54

Анонимен

преди 12 години

един мой приятел се разведе защото майка му му казала че жена му миела с половин шише веро чиниите и той и теглил един бой и я наирил при майка си за да не прави зян така че тая манекенка намерила че се забравила

53

БГ

преди 12 години

между другото да припомня, че Линда щеше да се жени за Фабиен Бартез, но пометна в много късен месец - дали не беше 7-мия - и това я съсипа. и се разделиха с бащата, беше много гадна история. Нека сега му похарчи пари на дедото.

52

БГ

преди 12 години

Защо пък да не ги харчи за детето? И на Запад винаги може да се проследи какви харчове е направила за него. Нека дядката да плаща - има достатъчно. Между другото отдавна се писа в пресата, че детето е на Пино, но не пожелал да се ожени за нея. Вместо това се хвана с друга. Защо да не плати? Няма да ги изгладува я !

51

до 53

преди 12 години

Ами да си е събирал акъла на време ! Детето го правят двама , логично е и двамата да поемат отговорност за него . Ако не е искал да се стига до там да не е изневерявал , много е просто. Колкото е виновна тя , толкова и той !

50

F**kin' golddig

преди 12 години

Гледаш си няколко години сама детето и изведнъж решаваш, че трябва да разкриеш на света кой е баща му с риск да му развалиш семейството, че и искаш някаква безбожна издръжка. Жена съм, но намирам това за курволяшка и използваческа постъпка. Или предприемаш мерки още като забременееш, или си мълчиш и си гледаш сама детето!

49

Анонимен

преди 12 години

Тази явно иска да се осигури до края на живота си без да работи повече.Най-хитро е това - раждаш от някой милиардер, напускаш го и цял живот издръжка.

48

до 50

преди 12 години

Ако ги харчи за детето съм съгласен с теб,ама имам малко съмнения че,по-голямата част тя ще ги харчи

47

БГ

преди 12 години

Като е баща - да плаща. За какво да харчи, ако не за децата си???

46

WTF?

преди 12 години

До един от Анонимните: знаеш ли какво вика дъщеря ми? Мама ме е родила красива, да го д***ш, д-р Енчев!"... :)

45

WTF?

преди 12 години

На мене цялата история ми е много смешна... Пино не е чувал за кондоми, а Линда, милата явно доста го е закършила за кинти, макар, че е нейно култовото изказване отпреди 20-ина години: "За по-малко от 10 000 долара не ставам от леглото"...

44

Анонимен

преди 12 години

На това му се вика данък п...а

43

Анонимен

преди 12 години

Прекалено красива съм за да работя. Благодаря ви д-р Енчев!Ха сега баламите да плащат :)))))

42

Анонимен

преди 12 години

Така е, като има балами да ги вземат тези скумрий. Затова на принципа - НАЙ-ДОБРЕ Е НАШЕНКА ОТ СЕЛО... И баба ще се има да гледа внуците. А тази от снимката да върви да копа!

41

Ристо Мотористо

преди 12 години

От къде не къде, детето отива да живее при Пино, и тя да му плаща по 46 хиляди на месец, кой е установил че детето непременно прябва да живее при майката

40

Анонимен

преди 12 години

Тоя пък вместо да изкара 50 бона за малкия и 50 за бившата да има да си харчи чак до съд се стига.Смешници жалки.

39

до 18

преди 12 години

това,което прави тази се нарича просто злоба,няма нужда от тези пари,но ей така да навреди на човека,аз например като се разведох с моя не съм му искала и стотинка,макар,че нямам парите на тази ***,ти думата гордост чувал ли си.

38

до 23

преди 12 години

каква отговорност,какви 5 лв.искаш от мъжете,те си знаят своето,а това,че жените си вирят опашките мъжете ли са им виновни,да си бяха държали краката прибрабни,к-ви с к-ви.

37

Хитрец

преди 12 години

Аз ако съм ще направя влог на детето и там ще превеждам сумите. На нея обаче няма да преведа и една стотинка! Но ще я държа отговорна за детето и ако преценя, че не работи и не се грижи за нето, ще и го отнема чрез съда! Знаете как е в белите държави, какви норми на поведение ще трябва да спазва ако иска да запази детето!

36

T

преди 12 години

*** к.рва .....

35

до 26

преди 12 години

не грешка 10 милиона от състояниетот му 14.5 милиарда е по малко от 1%т.е. на 1000 домати да ти поиска по-малко от 10 домата.