133

jeko

преди 12 години

Четох коментари и не се сдържах... Това, че Слънчев Бряг е презастроен не означава, че цялото ни Черноморие е пропаднало. Днес.бг трябва да го преименуват на Песимист.бг или Злобар.бг...

132

Анонимен

преди 12 години

Самото име българия говори на нормалния чужденец че системата е вече провалена

131

Анонимен

преди 12 години

За всеки влак си има пътници. Ол инклузива бърка в здравето само на ресторантьорите, но за туристите си е ок.

130

Трайкофф

преди 12 години

Досъщ като и Държавата България- провалена система....

129

Анонимен

преди 12 години

Защо не направят изчисления , колко хора работят лятото по морето от вътрешността на страната , и колко още семейства по черноморието си изкарват хляба от летния сезон !?!? И после да направят изчисление , след като този инклузив откаже туристите от България като дестинация , колко хора остават без препитание . Отделно има толкова много хотели особено в Сл. бр , никаква подреденост , никаква естетика . Хотела ти е на 30 метра от морето но не го виждаш понеже има още 2 хотела преди това !!

128

до 122

преди 12 години

Има разлика от хотел до хотел , в Албена си и реши , че цялото черноморие е с такъв стандарт . Чувал ли си как в 4 или 5 звезден хотел в областта на Сл. бряг за нощувка 160 лв на ден пълен пансион , храната излиза от 4 до 6 лв максимум на човек . Намалявали били качеството за да го предложат по евтино . НЕ намалят качеството за да избият повече , понеже им е ясно , че до някоя друга година никои няма да се навие да дойде на море в България , и това е грозната истина . А пък като дойде еврото !?

127

Анонимен

преди 12 години

Разни доценти и директори на институти се загрижили за "ефектът върху икономиката". Някой ще посочи ли поне един хотел, построен и стопанисван от държавата през последните 20 години? А този "институт за анализи и оценки в туризма", частен ли е?

126

do122

преди 12 години

Абе *** защо посред лято палиш печка?Извади краката от кюмуро

125

Баш кръчмаря

преди 12 години

Трябва незабавно да се забрани он-инклузива. Скованите от изгнили дъски чалга-мутренски бар-ресторанти по курортите остават без клиенти. Наемите на подобни заведения паднаха под 5000 лв на сезон. Общинарите и местните мутри не им стигат парите за Майбах и трябва да се задоволяват само с БМВ-ца.Как така ще оставим тъпите туристи да плюскат и поркат без пари в хотелите.

124

от555

преди 12 години

АЗ БЯХ НА КУРАСАО ТАМ Е СУПЕР НЯМА ДА СЪЖИЛЯВАТЕ АКО ОТИДИТЕ

123

На море в България?

преди 12 години

Мерси!Айде ,....немаме нужда!Само в Турция или Гърция!~ТАМ Е ИСТИНАТА.АМАН ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОСТОТИЙ, ТЪПАЩИНИ И ДЕБЕЛАШКИ РАЗДУВКИ....!Добре , че ги има и ни приемат хората!Никога повече на море в България!Който иска ..да ходи!Аз-----"НЕ"!!!!!!!!!!!!!!!!

122

Анонимен

преди 12 години

Това е поръчковица, пиша сега от фоайето на хотела в Албена, манджата е супер качествена и разнообразна, туламор и джим бим разливат и плажа е ок, само тия дни има ного водорасли. Обслужването е според зависи - има и зли сервитьорки, но има и мило усмихващи се и с годините като че ли първите намаляват.

121

Анонимен

преди 12 години

Имала съм възможност да почивам в чужбина,не искам да казвам какво е нивото на българският туризъм,липсва база за сравнение.Като започнеш от условията в хотелите,през обслужването и храната,положението тук е трагично..Елементарни неща ни липсват,като първо нямаме отношение към туриста.Елементарното,което не ни струва нищо- усмивки няма,обслужващият персонал гледа така,че туристът да се зачуди, дали пък вместо на почивка не е попаднал на опело

120

emos

преди 12 години

Tази статия е някаква подигравка.В момента съм на почивка в планински курорт и за първи път ми се случва такова обслужване в България.Ако обслужващия персонал не говореше български имаше доста да се чудя в коя държава съм попаднал.Не знам дали причината е,че собственици са руснаци но съм направо изумен.Но има и друг момент,в същият курорт в хотел с една звезда в повече ми предлагаха ол инклузив почти на цената която плащам за нощувка със закуска.Ха сега познайте какво щях да получа от ол инклузи

119

До ПРОБВАЛ

преди 12 години

Сигурно не можеш намер Албена на картата. Такива кат тебе не ги пускат още на 20-тия километър до Албена.

118

до 112

преди 12 години

Абе приятелю, нали и аз го видях тази година "евтиното" на Албена:) И с това мисля да приключа окончателно с почивките по българското море. Ял си и пил за 45 на ден! Ха-ха-ха! Защо не споменаваш, че храната беше от най-евтинката, че чиниите не бяха съвсем чисти, че алкохола беше наливен, че персонала откровено те ненавиждаше и не го прикриваше, че се блъскаше като *** с останалите ти колеги да си сипеш манджата в онова подобие на ресторант?..

117

До Хазяйката

преди 12 години

Ми нали затва са ти клиенти. Да ги обслужваш. Кат не искаш да ти цапат няма да работиш тая работа.

116

Анонимен

преди 12 години

"ПРОБВАЛ" земи си измъкни пръстите от контактя, че прегореха...

115

до Марио-36

преди 12 години

Твоето реално слово!?!?!?!?! Мухахахахаха А какво ли е твоето нереално слово бе, словослагател недосложен. Като пишеш, все едно ходиш по голяма и малка нужда едновременно мухахахаха. Я поне изкарай едно курсче по български език, че с тези дълбоководни познания по родна реч омайна сладка ставаш за смях.

114

@

преди 12 години

Кво бе,ол инклузива в БГ е супер,такива евтини и хубави жени другаде нема,абе хубави има,*** толкоз евтини няма!Слънчев бряг е супер!!!