15

Михаил

преди 12 години

Време беше да имаме управление, което да се опълчи на големите монополи като Лукойл, Софийска вода, Топлофикация, ЧЕЗ и т.н. Дано сега вече да започнат да се държат като отговорни компании и да разберат, че имат не само големи права, но и големи задължения към обществото и институциите.

14

Кристо

преди 12 години

Браво! Беше много необходимо това да се направи, за да се създаде инфраструктурен ред в Столицата. Не може Общината да прави нови булеварди и след 2 месеца някой да идва и да ги разкопава както му падне. Сега след това решение разходването на данъците ни ще бъде по-справедливо и оправдано.

13

Bobo

преди 12 години

Приветствам идеята. Хубаво е, че фирмите се задължават чрез договор и чрез внесена банкова гаранция да възстановят улиците, които са разкопани. Не виждам нищо лошо и в това, че срокът е 24 часа. Вероятно на някои им се иска да са 5 минути, ама някакси трудничко ще стане :)

12

Данъкоплатец

преди 12 години

Те отдавна са се сетили и знаят как се прави ,но заедно бъркат в кацата с меда и затова си правят пас. Знаят и за далаверите по строителството на брега на морето,даже вътре в морето,знаят и за съборените брегове с вековни дървета край морето заради хубав изглед от хотелчетата си.Всичко знаят ,но всички са герберчета и си затварят очите. Но и на това идва края,бавно но сигурно.

11

ДО 10

преди 12 години

А ТИ ТЪПЧО ЧУВАЛ ЛИ СИ ДУМАТА - ТРАМБОВАНЕ.

10

Мариян

преди 12 години

Абе тия са мнооооого ***!То една седмица след ремонта като се асфалтира ,пак пропада асфалта,да не говорим за 24 ч.!!!Ей тези чували ли са думата СЛЯГАНЕ!!!!А като знам и как се ремонтира!!!!

9

www

преди 12 години

сета пак асфалтират само че след 24 месеца ;

8

Анонимен

преди 12 години

сега *** газаджии разкопаха булевард, по който върви ГТ. изкопаха - хубаво, е*аха майката на движението - айде-хубаво, ама защо тяхната кожа малките квартални улички ги направиха, а булеварда го оставиха и продаължават да е*ават движенитео на коли и автобуси? Тях що ги няма в списъка,а?

7

Боцко

преди 12 години

ДОБЪР ДЕН, СЕТИХТЕ СЕ!

6

до АЗ

преди 12 години

Ами хлътнала е щото не се прави веднага, а седи 2-3 семици да се напълни хубаво с вода и после се асфалтира и няма начин да не хлътне! Акоима контрол и платното хлътне след седмица и общината им вземе едни пари да го направи пак, ще видиш как ще се почне да се прави като хората

5

До 1

преди 12 години

Батенце ти мислиш ли с тая глава или само се чудиш как да вкараш думите лобистко и популистко в коментара си? Аз предпочитам като направят ремонт на другия ден да ми оправят улицата. Сега това няма да струва нищо на общината, а на фурмата изкопала дупката. Щото като си счупя колата ме боли ***, кой кого е глобил. Още повече, че глобите се бавят и са 1/10 от сумата за поправянето и затова сме като на луната!

4

аз

преди 12 години

И до седмица след запълването вече е хлътнала... единственото, което ни отличава вече от африканските държави е климата...

3

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая. Това отдавна трябваше да стане. Не може да дойдат да сменят една тръба за 5 часа и после 5 месеца да няма улица!

2

Анонимен

преди 12 години

А ли що не виждам Столичната топлофикация?Ами ко праим с дупкозапълващите асфалтаджии и Цариградско море?

1

БМ-13

преди 12 години

Много лобистко ми звучи това. Значи дружествата имат гаранции които могат да се ползват от СО,няма да им се налага глоба за причинените щети а само ще се извършва ремонт с пари от техните сметки..Че то е по-добре да си правят ремонта и да не се занимават после. Цялата хамалогия по оправяне на инфраструктурата ще бъде за СО.