63

^3DAttack

преди 12 години

******Ако се зачетеш, ще намериш, че и руснаците имат право да решават, а заявленията им са, че няма да допуснат нещо недоказано да се скачва с МКС.******Da ti napomnq li che parviq opit za skachvane na noviq im sauz TMA-M cifrovata versiq za malko ne predizvika katastrofa i izleze izvan kontrol skachvaneto .. Togava riskuvaha :) tanki nomera koito celqt da zabavqt programata no tova sa noramalni igrichki .. taka che v USA sa go prieli...samo che shte napravqt skachvaneto sas ili bez razreshe

62

^3DAttack

преди 12 години

**********..НАСА има планове за дълбокия космос...а тва дето го праиха совалките за 1 млрд$ Руснаците го праят за 50млн...а частните кораби като Дракон ще го правят даже и за по малко... ***********Rusnacite go pravqt ne za 50 miliona a za minimum 150 miliona ..ako trqbva da sme tochni ..Sovalkite obache sazdadoha ISS i mogat da izvedat tovari koito sa obemni i nad 30 tona a korabite sauz mogat prosto 3 choveka i nishto poveche.Celta e razlichna na aparatite da se utochnim prosto:)

61

UnSam

преди 12 години

Дебатирайте за розови мускалчета и смилянски боб. НАСА акъл от атрофирали бг мозъци не се нуждае.

60

Анонимен

преди 12 години

Че кой им е виновен на Руснаците, че всичко тъне в информационно затъмнение и е забулено от комунистическа тайна. Поведение характерно за чугунени народи.

59

Анонимен

преди 12 години

И нито дума за руските проекти! Първият от които ще полети 2013 г. Някой написал рекламно-дизинфорационна статийка, за да вдигне провесения нос на американците

58

до 12

преди 12 години

И аз се чудя. А там изобщо няма и корупция.

57

65

преди 12 години

@57, НАСА са дали разрешение, дори по плановете на НАСА, скачването би трябвало да е през есента тази година.Ще се разбере в скоро време след тестов полет в края на лятото, ако всичко върви по план.

56

до 56

преди 12 години

ама изразявай се правилно...то и НАСА няма да позволи на непроверен кораб да се скачва с МКС...много ясно...ама изказването ти прозвуча точно като тая станция е Руска...те ако пуснат Американски кораб тогава той ще се скачи...и някой Русофил като ти го прочете ще се излее из форумите и по различни теми тука...как МКС е Руска...и те не пускат...Американски кораби на МКС...иначе е така прав си...но и Роскосмос да направят нов кораб никой няя го пусне без тестове...:)...

55

65

преди 12 години

@55Руснаците, американците, европейците, японците си имат многостранни договори за използване на МКС и решенията за такива неща са регламентирани в тези договори. Ако се зачетеш, ще намериш, че и руснаците имат право да решават, а заявленията им са, че няма да допуснат нещо недоказано да се скачва с МКС. Досега не са представяни данни за сигурността на "Дракона" и затова - няма разрешение. И нямах и идея да твърдя "на руснаците" или "на американците", грешно си ме разбрал.

54

до 54

преди 12 години

Тва прозвуча все едно МКС е на Руснаците...Дракон ще лети до МКС ако разрешение дадат НАСА и Роскосмос...само ще ти припомня че МКС не е на Руснаците дори напротив...в този проект участват много държави...с най-много финанси участват Американците...след тва са Руснаците...тежеста за построяването я имаха Американците а за подържането на станцията основната тежест ще е към Руснаците...така че недей да правиш глупави изказвания все едно МКС е Руска собственост ...

53

65

преди 12 години

@46 - залагам 100-чка, че американците знаят какво е "капс-лок".>>"Дракон" вече направи успешен полет...скоро се очаква да полети до МКСДракон ще лети към МКС, ако руснаците се съгласят, нещо нетествано да лети до там. За сега нещо не са много навити да рискуват.

52

Анонимен

преди 12 години

Основното предназначение на този *** -совалките беше да ограбват американския данъкоплатецако бяха сполучливи нямаше да ги бракуват

51

армстронг

преди 12 години

Ако използването на дадено име от някой в Интернет, бива считано за опозоряване към човека който го е носил, то тогава тежко му на Левски.Съкращения могат да се правят от много места, но космическите изследвания не бива да бъдат пипани, тъй като ако има някаква надежда за продължаването на човешката цивилизация, то тя опредено не е в социалните помощи за маймуните в гетата. За жалост, шимпанзето от Кения не е способно да разбере това.Както казах, по-голям бюджет, и ясни цели. Не обратното.

50

Анонимен

преди 12 години

Само да вметна, братушките използват високи технологии за ракетите си - корк за топлинен щит хахахахах.

49

Анонимен

преди 12 години

Армстронг не позори това име моля те. По спокойно САЩ са изправени пред съкращения на бюджета едно от тях е засегнало НАСА няма нищо лошо. Тъкмо така НАСА ще се научат да работят с по малко пари. Всяка организация иска да има неограничен финансов ресурс за да се развива, но това няма как да стане. САЩ винаги са били и още дълго ще са лидери в областа на космоса па макар и с няколко проекта по малко за сега.

48

...

преди 12 години

тоя "Дракон" вече направи успешен полет...скоро се очаква да полети до МКС...но като начало само на автоматичен режим без екипаж...а колкото до тоя под мен...мн грешиш тва че спират совалките нищо не значи дори напротив...совалките освен да летят до МКС и да извеждат в орбита различни уреди друго не можеха да правят...НАСА има планове за дълбокия космос...а тва дето го праиха совалките за 1 млрд$ Руснаците го праят за 50млн...а частните кораби като Дракон ще го правят даже и за по малко...

47

армстронг

преди 12 години

*** добрала се до Белия Дом успя да извърши една грандиозна простотия със спирането на тази програма. Но какво да искаш от същество чиито предци са в продължение на хилядолетия са седели по дърветата на континент с огромни богатства, без никакъв технологичен прогрес. Вместо да увеличава бюджета на НАСА и да им даде ясни цели, цели които биха гарантирали съществуването на човечеството и хегемонията на САЩ за хилядолетия напред. Той спира совалките, за да дава повече пари на *** (***)

46

нло

преди 12 години

а защо нищо не пишат за двете совалки, които могат да летят на автоматичен и пилотен режим. едната в момента е над главите ни, в космоса.

45

Анонимен

преди 12 години

ЧЕТА ,ЧЕТА И НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТЕЗИ ДИВИ СЕЛСКО *** ИЗКАЗВАНИЯ.ТО ГОЛЯМА РАДОСТ ,ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СПИРАЛИ СОВАЛКИТЕ!! АБЕ ДИВАЦИ АМЕРИКА СА ТОЛКОВА НАПРЕД С МАТЕРИАЛА ,ЧЕ ТЪПИТЕ ВИ СЕЛСКИ ГЛАВИ НИКОГА НЕ ЩЕ ГО ОСЪЗНАЯТ.ПЪРВО ПОГЛЕДНЕТЕ ТОВА НЕЩО НАРЕЧЕНО БЪЛГАРИЯ КАКВО Е ..,И ТОГАВА СЪДЕТЕ ДРУГИТЕ ***.ЗАВИСЛИВО ДИВО ПЛЕМЕ.

44

Анонимен

преди 12 години

44 пробва да блесне с някакви знания, но се изложи. Не е като да няма начини да се защити екипажа от липса на магнитно поле, но не е мястото и момента да ти преподаваме уроци.