12

Спаси, дари на...

преди 12 години

Браво, че се вслуша в протестите ни. И позор, че предложи да се сложи ограничение, та се наложи да протестираме. Казахме му, че като не дават пари, карат хората да просят. И е мародерство след това да облагат даренията с данък, защото тези дарения са се наложили точно защото държавата не дава пари.

11

МАЙКА

преди 12 години

ДОКАТО СЕ РАЗМОТАВАТ големите БОЛНИТЕ ДЕЦА ТИХО ГАСНАТНО НА КОГО МУ ПУКА!НАЛИ ИМА ОБЕЩАНИЯ И ГОНИМ РЕЙТИНГ!!!

10

СМС общество

преди 12 години

Браво хора...сега ще имате възможността да устоявате гражданската си позиция чрез единствения лост на гражданско самосъзнание познато по тези земи - дарителски смс:))

9

Анонимен

преди 12 години

константинов, защо говореше за някакъв таван на ражданията - секцио за 950 лв., а се оказва,че по-евтино от 1400 няма? но за *** - всичко безплатно,защото на тях секцио не им трябва,те раждат както мухата снася яйцата си. гинеколог си,погрижи се за специалността си.....и за стола си...че много послъгвате,много ви и сменят.

8

мда

преди 12 години

и на тоя ще му духнат под опашката... Дянков ще му обясни кво да иска и кво неи пак ще почне бродене по разклоните

7

Гинъо Кологов

преди 12 години

Браво колега!

6

Анонимен

преди 12 години

Нали затова с и министър ,затова сте на власт, определете приоритетите.Какво чакате? Нали правите реформи?

5

формиране

преди 12 години

Добър ден, сетихте се, че ДДС за дарения е форма на държавно изнудване.Затова и даренията ми чрез ДДС-форми се ограничават до 0 лв.

4

бай Курти

преди 12 години

Доживях да видя едно наистина добро предложение, за махането на ДДС на дарителските СМС-и. Но като знам Бойко и компания.. едва ли ще стане тоя номер.

3

13

преди 12 години

Браво на министъраСамо който не се е занимавал с трансплантации,не знае колко етрудно,т.е.99% от коментиращите.Той за пореден път доказа,че е АДЕКВАТЕН спрямо проблемите в здравеопазването и има воля и желание-нещо да промени.Дали е за добро,ще видим,но мисли и РАБОТИ.Като бивш здравен работник,го поздравявам за куража му.

2

нели

преди 12 години

да задам въпрос на д-р Константинов- КОГА ЩЕ БЪДАТ ТРАНСПЛАНТИРАНИ ДЕЦА, НАВЪРШИЛИ 18 ГОДИНИ В СЛУЧАЯ СИНЪТ МИ Е НА 23 И Е НА ХЕМОДИАЛИЗА ОТ 5 ГОДИНИ,БЕШЕ НА 17,КАКВО СТАВА С ТИЯ ПАЦИЕНТИ,КОИТО ЧАКАТ ЗА БЪБРЕК ИЛИ ДРУГ ОРГАН У НАС,ЗА ТЯХ ЩЕ ИМА ЛИ ОТПУСНАТИ СРЕДСТВА ЗА ЧУЖБИНА И ЩЕ ПОЛУЧАТ ЛИ НЕОБХОДИМИТЕ ТРАНСПЛАНТАЦИИ????

1

Ицо Хазарта

преди 12 години

Ха дубрутро....ама ДоХторе.....много ти слаб ангела да се бориш там-тия монополисти не моеш ги пипна!!!Шото ше се обадят на мутрата и ше ти дърпа ушите!Избори ли идваха???Че не се сещам.Започва се да се лае и да се хаби въздух,акцийки за смях,магистрали.....сега товаСмях в залата