75

københavn

преди 12 години

Do 74; "tia gameni" kakto ti se izrazi, imat jivot za koito ti i malkata ti zavisliva dushicka, samo mojesh da sanuvash i da gledash po filmite. Mojesh da piesh i kakvo, goliamo gerositvo, goliam muj, mojesh da lujesh i kakvo ot tova, vse oshte si edin nikoi!!!

74

Анонимен

преди 12 години

Полицията да разследва и да задържи хората за лъжесвиделстване и измами тогава

73

Стареца

преди 12 години

Вярвам на статията - попадал съм извън България на не българи - крадци, мошеници, наркотрафиканти, ***, откачалки и *** всякаква. Това е за сведение на тези, който плюят българите. Проблема при нас е, че в сравнение със запада / изкючвам юга и изтока / държавниците, полицията, медиците, учителите, църквата си вършат по-добре работата и проблемите са по-малко и по-лесно решими.

72

кадаиф

преди 12 години

Тия гамени не могат да пият, пък камо ли да лъжат:)

71

ranik56

преди 12 години

Всякакви хора има по морето - такива тарикати бол ....Безплатна почивка в България - Е , за това трябва да им чу"каме половинките ...пак - безплатно .

70

Анонимен

преди 12 години

и явно се пробват хората,с такова реноме сме....и ти ако слушаш с години ,че еди си коя си е ...... ще се пробваш нали?М...да,така стоят нещата.

69

Анонимен

преди 12 години

че те лично не биха почивали тук.Ок.Всеки да почива където желае,стига да има в картата СУМА.И добре,че са ,,тези бедно прослойки'' от Германия,че и това няма да е като постъпления за бг.туризма.Относно кражбите така е,имаме славата на крадци.Някой чужденци се възползват.Туроперататорите и хотелиерите да проведат политика и се преборят срещу злоупотребите.Има начини.

68

До Крети/продължение

преди 12 години

Първо:много голяма част от българите нямат такива финанси да почиват там,втора:показват лека злоба към тези,които са дошли от др.държави.Трето:разговарях с познати и разказват,че тази година е залято от еврейски туристи,които са нещо невъзможно:наглост.......Четвърто :показаха и към мен злоба:как така си плащам в спокоен хотел?За мен беше тихо,водата беше чиста,изобилие от ресторанти....те работеха по 12 часа и са се натискали за тая работо яко,а се дразнят ,че това били бедни туристи и ,че те

67

до Крети/Нинка

преди 12 години

Много ги разбираш нещата.До преди години се говореше за Съни БИЙЧ ,че само за от митничар нагоре...хм...така,де...Младежки курорт.Много купон,много пиене.Има и зони,например западната част на комплекса-там почивах тази година.Тихо е ,с малко автомобили,не обикалят пияни туристи и да пеят до 7 сутринта.Спокойно беше.Бях доста наблюдателна.Имам и много познати там-съответно те работят всеки божи ден по 8,10,12 часа.Изразяваха се като теб,че почиващите са много бедни.Падам.Падам.

66

Анонимен

преди 12 години

Kako Миче, да ама както сама пишеш там са ги изринали, и не без помоща на общественото мнение и журналстите им. А тук гледай каква матросовска команда сте спретнали заедно със журналята от днес.бг. Намираш ли разликата.

65

мародер

преди 12 години

от цялата ситуация най - много пострадаха ***.Реномето им на най изпечени мошенници и крадци се срина и вече са на второ място след западняците

64

Deutschland

преди 12 години

haha abe hora tea kade idvat v Balgaria na more sa na 650 evro Socialni pomo6ti v Germania , i kakvo o4akvate ot takiva INDIVIDI , tva sa bezdomnici

63

ves666

преди 12 години

tyristi, i tia deto idvat tyka sa sashtite mijityrki i bedni shpigi kato balgarite sabrali niakoi lev ot tyk i tam ,kato si izkarat pochivkata kak da si varnat parite,ako otidat v tynis nemogat si plati i hotela za edna vesher mishoci.

62

Анонимен

преди 12 години

Когато в България се крадяха само чистачки от москвичите, на мой колега на гарата във Франкфурт един му издърпа куфарчето от ръцете и бега - ние трима българи гледхме като треснати и се чудехме къде сме, а една лелка ни каза да не го гоним, че ще ни заколят зад ъгъла и ни утешаваше, че е нормално и трябва повече да внимаваме! Хер полицист така и не се появи. Беше 1988 г. и тук още не беше ни целунала демокрацията... демек, комунистите още не беха дошли да донесат мутрите... хаааахахахахахаха...

61

Кака Миче

преди 12 години

Хахаха... ние в Бегето измислихме и кражбите, и отвличанията, и рекета, и източването на кредитни карти, и банковите и компютърни измами, и подкупите, и измамите с еврофондове... *** тиквите, мама и тате платили некакво даскало в чужбина и вече сме по-строги от еврокомисар спрямо родната локва! Като че ли заради корупция, кражби на еврокинти, шуробаджанащина и *** не изринаха целата еврокомисия през 2003 г. по времето на Романо Проди.Аман от "циливилизовани" джуруляци от Лондон!

60

Анонимен

преди 12 години

"Честните" от Запада!

59

darcas

преди 12 години

Вие какво си мислите, че се краде само в България ли? Във всеки един голям град посвета туристите са главните мишени за тарашене, защото не са ориентирани, довелчиви са и носят ценни вещи и пари. В Рим и Венеция са пропищели от кражби на туристи, ама на се спрали да ходят хората. Защо все ние трябва да сме най-черните и най-мизерните?

58

Крети

преди 12 години

Където и да отида да почивам ще си застраховам Фототехниката България, Русия , Гърция, Турция , Испаниния и т.н.Не се Краде само в България но , България е цел на бедни западни туристи и *** билли те скандинавски или британски

57

elnino

преди 12 години

Cheren pechat , kakvo znchi...ne razbiram!!! Mislya , che tezi:turisti:..sa kriminalno proyaveni i v rodnite si strani!! zabrana ot 5 godini e dostatucno!! Globa v razmer na reklamiranata:krajba:!!! zapadni boklutci, Bulgariya e otvorena i shte prema chestnite grajdani ot sveta!!!

56

Kreti

преди 12 години

Ако им сложат черен печат ще има ли туристи в БГ ??? Морала в БГ отива на зле и по зле но това е добре за политиците . Колкото до Море бих отишъл само около балчик или около Синеморц бетон не ми се гледа или при съседите гърци но не и слънчев бряг , том нормални хора рядко стъпват втори път