211

опел

преди 12 години

кунчева ли си,каква ли си? с какви очи се редиш на опашката за президант? ми ти си само една кукла на конци...кой те дръпне на там си въртиш г...а. шото немаш акъл за друго.

210

Анонимен

преди 12 години

Истината е,че Пръмоваица е била активно ченге в ДС,под псевдонима "Светлана"...А'е у лево!

209

Bob

преди 12 години

Освен, че има известна прилика с Джаба Хътянина, с нищо друго не прави впечатление тази слугиня. А пък кой е "вице" кандидат- на кой ли му дреме. Мястото им е "под ръба на тоалетната чиния".

208

Анонимен

преди 12 години

Другарко ПРЪМОВА - от всяко дръвце...*** НЕ става!

207

Анонимен

преди 12 години

Наркобосът, който има проблем с властите, е скрит от семейството си в Гърция разкрива Всеки ден. Според данни на вестника Кунева действително няма нищо общо с дейността на роднината си и даже докато била министър в кабинета Сакскобургготски, не съдействала за изваждането му от пандиза. Защото, оказа се, Пръмов отдавна върти търговия с дрога. При първата си присъда той е бил уреден да работи в библиотеката на затвора, за да се намали присъдата му. Съвсем наскоро 36-годишният Асен пак излезе от дранголника предсрочно, тъй като бил записан като преподавател по английски език.Преди време стана ясно, че племенникът на Меглена Кунева е заловен с наркотици в Гърция, а не в България и скрито е бил екстрадиран у нас преди 3 години, за да излежи наказанието си. За да не се разкрие историята в медиите, Асен е записан в затворническата картотека с презимето си Райчинов. Зад решетките внукът на комунистическото величие Иван Пръмов, чиято снаха е Кунева, се ползвал с куп привилегии ял е специална храна, поръчана от ресторант, ползвал е мобилен телефон, а килията му била оборудвана с климатик и сателитна телевизия.Преди време Уикенд писа, че племенникът на Меглена Кунева е работил в миналото със Златко Баретата и с братя Галеви.

206

Вицето на Кунева

преди 12 години

Гледах го това вице в Новините. Две неща ми направиха впечатление: отривистата му , накъсана реч - все едно, че стреля автомат: откос, почивка няколко секунди и отново поредица. Второто бяха клепналите му уши. Друго не си спомням.

205

?

преди 12 години

Тия двамцата се канят да се чукат ли или да се кандидатират! Кой луд ще гласува за тези.....

204

Анонимен

преди 12 години

кратунева и икономисистпази българия боже

203

Gen

преди 12 години

Кунева пък къде е тръгнала? Ако се наредят, Слави, Азис, Цветанов, Евгени Минчев и Братя Галеви (комплект) и Кунева за кандидат президенти Кунева 100% ще е на последно място ;)

202

Анонимен

преди 12 години

Глупости!Тази госпожа няма никакви шансове!Аман от кукли на конци!А, и да оправи грима си че и излизат пъпки!

201

Bob

преди 12 години

Абе, кой ще си легне с такова плашило? Толкова пиене няма!

200

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ХОРА, НЕ РУГАЙТЕ СЛЪНЧЕВИТЕ ИЗРИГВАНИЯ, КАКТО ВИЖДАТЕ ТЕ ИМАТ БЛАГОТВОРНО ВЛИЯНИЕ ЗА ПЪЛНОТО ОГЛУПЯВАНЕ НА НЯКОИ ПОЛИТИЧЕСКИ *** !!!

199

Анонимен

преди 12 години

Iskate Kuneva za prezident, poluchavate otnovo Dogan v upravlenieto na Balgarija !!

198

do 201

преди 12 години

"Tova e edna preuspjala balgarka"Vsjaka balgarka moge da preuspee, minaviki prez spalnite na vsichki partii i bogati mage na Evropa kato gospogata ot snimkata gore !!Takav parzal ne iskame za Prezident, takav parzal ne iskame i da e balgarka !!

197

stoine

преди 12 години

Стигате и вие бе хора. Какво и е на жената? Толкова е интилигентна и с тоя влажен поглед... ах как може никой да не я харесва?

196

МАЛИЙЙЙЙ!

преди 12 години

КУНЕВА ---ПРЕЗИДЕНТ ,АМА ДРУГ ПЪТ,...АЙДЕ У ЛЕВО !

195

Tangra

преди 12 години

Kuneva e evrein i mnogo obicha parite na drugite!!! Kuneva, vun ot Bulgariya!!

194

ЕЕЕ,

преди 12 години

МОЛЯ ВИ ,ПОНЕ ЕДИН НЕ ХАРЕСВА ЛИ КУНЕВА ?

193

Димо Господинов

преди 12 години

Като гледам коментарите и ми се гади. Просто се надявам това долу да не е представителна извадка на обществото ни, а да е просто група озлобени, комплексирани безделници. Защото мненията ви не са плод на липсата на информация - тя е по-достъпна от всякога. Те са плод на липсата на интерес от истината, а той е продиктуван от злобата. "Какво ни пука каква е истината, след като ни доставя такова удоволствие да слушаме какъв *** е Кунева?" А това е една успяла Българка. Май ще емигрирам от тука.

192

Анонимен

преди 12 години

"Вицепрезидентът,които аз предлагам,е граждански активен."......какво ли означава това?(what the ***),ами ако е пасивен?