574

домакин

преди 12 години

Трябва да са от една партия , за да се свърши нещо за този народ.Иначе всеки слага прът в колелата на другия! 20 години гледаме този цирк!

573

гост

преди 12 години

Не трябва всичката власт да е в една партия.Замислете се!

572

Анонимен

преди 12 години

Иска Ви се, ама ... Центъра за анализ и маркетинг и автора на статията, споделят въжделенията си, както и лекичко кривят анализа на данните, но ... Действителността не се ръководи от тези предпочитания, а от предпочитанията на Суверенът ....

571

САМО ГЕРБ!

преди 12 години

РОСЕН, РОСЕН, ПРЕЗИДЕНТ...КАТО РОСНО УТРО НАД БЪЛГАРИЯ!ВСИЧКИ НА ИЗБОРИ!АКО СИ БЪЛГАРИН --ГЛАСУВАШ !АКО СИ ***--СТОИШ СИ В КЪЩИ ДА ДУШИШ ПРЪДНЯТА НА ЖЕНА СИ!БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ИМА НУЖДА ОТ МЪЖЕ ---НЕ ОТ *** -ХЕРСОНСКИ МОДЕЛ, "АРТИСТИ" И "СТАТИСТИ"!....А, НАЙ-МАЛКО ОТ ДЪРТИ ЧЕРВЕНИ БРЪНТИЙ....!ГЛАСУВАЙ ,БЪЛГАРИНО...!!!

570

Асен

преди 12 години

Истината е, че уж има избор, ама то няма. Който и да бъде избран от тройката: Кунева, Калфин и Плевненлиев все тая. И трите кандидата са от една партия - БКП и нейните сегашни структури... Нито един от тройката няма никакво право да иска да бъде президент на тази страна, защото който и да е все ще е кукла на парцали. Пионка водена от кукловодите, дето ни определят настоящето и бъдещето...

569

ИВАНА

преди 12 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ НЯМА ОПОНЕНТИ В ТАЗИ КАМПАНИЯ

568

Анонимен

преди 12 години

излиза,че БСП си е пуснала двама кандидати : другаря калфин и другарката пръмова? давай,плевнелиев,мини с валяка и през двамата ! ще гласувам за теб и за фандъкова - двама души,които работят в тази държава!

567

Анонимен

преди 12 години

Плевналие и президент! Боже!Тамагочи!

566

пешо

преди 12 години

Изтрещяли мозъци! Метресата на Бърозу, имотния Министър, който до вчера мрънкаше, че няма да се кандидатира за Президент и Калфин - желтвения агнец на БСП. За какво говорим? За забъркване на герберски бетон, за ново предателство или на познатата нам вражда между Президент и Министър председатал? Българинът продължава по пъта на безизходицата, дори и след изборите.

565

МАНОВ

преди 12 години

НЕ ХАРЕСВАМ ПЛЕВНЕЛИЕВ НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА КАТО ГОВОРИ НЕ СТАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ КОЛКОТО И ДА МУ СЕ ИСКА - ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КАЛФИН ПО ДОБРЕ ЩЕ СТОИ НА ТОЗИ ПОСТ

564

Деница

преди 12 години

Аз бих гласувала с удоволствие и радост за Росен Плевнелиев за президент на България! Много е умен, образован, работлив, семеен. Най-силната кандидатура е той!

563

777

преди 12 години

Президента на гербавите ще спечели,защото партия ГЕРБ е богословена и най-вече Бойко Борисов,може да ви изглежда странно,но той е любимец на Бога.

562

образован

преди 12 години

вижте, не съм гласувал за ГЕРБ, но съм до някаква степен спокоен. Преди това правителство държавата вървеше уверено към трета национална криза след тези миналия век. Който има съмнения за това да си ги избие от главата. Може държавата да не върви напред, но поне някой натисна спирачката. Искам да помоля най-крайните от вас да бъдат малко по-толерантни и да не бързат да връщат старите, защото имам чувството, че нямаме право на грешка вече. Благодаря.

561

до

преди 12 години

Преди малко гледах по Канал 3 интервюта с работници от магистрала Тракия които казват,че вече 6 масеца не са получавали заплати.На първата копка на Ришкия прохад Плевнелиев е казал - пари няма започвайте да работите.И всичко това се прави на гърба на обикновения човек.В тази държава има ли журналисти или всички са блюдолизци незнам.Така с криене на истината може и да се спечелят избори но после какво ни чака?

560

M

преди 12 години

PALNA POBEDA NA GERB

559

Анонимен

преди 12 години

Важното е,че на Цецо - ГУМЕНТА му се дига...рейтинга....хихихиГерберски платени социалистически проучвания...От даренията на ЦЕЦО-КРАДЕЦО!

558

ДО ФОРУМА!

преди 12 години

ФОРУМЦИ,ПРОЧЕТЕТЕ ВЪВ В.ФРОГНЮЗ ЗА ГАБОНСКАТА АФЕРА,ЗА ДА ВИДИТЕ ДРУГАРКАТА ПРЪМОВА-кунева КАК СЕ Е НАГУШКАЛА С МИЛИОНЧЕТА И КОЙ И Е БИЛ ПОРЕДНИЯ ЛЮБОВНИК!И ТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ШУН'А ИСКА ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ!

557

ДС АГЕНТИТЕ НА БГ

преди 12 години

От изброените кандидати за Президент...единствено Румен Христов от СК НЕ Е ОТ ДС,КГБ!

556

минувач

преди 12 години

Ако е Плевнелиев, ще отсвири останалите още на първия тур!

555

гражданин

преди 12 години

по добре в частният бизнес цената за политик е голяма вече започна да я плаща пригласяйки на началника си за илюзорните магистрали от тук до луната ДИСКОМФОРТ и гръмотевици