40

ДО 38

преди 12 години

Напълно си прав - направих справка в ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС УИКИПЕДИЯ - написаното съвпада !

39

Юберменш

преди 12 години

37, ходи им обяснявай на тия въшки от ГЕРБ. Те само "руска империя" и "браво Бойко" са научени да повтарят, ама иначе големи спецове по форумите, и по ядрени реактори, и по рафинерии, и по спортни зали...нищо де, явно им е кеф да се африканизират.

38

ПАНОРАМЕН АНАЛИЗ

преди 12 години

Ползата от ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС е само, че е осигурил работни места на хилядина работници.От години не внася никакви данъци щото обявава стотици милиони загуби годишно, занимава се с далавери - уж изнася горива (за да не плаща ДДС), стига до границата, след което цистерната се отправя до своите бензинодтанции. Аман, от руско беззаконие. След като всяка година отчитат само загуби защо не го продадат това предприятие, или са много хитри или много глупави - преценете сами !

37

gft

преди 12 години

да режеш на клона на който седиш е глупаво1.25% от всички данъци в тази държава се плащаха познайте от кой.2.Колко време ще е нужно за избиране на нови доставчици на гориво, справка, блестяшия закон за общ. поръчки или него ще го прескочим3.каквото и да правиш, винаги затворения произ. цикъл е по-добре от внос4.спирането на рафинерия , не е като затварянето на бакалия5.преди да пикаеш в кладенеца, трявба да си си намерил алтернатива, а не обратнтото6.пляскай им глобисамо с ядене не става

36

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 29 HetfieldСега ще усетим и нова разлика... - внасяните количества ще са прозрачни и няма да може да се краде от акцис и данъци...След три месеца ще знаем, че по-изгодно за нас е да закрием лукойл, ако не работи по правилата...

35

стига робство !

преди 12 години

Руският вестник "Комерсант" да се тревожи за проблемите в Русия - не сме ви васали...Айде пишете си там за Путин и кампанията му с голите фенки...

34

chvd

преди 12 години

Не че нещо, ама на Лукойл, никой не му е забранил да работи, просто няма лиценз за данъчен склад, ако разбирате какво означава това?!!?

33

чиста вода

преди 12 години

Умният човек първо търси алтернатива, после пикае в кладенеца. Наш Трайчо първо се изпишка, после се заоглежда за чиста вода!

32

Скорпион

преди 12 години

Как не ви е срам, всичките защитници на долнопробната руска имперска политика.От достоверен източник знам, че производствената стойност с данъка на 1 литър бензин излиза на Лукойл между 88 и 97 стотинки и само си направете сметката, колко пари са източили от нас българите чрез горивата руските мекерета.Ближете им още задниците! не съм за това да се *** *** на никого и на никоя държава, включително и на Русия и нейните олигарси.

31

Юберменш

преди 12 години

Примери за страни без работещи рафинерии има много - Иран, Нигерия, Виетнам, Судан и т.н. Общото между тях е, че внасят гориво, вместо сами да си го преработват, и в тези иначе богати на петрол страни всяка събота има опашки за бензин - защото всичкото се внася и разпределя по план, и няма постоянно работещи мощности. Иначе от руския петрол и газ няма да се отървете в близките 300 години - цяла Европа ги ползва. Ако не ви изнася, бягайте в Ирак или северна Африка.

30

Анонимен

преди 12 години

Управлението на държава е като шахмат.Първо обмисляш ходовете и последиците от тях,избираш печелившия ход и после местиш фигурите.

29

Hetfield

преди 12 години

Ще им се на тъпите ***. Духайте руснаци! Да не сте само вие? И ще ми търгувате петрола като Брент... При положение, че е с много по-ниско качество. Да не говорим за качеството на горивата. Нека сега на пазара се наложат други играчи с по-качествени горива... пък като си вземете лиценза се борете с новата пазарна ситуация! Да ви питам тогава няма ли да сваляте цените. Това е първата стъпка на правителството с която съм съгласен.

28

От 5 до 12

преди 12 години

Личи си,що пишеш на маймуница!Сигурен съм,че и в духането си много як!Аз кола нямам,не ми и трябва,мислете му вие скапани Гробари!

27

Анонимен

преди 12 години

криза има само на паметника на Бузлуджа

26

123

преди 12 години

Ми то сега от вноса га текне йовтиният бензинец дека ке го сбирам маке му.

25

До 18

преди 12 години

Нали се сещаш че държавата чака 1 година Лукойл. През това време можеше спокойно да прокара анекс към закона за глоби и техния размер. И не трябва много акъл да се сетиш какво да направиш. Това че ти отказваш да мислиш и оставяш по "умните" да мислят не означава че и другите в тази държава не могат да мислят. Елементарно е и бъди сигурен че са се сетили.

24

stamen

преди 12 години

Той най-големия данъкоплатец както всички видяхме явно и без това не си е плащал данъците.

23

do 18

преди 12 години

Напротив ... коментара на 15 е най-логичния тук. Ти си този, който не може да мисли.

22

ovi

преди 12 години

V zakona ne e predvidena globa pri nepostavqne na uredite!!Globite sa ako ima nerednosti pri ot4itane na stojnostite ,taka 4e nqma baza na koqto da gi globqva darjatavata za sazalenie ,posle tezi globi ste otpadnat v sada

21

Правителство ли?

преди 12 години

Правителство в България НЯМА. Тук има една шайка, която чака съвети от друга шайка, базирана в САЩ и Изсраел. Някакъв бунак от "националния" превозвач се издъни скоро, че щели да зареждат в Тел Авив. Ами да донесе варели и за бензиностанциите.От "приятелството" със САЩ видехме само утрепани "бойци" по Афганистан.Поне афганската война руснаците си я водиха сами - ама САЩ пращат други за трепане.Газ, все още, също се внася от Русия - Шеврон ще копат,ама....Герб да си ходи откъдето са дошли!