10

Анонимен

преди 12 години

Ефективно здравеопазване в България няма да има докато държавата е страна в него. По добре тези НПО-та да поставят въпроса на правителството за въвеждане на задължителна здравна застраховка и приватизация на рушащите се дупки наричани в България болници.

9

До 1

преди 12 години

Те ако плащаха и заплати, като в нормална държава, може би нямаше да се налага родителите да просят за живота на децата си. Но няма правителство, което да ги стресне, ще си изгубят спонсорите политиците.

8

Анонимен

преди 12 години

Важното е да има пари в пликовете на депутатите!

7

rock-n-rollah

преди 12 години

Понеже нали е по-важно Европа да финансира новите къщички на ***, бъдещите проекто-кочинки, кокошарници и т.н. Всичко останало, че дори и по-належащо от техните бъдещи кочини няма значение. То кога ли всъщност е имало значение когато се отнася за обикновения човек, данъкоплатец.Дано да успеят да оборят това и да получат финансиране всички нуждаещи се дечица.

6

nqkoq si

преди 12 години

ГОСПОД ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!! ТОВА СА НАЙ - МИЛИТЕ НИ СЪЩЕСТВА И АКО РОДИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ПОМАГА ТО САМО ГОСПОД Е ЕДИНСТВЕНИЯ НА КОГОТО МОЖЕМ ДА РАЗЧИТАМЕ!!!

5

NIE OT BSP

преди 12 години

MALKO SE RAZHISTAVA TAKA NEMA DA NASTIGNEM GARCIA OSTE TREBVA DA SE HARCHI

4

EDNA

преди 12 години

То е хубаво да има пари за лечение на болни деца в чужбина,но ще е още по-хубаво, ако тези пари се предоставят на децата,а не се правят непрекъснати откази на семействата. И през следващата година пак да четем колко пари Фонда за лечение на деца в чужбина бил върнал...И най-*** е,че има случаи на деца, на които е отказано финансиране, а те се връщат от чужбина излекувани-гледах подобен материал в централните новини на една от Националните телевизии

3

сдг

преди 12 години

За това правителство съм,но подържам с две ръце исканията на пациентските организации.И съм за представителните парите от парламента да влизат направо като дарителско за лечение на деца.

2

Бай Григор

преди 12 години

Поредното правителство изпълняващо поредната точка от плана РАН-ЪТ

1

christos

преди 12 години

Ако всички чужди предприятия си плащаха данъка, осигуровките и не крият печалба ( не изтакат страната), още повече ако си бяха българска собственост щеше да има пари за децата.christos.blog.bg/politika/2011/06/30/kyde-sa-parite-ni.774807