382

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ ПРОСТОТИИ СЕ ИЗГОВОРИХА ЗА ДА СЕ ПРИКРИЕ УБИЕЦА!

381

Анонимен

преди 12 години

Прочетох,че Русинов е арестуван за нанасяне на побой,а Яна е била бита,преди половия акт.И като събрах всички прочетени факти,нямам съмнения кой е убиеца.Дали ще получи присъда,това е отделен въпрос.Това е побой с изнасилване и убийство.Пускайте го,утре е ред на друга жертва.

380

Анонимен

преди 12 години

За мен този е убиеца,прекалено станаха несъвпаденията и странностите около него.Но все пак,нека да видим ДНК анализите.И изобщо взети ли са веднага ДНК проби изпод ноктите на убитата?

379

Мѝ&#11

преди 12 години

Каквото сам си го наравиш, цяло село не може да ти го направи. Медиите, както и приятелите й трябваше малко да изчакат, преди да я превръщат в светица, защото сега и семейството й бере не малко срам, след всички факти. А ако просто ще хвалебстваме някого, само защото е мъртав, то тогава да "Да живее Хитлер!". Който го е страх от мечки да не ходи в гората, а после да го оплакват, е явно не я е било страх. Лека вечер.

378

Мѝ&#11

преди 12 години

Ами според мен и двамата са много зле. Тъй като никога не съм вярвал в думите, за мъртав или добро, или нищо, ще изкритикувам и Яна. Добре от морална гледна точка, наистина как може да я остави гола, сама и заспала, въпреки че ако аз се *** в парка, няма да ми дойде да спя на тревата, ама тва е друг въпрос. От друга страна как пък тя може да реши да спи с него и то на такова място, като знае какъв е, а ако пък не го е познавала още по зле за нея, то еднозначно говори, че тя е ***!

377

Вълко Червенков

преди 12 години

Паника ли, човек в паника не пътува из чужбина безцелно 1

376

манчо

преди 12 години

Това са старите адвокатски похвати"Всичко е ясно да влезе мъртвия"!Време е да се свика "Консултативният съвет за национална сигурност".,държавата ни не може да гарантира правото на живот на своите граждани.Въпроса и констатацията ми е към всички държавни мъже и към народните избраници гурбетчии в собствената си държава ? Вашите отрочета в чужбина а ние простосмъртните да ни убиват ,нали *** *** ! Надявам се да дойде време да бучите като прасета /с различен цвят /на заколение.

375

Iva

преди 12 години

Tazi svinq e ubil momicheto! *** takuv, kak shte q ostavi v parka i 6te si trugne ei taka! Nashite tupi policai trqbva po-dobre da se razrovqt i da go vurnat v aresta

374

PPP

преди 12 години

Е само това ми стига за да кажа, Че ТОЙ е УБИЕЦА!!! Да прави секс с нея и да я остави в храстите и да си тръгне и тя се оправя после и да си тръгва сама по тъмното през парка до тях без да я поизпрати поне малко до светлото... Има добри адвокати верно...

373

Анонимен

преди 12 години

той си е тръгнал, като оставил Яна сама и жива.A moje bi e oskubal ulichnika Пламен Трифонов i e napahal v rakata na Yana kosmite.

372

podozritelna

преди 12 години

Много въпросителни станаха около този случай. Медиите бълват какви ли не версии. Разбирам, че човека си е наел адвокат и има добра версия или алиби по случая. Само едно не мога да приема - какъв човек трябва да си, че да зарежеш момиче в храстите в парка след като си правил секс с нея!!

371

бг

преди 12 години

Няма ли някоя екстрасенска дет разбира да каже ко е станало?Мисля е добре да се допитва МВР до някоя доказала се...

370

мене

преди 12 години

Вие гледахте 87543 епизод от вулгарския сериен филм `Мастията и нерезът`...

369

Балъци колко щеш!!

преди 12 години

На тоя *** от снимката кой БАЛЪК може да вярва!!? Познавал-не познавал момичето... то му скочило уж първа...после им било хубаво като се накъркали и напушили...след това май секс правили... и !! на сутринта /в гората-парка/ я оставил гола да си спи на полянката а тоя *** се изнизъл по терлъци!!!Айде - който пасе доматите с колците да вярва на тия дивотии...

368

Анонимен

преди 12 години

С всеки изминат ден историята добива все по-гаден оттенък.При това истината изобщо не се очертава скоро да излезе наяве.В началото-всички бяхме потресени от убийството.Нормално е.Приятелите на момичето рисуваха светлият и образ.Нормално е. Днес вече историята се е променила.Няма светъл образ, четат се крайни оценки като "***", "пияна ***" и т.н.Особено след разговора на Карбовски с помияра Русинов.Гадно ми е.Никой не заслужава да умре по този начин.Едва ли ще се разбере истината, обаче...

367

до ТЯ №39

преди 12 години

"комплексирана ***, оправил момичето и си тръгнал" Какво да направи, да я чака да изтрезнее ли? А тя какво е направила - нарязала се е като казак, оправила момчето, обърнала му гръб и заспала, защото не е имала сили да си тръгне. ТЪРКУЛНАЛО СЕ ГЪРНЕТО И СИ НАМЕРИЛО ПОХЛУПАКА.

366

Инспектор Стрезов

преди 12 години

С тоз *** на снимката може да е правила секс само срещу пари или мъртво пияна...това обяснява че си е заколчал ципа и си е тръгнал без да му пука за нея. Вероятно другият е гледал и е биел чик*ии и се е възползвал от безпомощното момиче след като тоз си е тръгнал.....а може и другият да го е изгонил и сега тоз да е гузен

365

Добре де

преди 12 години

Някои ги държат с месеци по арести, а тоз за няколко часа решиха че е невинен..че и без детектор.....пак ни будалкат

364

Анонимен

преди 12 години

Добре де,само момиче се напива на мотика и се *** с разни непознати по храстите през ноща. Е КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА??

363

377

преди 12 години

Ti si prosto mnogo glupav !!