89

пако

преди 12 години

Още по време на възродителния процес взривяваха влакове и гари и убиваха невинни жертви мръсните читаци!!!!

88

Анонимен

преди 12 години

Вижте сега, по отношение на взривовете, на ДПС може да им се вярва.Имат опит хората,доказаха го.

87

Unufri

преди 12 години

Гледай сега... Когато взривяваш цивилен вагон с майки с деца - няма проблем, всичко е 6, те не са политици.Проблем има, когато ползваш бомби в политиката, т.е. срещу офиси на партии. Това е ужасна работа! Безчовечност и огромна сатрапщина!

86

Томас

преди 12 години

Терористичната партия видяла тероризъм - що за наглост???

85

мунчо

преди 12 години

До 84 ти си голям ***.*** майката ако те добарам ще те побъркам бе гъзобллизец

84

Охранител

преди 12 години

Какъв политтероризъм бе? Вие го създавате ежедневно, благодарение на Доган, даже и кюрд не е, мръсния ***...ама яхна всичкото *** и всичкото тюрк в България. Като са ни родоотстъпници политиците ни...и като точно те, тези които трабво до спозвот конституцията не я ибовот, за какво правосодие и правосъдна система говорите? Всичко в България е далавера и сметки...и докато е така няма да се оправим...много народ има за изтрепване - без съд и присъда...!!!

83

Охранител

преди 12 години

Да, народа иска осъдени перачи на пари!!!Да, народа иска справедливост!!!Да, народа иска намаляване на корупцията!!!Да, народа иска мутрите да продължават да се трепят помежду си, защото политиците нито ще ги заловят, нито затворят, нито изтрепят!!!Да, народа иска неговите пари да се върнат по неговите сметки, а не в България да е единственото от 3 произведени Бентлита в света, незнайно как придобито от българин! И е ясно че с тези политици и мутри в политиката няма как това да бъде постигнато..

82

Охранител

преди 12 години

НАРОДЕЕЕ, направи РЕВОЛЮЦИЯ...не избори...ИЗТРЕПИ всички, ***, които ти пречат!!! Това е единственото решене за България!!!

81

Охранител

преди 12 години

И Доган, сокол л е какв ли е.и Бисеров.*** ли е какъв ли е там..не знам...и двамата трябва да бъдат затворени за антидържавна политика,да видим ще си ги поискат ли турците за размяна..то наши нямаме вече никъде по света агенти..и това е гаранция, че никой няма да си ги поиска...Доган бих го обесил на най гадното и изоставено турско гробище в България, където в селото няма нито един турчин..да не си мисли, че е толкова велик, колкото АПОСТОЛА-В. ЛЕВСКИ-светинята на България.Само ми го дайте

80

Охранител

преди 12 години

Всичко в политиката на Блъгария е пълна ***, щом *** могат да се изказват, за това, какво трябва да се направи....!!! Да ги изтрепем е необхдимо, НЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ!!! Да ги изтрепем, няма друго спасение!!! В България, докато чакаме на тях, никой няма да ги ОСЪДИ...ДА ГИ ИЗТРЕПЕМ, без съд и присъда, както румънците утрепаха Чаушеску...товая е единственото ни спасение...РЕВОЛЮЦИЯ...Майната и на Европата...ние винаги сме създавали правилата в тази ЕВРОПА...и пак ще сме ние!!!

79

Охранител

преди 12 години

Предлагам на Догон,като е толкова отворен да отиде и да създаде партия на българските турци в Турция.Само за експеримент,.и да го видим колко ще струва там,и колко там ще го търпят службите и няма ли да го третират като КЮРД,какъвто е може би/а по-скоро е балгарски *** с мюсюлманско самосъзноние,яхнал нашите сънародници/Защо държавата не защитава помаците-едни от най-чистите българи от вредното му влияние? Защо държавата защитава 22 години един криминален престъпник,че му и даде парламнтарно

78

Охранител

преди 12 години

Не само Христо Бисеров...всичките, които по принцип са за лудницата, но не са там - 240 човека в парламента ни...или трябва да влязат в лудницита до живот или ако се съпротивляват, трябва да бъдат изчистени от българската земя!!!!

77

zzz

преди 12 години

Не зная, дали си спомняте, но същият този Христо, на времето бе от СДС .... " .... часовника, на Христо Бисеров, имотите на Христо Бисеров ..." , по Костово време. След това, бе избран за депутат от листата на ДПС в Хасково .......... такива ***, трябва да ги набиваме на кол, публично!

76

Охранител

преди 12 години

Въпросите на Христо Бисеров са резонни, но не мисля, че трябва да ги задава родоостъпник, като него...да си седи на другия бряг гея мръсен и да чака да го *** съпартийците му от ДПС...Ние българите АКЪЛ, казано на чист български точно от него не щем!!! В Турция опитите за забременяване на мъже продължават и като толкова му харесва да ходи там...но в българската политика и то от страната на етническа партия, по-добре да не дава съвети...че както се почна мутрите не се гърмят и не се взривяват.

75

Malomir

преди 12 години

На калпавата ракета космоса и пречи

74

Анонимен

преди 12 години

Стягайте се ходете с каски и бронежилетки и шнорхел не се знае отде ще ни дойде вече

73

Иванчо

преди 12 години

Пак глупости, нароени на калпак. "Да открият атентаторите за 24 часа". Абе, що е политик, все *** излиза!

72

обърни се за помощ

преди 12 години

Цецо, ако твоите полицаи не са в състояние да открият бомбаджиите, обърни се за помощ към колегите от СИК или ***. Те, като спонсори на МВР, ще ти помогнат.

71

Анонимен

преди 12 години

ДПС ИМАТ ОПИТ С ВЗРИВОВЕТЕ И ВРЕМЕ ЗА ЗАБРАНА НА ТАЗИ ГНУСНА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ.

70

Мен

преди 12 години

Хах, *** *** Местан пак се изходи на метеното. Абе *** смотан, много скоро ще умреш от инсулт. Ще ми е приятно да гледам церемонията по закопаването ти на 2 метра под земята, *** *** лайнярин. След теб и всички останали родоотстъпници от ДПС.