64

Анонимен

преди 12 години

Като чета написаното и казаното от смотаните ни депутати направо ми иде да удуша някой,така де.1неможе да ми правиш такива предложения точно сега,ми то е ясно че това е чист популизъм,и 2 айде да не излизаме с богатата държава,ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ НАЧИН,СПОСОБ или МЕХАНИЗЪМ БЪЛГАРИНА ДА ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ.НО НЕ КАТО НЯКОЙ ПРАВЯТ ТОВА БЕЗ ОБУСНОВКА,защото след време ще бъдем още по зле.

63

Анонимен

преди 12 години

Това е подигравка, обсъждали били за 7 лв увеличение,да *** всички политици *** *** !И тия също къде ви избират да броят стотинките до края на живота си това заслужават.

62

Анонимен

преди 12 години

abe pak carq,dogan i stani6ev ste sa mu vinovni na boko tikvata

61

Анонимен

преди 12 години

не разбрахтели че разлика между тези в парламента няма ,защо продължавате да гласувате и да се връзвате на дуалистичните им модели на деление само за да поддържат огъня ,и така си гарантират вечно пребиваване на топлото място.РАЗЛИКА МЕЖДУ СДС БСП ДПС ГЕРБ НЯМА ,РАЗБЕРЕТЕ НЕ СЕ ОСТАВЯИТЕ НА ТОЗИ ТЕАТЪР ИНАЧЕ ВЕЧНО ЩЕ БЪДЕМ МИЗЕРНИЦИ

60

без коментар

преди 12 години

150 млн за спортна зала-има150 млн за глъдка въздух на старите хора-нямаПравителство,което мисли за хората........

59

Machiavelli

преди 12 години

Да ми ядат патето тия от БСП, така както тия от ГЕРБ. Все крадци са, разликата е само в това кой е по-крадлив.

58

Анонимен

преди 12 години

Отговорът е едни: Никога повече Хитлер!!!Пък можеш допълнително да добавиш и Дянков, Игнатов та и Пойко-Лентичката

57

до 55

преди 12 години

Абе глупчо не мога да си спомня кога минаха другите избори,дали наистина ГЕРБ е втори мандат ?

56

до 47

преди 12 години

Да ама Гърците са в "криза". Да им имаме кризата!!! Те за това имат криза защото харчеха повече а при нас Дянков по същото време даже дълговете на държавата не плащаше за да се подмаже. Познай кои гладуват сега повече и кои ще страдат поне още 20 години повече. Е, ама гърците си нямат нито Дянков, нито Виденов. Нямат си и Игнатов да и интелигенцията още не са успели да смажат нито да изгонят младите да учат в чужбина и там да остават

55

Хитлер

преди 12 години

От тук нататък до изборите започва червената помия да се излива, тези *** ще повръщат даже и когато не са се нахранили,да му мислят простаците те са зависимите пред тях ще са дилемите,за умните и кадърните не съществува червената питанка "за кого",отговорът е един:-никога повече комунизъм .

54

za6to ???

преди 12 години

za6to be pe.... li mi mahnahte komentara koe ne vi se ponravi tova za boko tikvata li

53

Анонимен

преди 12 години

За да герберистите на власт са виновни всички от тройката крадци. Ако бяхте читави народа пак щеше да ви избере. Смениха се крадците с некадърниците.Тези гербаристи сами се хвалят и се взимат на сериозно. То бива тъпанарщина ама ....... Всички сте маскари.

52

Ясен

преди 12 години

БСП пак се целят в пенсионерите 2.5 милиона гласа това е истината 5 пари не дават колко пари ще получават пенсионерите!

51

баба

преди 12 години

Бойко спирай пенсиите за 2 години пенсионерите измират държавата се оправя 2.5 мил пенсионера и 500 хиляди *** не можем ги изхрани!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Тези от ГЕРБ нямат ли възрастни родители или близки възрастни хора и да преценят как се живее със 136 лева пенсия? Възрастните хора са се трудили и са работили и са построили България, а каква голяма неблагодарност получиха! Но господа, никой не знае какво го очаква, дано и Вие се окажете в тяхното положение на стари години!

49

Анонимен

преди 12 години

"Аз съм благодарен на настоящото правителство, че България не фалира"Герберска логика сигурно след 8 месеца ще се радваш, че си преживял зимата и ще благодариш на Герб: "Благодаря ти партиьо любима, за меката и топла зима"

48

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

V SASEDNA GR. NE SA UPRAVLQVALI BSP I DPS SDS I SIMEON.DA SME DOVOLNI 4E I TOVA OSTAVIHA DRUGARITE.NE MOJAHA VSI4KO DA OTKRADNAT NO O6TE SE NAPAVAT

47

ivan

преди 12 години

Сега мусе роди дете и пак започна да иска увеличение но аз щему направя още едно тада вземе повече

46

Анонимен

преди 12 години

Браво 70 евро във съседна фалирала Гърция една пенсия е 486 евро минимум

45

Анонимен

преди 12 години

Аз съм благодарен на настоящото правителство, че България не фалира, благодарение на финансовата дисциплина. Комунистическите манифести на БСП са насочени за глупави хора.