146

кресльо

преди 13 години

Първанов щял да става министър председател,щото е набрал инерция.

145

Гагарин до 134

преди 13 години

Странджа, благодаря за оценката!Старая се да напомням непрекъснато къде е коренът на злото!

144

Анонимен

преди 13 години

Започва последната и най-отчаяната битка за кокала!!!Под знамената на партията-майка се събират всичките й израстъци,които през годините тя изкуствено и...умишлено е създала-ДПС,СДС-ДСБ,РЗС,а хорото води най-личната й рожба-БСП!!!Лозунга на цялата тази клика гласи:"Политически ***,*** и трупове от всички страни-съединявайте се!!!"

143

Анонимен

преди 13 години

Ex kakuv hubav gei da go iziadej.

142

следващата тройна ла

преди 13 години

бсп-герб-дпс

141

AHMET

преди 13 години

TRYABVA VODA DA NOSITE S IBRIKA NA DOGAN INA4E NE POLU4AVATE NI6TO STANI6EV.

140

Анонимен

преди 13 години

Dano da nqma BSP!!!!! Dano se izchisti tapoto saznanie ot tapite komunisticheski i postkomunisticheski godini! Amin!

139

до СТРАХИЛ

преди 13 години

Ще го изберете, но на мястото на Станишеф, а за президент ще трябва да почакате дълго, защото не зависи от червеногзите гласоподаватели!

138

АЗзззз

преди 13 години

Колкото и да си "пази поста" след изборите главата на станиШЕФ ще ХВРЪКНЕ!... НЯМА КАК????? Отдавна трябваше да освободи партията от присъствието си!!!!

137

Анонимен

преди 13 години

Дончева пак е обърнала хастара на хамстеровия ***.

136

избирател

преди 13 години

Татяна Дончева да вземе първо да си свие семейно гнездо,ако не е вече късно да го стори и тогава да тръгва да оправя България!Време е вече да се оттегли,стига с тия стари муцуни,започват да се излагат!

135

Швестерхен

преди 13 години

Гласуваш ли за Калфин - получаваш Доган, Симеон и синия комунист продажник КостовОт *** клуба на Станишев пак излъчиха един почетен "член" за кандидат президент. Зер вече имахме такъв мин. председател - що пък да нямаме и президент.

134

Анонимен

преди 13 години

Умните хора отдавна напуснаха тая партия наречена БСП.В момента в БСП са останали само жалки *** с много пари ,който са крадени.И сега се преебват един друг.Това е!

133

до 144

преди 13 години

Калфин можете само да си го изберете за почетен председател на гей-дружинката.

132

Страхил

преди 13 години

Сега ще си изберем Калфин за още осем години- на пук на сините ***/наричащи краденето и разбойничеството демокрация/ и техните днешни приемници-гербаджиите

131

Анонимен

преди 13 години

Хвани единия та удари другия.Цирк за пред хората , иначе са си едно и също котило.

130

Анонимен

преди 13 години

БСП не бива да изчезва! Не съм им фен, дори напротив, но без тях няма да има сериозен коректив и другите ще почнат да си правят каквото си искат. Сега поне ги е страх, че БСП дебне да им седне на мястото и се стягат да работят!

129

SER-GEI

преди 13 години

KOSTOV PREZIDENT

128

Спонги

преди 13 години

"Дончева отбеляза, че има две условия - предварителни и задължителни, които би поставила. Едното е да се обяснят в партията какво е тяхното отношение към Бойко Борисов, кой за тях е той - "политически противник, бизнес ортак или бъдещ коалиционен партньор", посочи тя. И вторият въпрос е за какво се бори БСП на тези избори, добави Дончева."Дончева е умна. Ако имах левичарски, а не десни разбирания щях да гласувамза нея.

127

Anonimen

преди 13 години

до 137Земята отдавна е възстановена и не виждам причина вместо да си търкаш *** на стола пред компа, защо не ходиш да сееш- картофи например. За едно Б.Б. е прав, за "лошия материал" и за мен това е основателна причина да напуснеш Б-я. Забравете го комунизма, той е минало, история.Япония за 20 години след втората световна се оправи, но за Б-я ще й трябват векове. За мен една от причините е субективна, много посредствени хора, елементарни.