16

кан Крум

преди 12 години

Плачем за военна хунта,но в РБ това не може да се случи!!!

15

Анонимен

преди 12 години

*** неуки комплексари. Прочетете нещо, вместо да пишете глупости. Поне да бяхте гледали Американския филм "Къщата на духовете", с най-големите звезди на американското кино. Сигурно са комунисти ?! С тоя *** народ няма оправия, положението е отчайващо.

14

Анонимен

преди 12 години

Е, самоубийците извършват непростим грях и отиват направо в казана... За горкия марксист Алиенде четох, че след смъртта му намират в къщата му над 800 костюма и тонове порнографска литература... докато е чакал враговете да щурмуват, да не скучае.. характерно за марксисткия морал

13

Браво

преди 12 години

Пиночет е *** фашист, но нека и не забравяме, как от една гнусна комунистическа, бедна държава той създаде най-силната страна в Южна Америка.

12

Samo minavam

преди 12 години

Мисля,че ген.Пиночет,стори зло в името на едно голямо добро.За Чили,не се говори по новините,преживяха голямо земетресение,спасиха миньорите си и получиха овации от света........,но при тях няма *** и цитирам Чърчил Бяха времена,в които,живота и смъртта,бяха еднакво превликателни,нацията беше обединена,а малцината комунисти се спотаиваха.....

11

Анонимен

преди 12 години

E, имаше идеалисти едно време. Салвадор Алиенде, Че Гевара...Истински мъже! И за нашия Ботев има предположение, че се е самоубил, когато е видял, че не може да изпълни обещанията, които е дал на четниците си. Какво ли е изпитал, когато е водил славната си дружина по българската земя и не е срещнал никаква подкрепа от местното население. Посрещали го само жени и деца, а мъжете се криели в плевните....

10

Анонимен

преди 12 години

България да вземе пример от Чили.Това трябваше да стане още 1989г.А всички *** се спуснаха да крадат 20 години!И продължават! Време е някой да изхвърли ***!

9

Анонимен

преди 12 години

Представете си Гоце, Боце, Цецо, Станишев, Доган , Златев, Черепа,.... и т.н. ......всеки в къщи с калашников , приклада между краката и насочен под брадичката.......и край на комунистическия им капитализЪм !А?

8

Гагарин

преди 12 години

Пиночет и хората му постъпиха варварски!Но все пак Чили избегна съдбата на Куба например!Чили щеше да е втората Куба , ако Алиенде бе останал на власт!Вероятно чилииците нямаще да са много щастливи от това!

7

човек

преди 12 години

прости им господи , те не знаят за какво става дума . само един див анти - нещо си първичен нагон .

6

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 2А и виждам, че си спец по ароматните нюанси... - ашколсун!...

5

дуче Михо

преди 12 години

Това е добър пример за подражание за нашите червени ***.Що не вземат групово да се самоубият на Позитано 20,та да завършат с нещо смислено лишения си от съдържание и белязан с престъпления и безобразия мизерен живот!

4

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 2Благодаря ти... - отдавна не бях получавал такъв комплимент - аз наистина съм див балканец и от мене лъха чист въздух...

3

Мамантос

преди 12 години

Да-а, демократичните *** се напъват да пренапишат най-новата история. И поколението на малоумията им вялва, разбира се.

2

Анонимен

преди 12 години

Странджа, ти си оставаш див балкански ***, човече! От теб вони на чист въздух и кози дърдонки, примесени с чесън и отдавна некъпано, пушек от горящи *** и терпентин.

1

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Серж, какво чакаш?...