30

Анонимен

преди 12 години

До 31Циганино-ЗАПОМНИ !!!!! Колкото и да ви се ще-българите НИКОГА няма да изчезнат от България !!!! Справка-историята.Дори и да намалеем-няма да изчезнем!!!Не си мислете,че ще спите спокойно!!!Запомни го ако може кухата ти неграмотна първобитна кратуна!!!

29

зоро до 15

преди 12 години

и не си много в ред май, а ?

28

Анонимен

преди 12 години

ако тоя беше останал да си гледа детето можеше и да не порасне в *** психопат убиец

27

до 27

преди 12 години

Ха,като замениш "араби и индийци" с "турци и ***" все едно говориш за България!

26

Анонимен

преди 12 години

Норвежците сами си го създадоха. Те са изчезващ народ, По-малко от 5 милиона, като 8-10 процента от тях са имигранти. Арабите и индийците там се множат като ***, докато коренното население намалява. Когато един народ е на път да изчезне, неминуемо се появяват такива като Андерш, които се опитват да спрат този процес.

25

Анонимен

преди 12 години

Тоя от няколко години се подготвял за това и даже публикувал схеми за бомби. Тайните служби като следят Facebook, как не са го видели този години се е подготвял за терорист? Или им е по-лесно да следят непълнолетните ученички какво постват там, вместо да предотвратят такава трагедия.

24

фбр

преди 12 години

и да го оплювате или не той си свърши работата

23

яро

преди 12 години

според Библията и убийството и самоубийството е грях,защото човешкия живот е дар от Бога , и никой човек няма право да отнема живота на друг човек, или пък собствения си живот...а убиеца е всичко друго но не и християнин.Христос ни е казал да обичаме всички хора , и да говорим благата вест че могат да спасят душите си само ако се покаят и изповядат Исус Христос за Господ и Спасител..ако те не искат или изберат да не повярват, ги оставяме и само можем да се молим за тях.Бог ще си ги съди един ден

22

TRAGEDIA

преди 12 години

I V NASI DNI SOCIALISTI SAZDAVAT DECA TOVA SA BADESTITE IGNORENTI NA OBSTESTVOTO----KAMIKADZETA

21

да

преди 12 години

Да верно е , винаги се пръква някой нарцисист-атеист дето за всичко обвинява Христос.Такива винаги има и само чакат някой да убие някой, че да обвинят Исус.

20

до TheMadHatter

преди 12 години

Много си глупав човече!! Какво ти е веновен Исус за такива изродщини, ти знаеш ли какво говори той изобщо??? Някъде да призовава за убийства? Вземи чети и после приказвай, понеже приказваш ужасни неща..

19

Boroka

преди 12 години

АБЕ ТОМАС ТИ ОТ ДЕКА СЕ ПРЪКНА ОТ НЯКОЛКО ДЕНА САМО МОЗЪК ЛЕЕш

18

Анонимен

преди 12 години

Я,ЗАМЪЛЧЕТЕ ЗА МАЛКО!ТРАУР!

17

TheMadHatter

преди 12 години

Така става при всеки един вид екстремизъм, бил той крайно десен или крайно ляв. Когато набожна *** започне да раздава справедливост по свое усмотрение. Мястото на такива хора е в конц лагери. Вземете си Ватикана, Мека, Исус, Мохамед и всички останали *** и си ги заврете отзад. КОГА АТЕИСТ ЩЕ НАПРАВИ ПОДОБНО НЕЩО??? Никога, за да си атеист се иска сиво вещество.

16

Ицо Хазарта

преди 12 години

Ти си пълен ***.Ние като изпратихме тая консерва в Либия-купи си снайпер и се зареди пред някое училище.Най добре си купи воден пистолет и си цръцни в слепоочието.Не си ми на нивото ***-Изчеей да хейтваш гнидоТеб не те разбирам-хем "Анди"(е велик) че трепе щото не иска гадни арабляци в страната си,хем не било хубаво,че норвежците трепели арански ***?*** то и ти не се разбира-,какво ли се чудя с този твой плитък мозък!Изчени *** да си хейтваш всичко-***

15

Анонимен

преди 12 години

И въобще не ме интересува какво е написал някой норвежки *** на някакъв си плакат. Сигурно МНОГО норвежци показват любов в момента в Либия??

14

Анонимен

преди 12 години

На баба ти - фърчилото.Анди е велик! Дано да има повече последователи.

13

!!!

преди 12 години

Пада им се на простите норвежци.

12

Анонимен

преди 12 години

Аз ви казах, че не му е читав личния живот. Когато едно дете не е получавало обич, ства животно. Няма никакви политики и гени.

11

Анонимен

преди 12 години

Стига публикувахте глупости