15

Анонимен

преди 12 години

"Бишари препоръчва Ал-Фуерис да бъде депортиран от България."НЕАМ ДУМИ...

14

Акъл море

преди 12 години

Този юнак най-вероятно е работил за българските служби срещу Кадафи,обаче е сгафил или не е свършил работа и е загубил доверие.Възможно е и да се е опитвал да работи за Кадафи в същото време и е бил засечен от наште.Станал е опасен,не е могъл и да помисли да се върне при Кадафи защото онзи ще го закачи на първия стълб,където му е и мястото и се хваща за последната сламка-опозицията.Обаче и от там не го искат.Сега се е заключил в *** на либийско и звъни наляво и надясно с мобилния дано някой с

13

Анонимен

преди 12 години

Държавата ни е цирк, Вие да не очаквате, че ще пратят нормални представители- разбира се, че ще пратят клоун, да е в унисон с мястото, където се намира.

12

Анонимен

преди 12 години

След като България прекъсна дипломатическите отношения с Кадафи, значи Либия няма посолство в България и полицията спокойно може да арестува и да екстрадира конслула от България!

11

Анонимен

преди 12 години

Явно нашият Младенчо добре си е свършил работата, но консула се е опитал да го въвлече в скандал!

10

Даола

преди 12 години

Досега му плащал Кадафи, отсега-нататък иска да му плщат новите - арабските дипломати приличат на нашите, искат да останат на работа при всеки господар.Затова и при тях, както при нас, много трудно се извършват промените.

9

Анонимен

преди 12 години

Още едно доказателство, че предателите, нагаждачите и подлизурковците са еднакво нежелани и от свои, и от чужди.

8

Анонимен

преди 12 години

Победа за Кадафи.

7

смях в кочината

преди 12 години

Много му е дошъл алкохола на този.Само ненормалници ли слагат за консули и посланници по тези посолства?Сетих се и за Уорлик покрай този.Тези за нищо война ще направят.Май и ние си имахме един такъв военен министър дето за малко не направи война с турция.

6

до 3

преди 12 години

Този е пак някакъв от посолството, но в никакъв случай не е Ибрахим Ал-Фуерис

5

Анонимен

преди 12 години

Като полицията не може,нека се съберат един отряд местни момчета и да 'изпратят подобаващо' кирливия ***,да го ритат до терминала чак!

4

123

преди 12 години

*** работи и от страна на външно и от страна на посланика, а пък правителството в Либия докато не се проведат истински избори е толкова легитимно колкото Юлий Цезар е жив:) Така, че да не се обаждат много!!

3

му

преди 12 години

Като огладнее, ще излезе:) Спрете му тока и водата. Една старомодна средновековна обсада ;р

2

До 2

преди 12 години

А кой е? Рачо *** от Филиповци?като поправяш някого ще кажеш "верния отговор"

1

ОМГ

преди 12 години

Това на снимката не е Ибрахим Ал-Фуерис.Нещо сте се объркали, днес.бг...