12

м

преди 12 години

Да бе! Тоя дъртак се е взел на сериозно бая. Ама ако е нямал пари и се е решил на измами човека. Ама това не е решение.

11

Нема такава държава

преди 12 години

Бг данък олигарс - Ние олигарсите решихме да заробим булгарите както турците 500години - купихме си медиите и държим водещите журналисти,частните заптиета от милицията работят за нас,спонсорираме и назначаваме политически лидери,Важното е за нас в държавата да има хаос - и хляб и зрелища за народа.То на народа му е насадено робско мислене - даваш му 250лв колкото да преживява и той се примирява - щом не протестираНашите пипала са навсякъде и надълкото в нашата комунис олигарс България

10

БГ- Данък Олигарс

преди 12 години

Ние олигарсите сме разочаровани че го няма кръга Мургина -сега трябва да си изкараме на светло милионите- но все още имаме медиен комфорт и закони които ни позволяват да сме пашибозуци дерибей над българския редови гражданин -частните заптиета -милиционерите работят за нас Така че можем да не плащаме и намаляваме заплати- да вдигаме цените на храните и да правим врътки-Това е нашата държава комунис връзкарскаБългария не е Република България е Олигарска комунистическа България- нашата си държв

9

нормално е

преди 12 години

това си е българска работа ! В документи от осм. империя е писано : най-трудно ни е да се справим с кражбите на българите !

8

13

преди 12 години

Баахти държавата в която живеем.Пълна скръб ей това е!

7

1

преди 12 години

Има средство срещу измамниците и се нарича ЛИНЧ!

6

Анонимен

преди 12 години

Този склерозирал дъртак намерил кого да изнуди.

5

фен на НАП

преди 12 години

"Те не приемат и не изискват плащания в брой. Всички дължими суми данъци, осигуровки или актове се заплащат безкасово, по банковите сметки на териториалните дирекции на НАП."Такива са си хората на НАП, не знам за случай, в който да са поискали пари на ръка на някого..

4

AZUREUS

преди 12 години

KOITO DOIDE S TAKIV NOMER VKI6TI OBIKNOVENNO SI TRIGVA OSAKATEN TRAINO I BEZVIZVRATNO!

3

хм...

преди 12 години

а всъщтност от къде е знаел, че репортерката дължи сума на НАП!? може би трябва да проверят от къде изтичат лични данни!

2

Анонимен

преди 12 години

А колко му е да си принтира каквато си иска карта един измамник, обикновен човек много ще разбере. Аз на карти и значки не вярвам.

1

Алекс

преди 12 години

Така мамеха и мними служители от топлофикация за таксите.