7

ДДДДДДД

преди 12 години

Побъркано френско старче. Тя норвежката полиция може и нарочно да се е забавила. Норвегия със сигурност е една от най демократичните и цивилизовани държави в Европа. Доказателстово е факта,че Норвегия не е член на ЕС. Значи има изключително умни политици , които не се продават. И нормално е норвежците да не искат в стараната им да се подвизават арабя. Още по- нормално е норвежката полиция също да не желае да се разправя с мюсюлмани. Та ето за това закъсня полицията е не защото е неподготвена

6

Анонимен

преди 12 години

Тоя пък *** наглия пенсионер, понеже Норвегия е мирна и неподготвена значи била наивна. Аз ако го срещна тоя на пътя и му забия един тупаник по същата логика мога да кажа, че е наивен...

5

Анонимен

преди 12 години

И точно французите ли го казват това,дето Франция вече на 50% е араби и африканци?

4

Осло

преди 12 години

мзофра, ти бил ли си някога в Осло? Та там бял човек не се вижда и е пълно със бурки и пакистанци - *** и подобни от цял свят! Не го оправдам за убииствата, но като Брейвик мислят голяма част от скандинавците!

3

мзофра

преди 12 години

АЛО, Европата, Брайвик не е*антиислямистки терорист*, а обикновен ненормалник, мъчещ се да влезе в медиите, като фактор !!!Това е опасното - толерирането на убийства, с цел показване на различни политически виждания /доколкото могат да се нарекат неговите измишльотини/Опасността е да даваш свобода на сбърканяци, харесващи разврат, наркотици и убийства, като ги осъждаш СИМВОЛИЧНО !

2

Ротер

преди 12 години

Европа означава европейци, европейска култура, европейски манталитет. Африканците и мюсюлманите са извън Европа и трябва там да си останат. Като туристи - да! Ограниченото инфилтриране не е проблем, а масовото нашествие на имигранти неевропейци, с тяхната вандалска култура и религия. Европа има право да защитава ареала си! И трябва да го защитава! Със слово и разум, но и с меч в ръка.

1

charles

преди 12 години

i da dobavim-stoltenberg i negovi kolegi v drugi Evropejski strani PODCENJAVAT ostrata i sushtevremenno hronichna DEMOGRAFSKA vojna,koato islamut e objavil na HRISTIANSTVOTO i Judaizma . neka tova chudovishtno prestplenie subudi stoltenberg i toi da se svzeme ot narkozata i vidi opastnosta,kojato veche e v Norvegia.ako oshte mu se spi,da ostavi vlasta na BUDNI hora." spjashti subudete se"-prochutata evangelska misul.