74

НФБ

преди 12 години

за педофилия затвор! такъве закона и го спазвайте или го отменете1закона е валиден и за българи и за ***!Всички равни пред закона или *** са по равни?гоцето трипера на съд че преспа с малолетна!САЩ ни показа пример с Клинтън а сега и с ДСК бивш шеф на МВФ!Трябват ни нови политици ПОЧТЕНИ!

73

някой

преди 12 години

До: БЪЛГАРИН (номер 57)Абсолютно вярно е всичко, обаче го кажи на бате ти Бойко това!Той сигурно има друго мнение по въпроса?Но не е само ГЕРБ виновника за това тежко положение. Българина сам си е виновен - нали знаеш вица за дяволите в ада че само пред нашия казан не пазят, защото ние сами се давим в него.Взеха и малкото пари на майките и всички ревнаха, че парите били техни (от данъците). Ами не сме ли и ние хора, не плащаме ли и ние данъци?

72

някой

преди 12 години

Дрън-дрън та пляс!Написаното е в стила на тезисите на двайсе и н'ам кой си конгрес на БКП - нищо съществено!Те вече стимулират раждаемостта и се борят срещу застаряването на нацията - като взеха парите на майките!!! Така майките направо умряха от щастие че им взеха последните стотинки, сега ще увеличат и таксите за детските градини пак, абе - направо да ти е кеф да отглеждаш деца! Нямат ли срам???

71

НФБ

преди 12 години

за да има равенство пред закона на млади български семейства да им се предлагат жилища и помощи присъщите условия както на ромите!всички сме еднакви пред закона!Ток и вода да се плащат задължително или да се полага обществено полезен труд за компенсация!Трудът е превърнал *** в човек!

70

НФБ

преди 12 години

на ромите да не се дават безплатни жилища а да ги строят сами! по предварително алхитектурно утвърдени планове! материалите за къщите да не са безплатни а да се обвържат с обществено полезентруд на друг член от семейството неучастващ в строителството..пари детски само ако учи! наказание и затвор за всеки преспал с малолетна и още по тежко наказание ако е направил дете!Закона е валиден както за българи така и за роми!Върховенство на закона над обичаите!

69

Анонимен

преди 12 години

Мижи да те лажем. Сега ще кажете, че поради застаряване нямаме работна ръка. Т.е. още малко и немаме безработица. Затова сигурно искате да се пенсионираме на 70 години щото нема младеж да на замести. Ами пенсиониране на 55 години и много младеж изведнъжка ше има работа и нема а се занимава с глупости *** ... пенциите ги окрадоа(хте) а ?

68

baba ty

преди 12 години

БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ ДЪРЖАВАТА .АКО НЕ БРОИМ ПАЛЕСТИНЦИТЕ ПОНЕЖЕ НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ТАКАВА. И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ АЛЧНОСТ И ИЗМИСЛЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ КАТО *** ,ПРОСТИТУЦИЯ И НАРКОМАНИЯ

67

Контра - Атака

преди 12 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, да се плащат САМО до 3-то раждане, при следните условия :1) Родителите да имат навършени 16 год. 9 мес. възраст ( за по-младия от двамата )2) Родителите да имат завършен 10-ти клас - първа задължителна гимназиална степен ( за родителя с по-ниско образование )3) Родителите да имат следния ТОС (Трудово Осигурителен Стаж - общ за двамата) :- преди 1-во раждане ТОС не се изисква- преди 2-ро раждане min 2 години ТОС- преди 3-то раждане min 5 години ТОС И ... всичко ще е о'кей ...ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА, на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

66

Контра - Атака

преди 12 години

Сред т.н. "Стратегия" срещу демографската криза, го няма най-важното ...Премахване на расисткия и фашисткия праг от 350 лв. БРУТО, за да почнат и белите деца да получават детски, както циганчетатаЧрез този праг ( какъвто праг няма в нито една друга държава от ЕС и НАТО), са спрено мизерните детски от 35 лв. на последните 200 000 българчетаА на всяко *** детските почват от 150 лв. и стигат до 800 ... месечноУнищожават ни бързо, неусетно почти ...

65

статистик

преди 12 години

Не вярвам на нашата статистика !

64

falkone

преди 12 години

ЕС нали ни казатук сте много 7-8 милионатрябва да сте 4-5това се изпълнява от всички правителстваунищожение

63

Анонимен

преди 12 години

абе Митко, за какъв истински бизнес говориш в мутраландия? нали всичко е криминално приватизирано и продадено отдавна? ако говориш за бизнес да плащаш наем на мутрите и да ти дерат кожата щото ония в парламента и българските съдии са ***, и не искат да ги осъдят, това не е бизнес а робство на мутрите! айде стига сме се заблуждавали. освен да ги оставим да си живеят с *** в мутраландия и да подмладяваме и подпомагаме със свежи идеи нормалните държави друго какво остава?

62

mam

преди 12 години

да , хайде да настояваме ромското население да се учи , за да може да работи .Те са толкова изобретателни крадци и мошеници , че ако тая им страст се насочи в правилна посока , след време може за забогатее страната ни . - който няма условия за отглеждане , да не ражда деца ! Какво е това - на 26 години и вече с 9 деца - а , може би семейството разполага с месечен доход от 3000 лв , няма смисъл да подмладяваме населението само на бройка ......

61

до комшията

преди 12 години

56, не знам какво мислиш, но експертното мнение на цяла Европа е, че граничим с един неуспешен 89-годишен експеримент, който е годен само за чистене на улици и за предлагане на дюнери. Според други експертни мнения пък скоро този експеримент щял да мутира в кюрдски демографски експеримент. Поздрави от Европа!

60

Калин

преди 12 години

дъртите .. маймуни .. далавераджии .. и пишман управници .. кой да ги смени .. като са се окопали.. само противните им приплоди.. и те крадливи и лъжливи!!!инак програми пишат ..

59

МИТКО

преди 12 години

КАЗВАЛ СЪМ ГО НЕВЕДНЪЖ:1.РАЗВЪРЗВАНЕ РЪЦЕТЕ НА БИЗНЕСА (ИСТИНСКИЯ!) И НА ИСТИНСКИ ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ И РАБОТЛИВИ ХОРА - ЗАКОНОДАТЕЛНО,ДАНЪЧНО-ФИНАНСОВО, МАТЕРИАЛНО И МОРАЛНО...ТАКА,КАКТО Е В БЕЛИЯ СВЯТ! НАМЯЛЯВАНЕ ДО МИНИМУМ УПРАВЛЕНЧЕСКАТА ФУНКЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА...2.СЪЗДАВАНЕ НА МАКСИМАЛНА САМОСТОЯТЕЛНОСТ НА ОТДЕЛНИТЕ ОБЩИНИ И ПРЕМАХВАНЕ ЗАВИСИМОСТТА ИМ ОТ ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ...3.СЪЗДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА, НА НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ И ЦЕЛИ,ВЪЗПИТАВАНЕ В ДУХА НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И ЦЕННОСТИ.....

58

до Осман

преди 12 години

Ти гледай всеки ден в Турция кво става? Да не стане така че да си имаме нови съседи? КЮРДИТЕ!

57

БЪЛГАРИН

преди 12 години

мерките включват:1.35 лв за дете ПРИ УСЛОВИЕ,че заплатат ти не надвишава 333лв.2.240 лв.детси ,но ако детето често боледува и неможе редовно да ходи на ясла парите се връщат с ЛИХВА,а парите които са дадени за лекарства никои не се интересува от това3.след 1ви клас почва покупка на учебници около 150 лв и повече4 СРЕДНА ЗАПЛАТА Е ОКОЛО 500 лв.АКО с тези пари и в тези условия може да се гледа дете ще увеличим прираста

56

Осман

преди 12 години

Виждам края на неуспешният 133 годишен екперимент на пияните мужици!!!Задава се ново и тежко робство-***,което ще сложи карй на оскотялият ви етнос!!!

55

Хмм да

преди 12 години

Огромен държавен апарат,от президентсвото"защо пък и ВИЦЕ?",НС"не по-вече от 99 депутати".Закриват болници,"защо болниците?"РПУ-тата гъмжат от полицаи и служители"В малките градове достатъчни са двама трима,също така и в кметствата,кметът и още двама трима,да се потят за тези пари дет ги взимат"Противен случай ни чакат,ТЕЖКИ ВРЕМЕНА!