514

Мичето

преди 12 години

Не знам кво изследват, ама с кой се срещна и заговоря всеки псува боко и цоко...сите гласували за тех се проклинат и се канат никогиш вече да не гласуват за мутро-милиционери ..... па ша видим, иде му края на есен....А иначе рейтингът на Боки и Цвики расте правопропорционално на парите, които е получил социолога от ГЕРБ за да им повдигне меките ***

513

Еротоман

преди 12 години

Плевнелиев преборва Кунева и Калфин...Чудесно за "тройка", пасват си....

512

до дъно чашата

преди 12 години

....Но трябва да изпием до дъно чашата на тази катастрофа. Никакви предсрочни избори. Борисов трябва да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния ***, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд. Заради избирателите на ГЕРБ управлението на Борисов не бива да бъде прекъсвано от спасителни акции. Корабът трябва да бъде оставен да потъне и цената за избора на този човек трябва да бъде платена докрай. От всички нас. Защото в противен случай ще продължим да робуваме на илюзията, че всеки може да управлява държавата. Дори и една бивша мутра.

511

А само 25

преди 12 години

Не съм комунист защото съм на 25 години и тези идеали са ми много далечни и непонятни, не съм пристрастен към дадена политическа партия. Съдя по това което виждам по улиците, за това което гледам по новините и съдейки по себе си и съм категоричен, че никога повече няма да си дам гласа на избори за ГЕРБ, защото вече го направих и съжалявам.Тази партия се оказа най-лъжливата надежда на България за спасение от мизерията. Кой каквото иска да си пише и да се хвали какво е направил тия от ГЕРБ са .........

510

Цеко ШЛИФЕРА

преди 12 години

Каквато и да е коалиция за спасението на БГ от некадърност..... върнаха ни 100 години назад....

509

Кутев

преди 12 години

Днес обичайно си плюем по Боко, Цуци, Плевнелиев. Къде е пасажа "Конгрешънъл куортърли за Бойко Борисов" и "Управляващата 22 г. комунистическа мафия е поставила ГЕРБ в управлението"? Стана 9:30, а вие още спите!!! На Бузлуджа ядохте кебапчета, нали мързеливци!!!

508

До 526 от пс.Кутев

преди 12 години

Не знам дали е пагубно, но според мен е невъзможно. Това са двата образа на един и същ феномен (явление)

507

песимист

преди 12 години

Защо е нужно президенство на тази омаломощена и бедна държавица. Какво значимо нещо направи Гоцето при осем годишния си мандат? Нищо?

506

кгб

преди 12 години

Комунистите не обичат да ги наричат комунисти. Гадни позитански комунисти, кой вя знамето със Ленин на Бузлуджа и кой пали петолъчката в 21 век? Болни примити мозъци. Готвите ли се за следизборен конгрес с оставки? Р.Овч. отсега си е написал 11-тата поред оставка, а Серж вече си е стегнал куфарите към родния Херсон.

505

А"така Кутев

преди 12 години

НАкажИ ги тия твои безделници! Щото аз от сабаАлем две надници съм заработИл, а твоите още ги нЕма, та нЕма. Срещу кого да се заФащам днеска?!

504

интересно

преди 12 години

в други сайтове пише друго за същото изследване :На въпроса За кандидатпрезидентската двойка на коя политическа сила бихте гласували управляващите отново получават най-висок процент - 27,9%. Кандидатите на БСП имат 15%. Любопитно е, че 14,2% от анкетираните посочват независим кандидат. Голяма част от тях са имали предвид Меглена Кунева, допуска Юлий Павлов.

503

арсенал

преди 12 години

деленето на гербери комунисти е пагубно за бг

502

Кутев

преди 12 години

митко, твоята надница не я орязвам, поне ти си се явил навреме! Поставям те началник смяна и ти поставям задачата да достигнеш 1000 коментара под всяка новина за герберастите! Дерзай!

501

небългарин

преди 12 години

Анонимен 521, много ми харесва твоето определение за Плевналиев, ама предлагам малка редакция - "нахилената муцуна на корупцията" (мяза ми на чакалска муцуна щото).

500

Кутев

преди 12 години

Орязвам ви надниците на 50%! Тук трябваше да има поне 1000 коментара от вчера, мързеливци! Къде са БоСимеонов, Бай Колю, Гражданин, Калин, митко??? КОЛКО Е ЧАСА БЕ? УТРЕ ЩЕ МИ УВИСНЕТЕ РАНО РАНО ПРЕД КАБИНЕТА ЗА НАДНИЦИТЕ!!!

499

митко

преди 12 години

росен плевненлиев си е бивш комунист както и всички от герб/

498

Анонимен

преди 12 години

Г-н "Усмихнатото Лице на Корупцията" щял да ни става президент... Стига сме търпяли тези ***! БАСТА!

497

ааа

преди 12 години

хахахах строхотен виц! Калфин и Кунева с 12%???! Тия и двамата общо няма да съберат 5% :)))) Кунева във панталонКалфин във пола:))))

496

небългарин

преди 12 години

Евалла, евалла български скотове! Вижте се, вижте пак кого ви "предлагат" от ЦК на БКП, дето вече отдавна не съществувало, за президентин - Калфин, посредствен мазен червен кариерист, Кунева - лакома и суетна червена *** и най-накрая - най-великият - Плевналиев, обикновен невротично ухилен червен комсомолски мошеник, пълен послушник на червените господари. Евалла, робско скотско племе! Тичайте да избирате, както избрахте Гоце, както преди това щяхте да изберете "Жорж", както избрахте Боко.

495

Asen

преди 12 години

Името на кризата в България е герб.Ако искате да няма вътр. потребление гласувайте за проект тиква.Сравнете това управление с всички други,вижте си доходите и гласувайте.