смаем света? А преди време правехме полупроводници, после минахме на цели и като изключим ,че бяха едри и груби то не бяха лоши, по издръжливост. А преди години правехме доста добри медицински уреди и много неща. Вярно е, не като японците но доста по-добри от вноса напоследък на доста стоки. България я няма вече - всичкое внос.

4

Анонимен

преди 12 години

марката всъщност се казва "***-WEI" ! :D

3

Анонимен

преди 12 години

Какви мрежи ви гонят .Тези са пройзводители на 99% от всички интернет ключове за мобилен интернет ,ако ги отворите ще видите какво пише вътре .Аз съм с 2 ,единия ми изгоря след 1 година ,имат супер сервиз,направо ми дадоха НОВ .Представете си на каква цена произвеждат

2

a

преди 12 години

WLAN ??? :)

1

Азъ

преди 12 години

Да живее оригиналния фалшификат!