12

ХИХИ

преди 12 години

ХИХИ ТЕ ТРЯБВА ДА ЗАДЕЛЯТ 100 МИЛ ДА НАУЧАТ ДАСКАЛИТЕ ДА МИСЛЯТ И ТОГАВА ДА УЧАТ ДЕЦАТА - ХАХА

11

DASKAL4E

преди 12 години

ТИЯ ХЛАПЕТА ИДАТ НА У-ЩЕ САМО ДА ЯДАТ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ!МАЧКАТ ЕДНИ ГОЛЕМИ БУРГЕРИ И ПИЦИ,КОЛКОТО ГЛАВИТЕ ИМ И ВСИЧКО СВЪРШВА ДОТУК!ЧАКАЙ ДА РАЗСЪЖДАВА КУХАТА МУ МАНЕРКА,ДЕТО НЕ Е ПРОЧЕЛА ЕДНА КНИГА!!

10

до 7

преди 12 години

Сегашните "учители" НЕ прозивеждат " нищо!Донякъде вината е в делегираните бюджети ,заради които децата ни ста просто стока. Донякъде вината е в ниските заплати ,заради които качествени учители просто няма в системата! Даже няма да споменавам професионалните гимназии в които по специалните предмети не са педагози , инжинери. Точно заради сегашните учители я има огромната неграмотност и агресия!

9

6

преди 12 години

До 7Боя се, че нямам шанс да съм кандидат за новия бардак защото учител, както и всякакъв друг на държавна ясла, защото такъв се става с много, ама много връзки! И нито образование или възможности са от значение - само връзките. Може би точно това е основната причина да нямаме нито една действаща държавна институция - по сутиена приемат, не по шапката.:(

8

Дам

преди 12 години

Ще научат учители ,които ходят отегчени и изнервени на работа. Хора които не работят друго, защото това са учили и за друго не стават. Хора захванали тая професия ,заради малкото работно време и голямата ваканция. Хора буквално в мнозинството си ,мразещи децата и чувстващи се като хванати в капан.И точно тия хора ще научат как те да правят децата ни мислещи... Да ама не, става дума за усвояване на пари и нищо друго.

7

6

преди 12 години

До 7Средно образование съм завършил в далечната 1982. Произвели са ме учители, които бяха такива не само по ведомост, но и по душа. Говорех за днешните такива, даже плакатите им на стачките за повишаване на заплатите са написани неграмотно. Нямаше да ме бърка ако всичко това не се случва с моите пари и не възпитават мои близки.

6

до №6

преди 12 години

Уважаеми, силно се надявам да сте един от малкото кандидати за "нов бардак". Защото те се броят на пръсти. Вие като гледам сте грамотен - кой ви е "произвел", или сте извънземен?!? Аман от разбирачи!

5

Анонимен

преди 12 години

Ако съм разбрал правилно само срещу едни 2 000 лева на човек ще направим учителите, които произведоха най-неграмотната нация в ЕС учители, произвеждащи грамотни хора? Със стари *** нов бардак не се прави. Няма как срещу 2 000 лева да смениш начина им на мислене и на работа. Трябва да се променят критериите за избор на учител.

4

***

преди 12 години

Ако им забранят да пишат на латиница в скайп и всякакви чатове, доста ще се променят нещата!Те се чудят кога ссе пише "а" и "ъ"..... да не говорим, че никой НЕ МОЖЕ да накара едно дете да мисли, ако то не иска! В училище го карат да учи някакви "глупости" , а във вкъщи мама и татко дават да се прави всичко друго, ама за домашните май не се тревожат!!! То и с фуния да им го нялеят, то ще изтече.....

3

ми

преди 12 години

Това са поредните глупости на мон, но все пак погледнете - става дума за пари.

2

аз

преди 12 години

Не можеш да накараш някой да мисли, когато той не иска да мисли!Сега са виновни учителите, но е крайно време да се пратят на квалификации родителите и то преди да правят деца!

1

ученик

преди 12 години

Не си ли учи само детето каквото и да правиш няма надежда!!! 90% мислят само за игрите на компа!!!